Бока иска Тата Мартино

Аржeнтинците само чакат официално потвърждение на раздялата на специалиста с Барселона
22 апр 2014 16:08, Георги Пешев
0
Бока иска Тата Мартино
Снимка: Ройтерс

Треньорът на Барселона Херардо Мартино няма да остане без работа, въпреки разочароващата кампания начело на каталунците, тъй като е искан от аржентинския гигант Бока Хуниорс.

Миналото лято специалистът подписа договор за 2 години с тима от „Камп Ноу”, но едва ли ще може да го изпълни предвид очертаващия се нулев сезон.

Твърди се, че клубът от Буенос Айрес е готов веднага да привлече Мартино, след като напрежението върху водещия за трети път в кариерата си състава Карлос Бианки е много сериозно. Отборът е на 10-о място в класирането на шампионата, макар и само на 7 от първата позиция, така че все още има шансове за титлата.

Президентът на Бока Даниел Анхелиси търси алтернатива за нов наставник и се е спрял на Мартино, който счита за идеален за поста. Смята се, че от клуба единствено очакват официално потвърждение на раздялата на Барса със специалиста, за да започнат разговори с него.

Очакванията са желаещи за подписа на Мартино да не липсват, след като преди да дойде в Барселона той имаше много успешен период начело на Парагвай. Затова и от Венецуела искат да го вземат с надеждата, че най-после ще успеят да се класират за световни финали. 

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари