Челси измъкна стратегическо реми в Мадрид

Атлетико владееше инициативата в мача, но двата тима завършиха 0:0
Обновена: 23 апр 2014 08:25 | 22 апр 2014 23:54,
3
Челси измъкна стратегическо реми в Мадрид
Снимка: Reuters

Атлетико Мадрид и Челси не се победиха в първия 1/2-финален сблъсък от Шампионската лига, който се игра на "Висенте Калдерон" в испанската столица и завършиха при реми 0:0.

Домакините бяха по-активният отбор на терена, но не успяха да реализират малкото опасности, които създадоха. Лондончани пък не впечатлиха с абсолютно нищо в днешния мач, но стояха доста добре в тактически план.

Така след това реми "Сините" имат известно предимство на реванша, тъй като са домакини на него.

Това бе и първи мач между двата тима от 2012 година, когато те се изправиха на финала за Суперкупата на Европа и когато с хеттрик на Фалкао Атлетико стигна до разгромен успех с 4:1. Срещата не се отличи с кой знае какви футболни достойнства, като и двата тима играха предпазливо. Опасностите пък изобщо не бяха много на брой.

"Сините" имаха доста проблеми по време на срещата, тъй като Чех и Тери се контузиха и няма яснота какво е още състоянието им и дали ще бъдат готови за реванша. Микел и Лампард пък със сигурност ще пропуснат реванша в Лондон, тъй като получиха жълти картони и ще бъдат санкционирани заради натрупани такива.
 

Прочетете подробности за Атлетико Мадрид - Челси

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
сда не преди 9 години
да него хванеш накрая за МАКАРИТЕ

Спонсорирани публикации