Робен: Очаквах повече от Реал

"Бяхме по-добрият отбор на терена", изрази мнение холандецът
24 апр 2014 13:47, Георги Пешев
4
Робен: Очаквах повече от Реал
Снимка: Ройтерс

Една от звездите на Байерн Ариен Робен изрази задоволството си от представянето на отбора при визитата на Реал Мадрид, въпреки загубата с 0:1 късно снощи на "Сантяго Бернабеу". Мачът бе първи 1/2-финал от Шампионската лига между двата тима, а "Баварците" така и не успяха да се поздравят с добър резултат.

Холандецът бе част от "Белия балет" преди няколко години, преди да премине на "Алианц Арена" през 2009 година.

"Трябва да поздравя моя отбор. Играхме като отбор от световна класа на "Сантяго Бернабеу" и въпреки загубата доминирахме в мача и смея да твърдя, че бяхме по-добрият тим на терена", заяви Робен, цитиран от "NOS".

"Очаквах повече от Реал Мадрид. Очаквах те да атакуват към нашата врата постоянно, но вместо това те просто чакаха и ни позволиха да владеем инициативата".

"Не създадохме твърде много положения, но от това, което създадохме, може би трябваше да вкараме поне един гол. Според мен бе достатъчно. В края обаче ние пропиляхме добър шанс към края. Това е лош резултат, но все пак мисля, че се представихме добре".

"На реванша увереността ни ще бъде голяма. Знаем, че Реал са смъртоносни, особено след като вкараха и гол. Трябва да бъдем внимателни", завърши "лалето".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Ариен Робен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Байерн изглеждаха като жалка имитация на Барселона. Привличането на Гуардиола за треньор беше голяма грешка. Захвърлиха печелившия си стил и започнаха да се правят на някой друг и логично ще продължат да губят.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако играят с подуенските веселяци вероятно ще паднат. Само Подуене!
2
3
 
1
 
! Отговори
муньо преди 9 години
Тоя стъкления ли е ,кристалния ли е май е очаквал 3-4 гола за Кралете на света
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, Байерн бяха по-добрите но пък Реал изпълняваха тактическите задания на татко Карло много по-добре и по-дисциплинирано, което заслужено им спечели мача. Байерн започнаха мача доста надуто, бяха пренавити и горделиви, държаха се като предопределен победител, като домакини, което им изигра лоша шега. Байерн бяха по-добри, но Реал бяха по-дисциплинирани и не си изпуснаха нервите в нито един момент. Закономерна, заслужена и логична победа на Реал.

Спонсорирани публикации