Прекратиха дербито на Пловдив заради бомбички

Двубоят бе прекратен в 42-ата минута от рефера Георги Кабаков
Обновена: 19 апр 2014 18:26 | 19 апр 2014 17:48, Елка Василева
39
Прекратиха дербито на Пловдив заради бомбички
Снимка: БТА

Голямото пловдивско дерби между Локомотив и Ботев бе прекратено при резултат 0:0 в 42-ата минута. Причината за това бе поведението на феновете на "Смърфовете", които не спряха да хвърлят бомбички.

Мачът бе от 34-ия кръг на "А" група, а от доста време насам е ясно, че феновете на Локо са в открита война с боса на отбора Константин Динев.

Срещата между двата тима започна на високи обороти, като още във 2-ата минута Хамза пое топката и центрира остро в наказателното поле, но нямаше кой да засече кълбото.

Минута след това Делев отправи силен удар, който премина покрай вратата. Феновете на домакините от Локо изсипаха доста бомбички на терена и срещата бе прекратена за няколко минути.

Ботев имаше добър шанс в 12-ата минута, след като Вандер видя Огнянов на добра позиция, след което бившият футболист на Левски стреля. Данчо Тодоров обаче изби топката буквално от голлинията.

Две минути по-късно Здравко Лазаров получи контузия и бе принудително заменен от Дани Кики, което бе много голям удар за Локо.

В следващите минути играта бе равностойна, като нямаше чисти положения пред двете врати.

В 42-ата минута феновете на Локо метнаха на терена поредната си бомбичка, която падна близо до Сърджан Лукин, след което румънецът падна на земята. Въпреки че се изправи веднага, реферът Георги Кабаков прекрати срещата и прибра двата отбора в съблекалните.

Спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Простотията се шири не само по футболните терени. Тя е показателна за всички сфери на живота в РБ!! Защото винаги "топли" някъде някого! Ако избраният от теб /бедна ми електорална единицо/ мислеше поне мъничко за теб, щеше да помръдне поне косъмче от веждата си за твое добро !! Не би, не е и като че ли няма и да се случи през следващия четвърт век. Ето защо бързай към урните!!
30
2
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Преди година и половина бях на мач в Копенхаген, близо до мен стояха млади родители с двете си дечица, които даже бяха заспали и увити в одеало. В България цари някаква простотия, която прогонва всеки що годе интелигентен човек. Спортните събития са за всички. Тези, които искаха да протестират срещу Коко Динев можеха да го направят по хиляди други начини. Все пак всеки отишъл на стадиона си е платил билета с надеждата да гледа интересно спортно събитие, а не войната на черно-бели и жълто-черни
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Феновете на футбола в България са като *** - СМЕЛИ СА САМО КАТО СА МНОГО !!!Това трябва да се криминализира най-накрая, да им скъсат трътките по затвора като са самички и ще се научат, *** и комплексираните прасета....
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мейд ин БГ
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** има от всички отбори и те играят футбол като Б.Борисов с филия в ръка!Проблема е че Тракия респективно Ботев е собственост на Христолов а пък той няма отборзначи тези са някви измислени жълтури!А Виера си е точно като пазарджишки ***!
26
5
 
5
 
! Отговори
1912 преди 9 години
Таборът отлита към небето! Сбогом *** от Лаутджамия!
25
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пловдив е черно-бял, а Коматево жълто.
24
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Lokom0tiv Plovdiv = Juve.
23
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е че на съдията му се ****е и затова спря мача!Не може на терена да стиска диарията напираше овътре!
22
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Софийските отбори ще бъдат проверявани както си требва!Феновете на Левски и ЦСКА ще им бъркат основно за забравени презервативи от предишни...вдупетата на стадиона!СПЕТЕ СПОКОЙНО!
21
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пловдив е черно-бял, а Коматево жълто. Локо Пд е предствител на Пловдив, и на добрият футбол.
20
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на феновете отдавна не бях гледал толкова красив мач с такъв хепи енд!Много ми хареса как се търкаляше оня брадатия жълтур по терена -изглежда нещо търсише?
19
4
 
7
 
! Отговори
sadiata преди 9 години
wsichki fenowe ste za ebane edin mach ne mozete da izgledate kakto triabwa...
18
6
 
19
 
! Отговори
Българин преди 9 години
***.Вместо да се правите на мъже отидете по селата да садите картофи ,лук ,царевица. Вие не сте фенове ,вие сте най- обикновени чек..ии. Осрахте и футбола в България.
17
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен съдията действа под афект!Понеже се изплаши и отиде да му леят ***-шум!Съдията педеррастт!Силно преувеличено е спирането дори на мача камо ли ПРЕКРАТЯВАНЕ!!!Скапан съдия!
16
3
 
4
 
! Отговори
Adam1966 преди 9 години
Тук са замесени ЕС И Нато ,дали са муниции на Локовите хора ! Може и кмета да е помогнал за това ! Вероятно и марсианците са замесени ! Това трябва да се разследва , но дъжда вероятно ще прикрие следите ! Ами сега ?...
15
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пловдив е ЧЕРНО БЯЛ !А мръстните жълтури ще пускат жълто изодзадзе защото ПЛОВДИВ е ЧЕРНО БЯЛ!ЛОКОМОТИВ!!!САМО ЛОКО!!!
14
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво очаквате от комплексирани столипиновски ***? Само вижте публиката на Локо - само *** наркоманчета. Нищо чудно, че са братя с подуенските ***.
13
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В Ботев имате най грозният футболист на планетата един слаботелесен и с щръкнали зъбинаправо е като от освиенциум тоя *** !По грозен от него няма *** голмайстора грозен!
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съдията е прав закво трябва да се играе футбол изобщо след като толкова институцийсе хранят от това-преса,телевизия,пожарна,спешна помощ,полиция,милиция,жандармерия исамо два отбора!Ей сега по телевизията се чудат кво да дават а милиционерите трябва да вземат по половин надник за половин полувреме!