Шави: Оставете Меси на мира

Пропуснахме много, но не се обезверихме, заяви халфът след победата над Атлетик
Обновена: 21 апр 2014 11:49 | 21 апр 2014 11:49, Друми Георгиев
1
Шави: Оставете Меси на мира
Снимка: Reuters

Халфът на Барселона Шави Ернандес призова съотборникът му Лео Меси да бъде оставен на мира, след като в последните дни аржентинецът бе съсипан от критики за загубите от Атлетико и Реал Мадрид на финала за Кралската купа.

Заговори се дори, че той трябва да бъде продаден, тъй като вече е изчерпан за Барса, макар и да е най-добрият реализатор в историята на клуба. Шави обаче не е съгласен с подобни твърдения.

„От него се очаква твърде много. Очакванията са много високи, но той трябва да бъде оставен на мира, за да работи на спокойствие“ коментира полузащитникът след трудната победа над Атлетик Билбао.

„Трябваше да приключим мача доста по-рано. Все пак играхме добре и успяхме да направим обрат, което е най-важното. Беше важно да спечелим всичките точки, за да останем в битката за титлата и показахме, че имаме характер“ добави той.

„Наистина не бяхме достатъчно ефекти, но е хубаво, че въпреки пропуските си, продължихме да се борим до края. Не сме загубили вяра и просто трябва да си свършим нашата работа и да се надяваме, че конкурентите ни ще сбъркат някъде" каза още Шави.

Още спортни новини четете в gol.bg,

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Шави: Оставете Меси на мира"Оставяме джуджето на мира. По заповед на Шави. И*те от Барселона край нямат.