Аржентина - Германия е финалът на световното първенство

"Гаучосите" отстраниха Холандия след изпълнение на дузпи
Обновена: 10 юли 2014 14:15 | 10 юли 2014 01:52,
125
Аржентина - Германия е финалът на световното първенство

Аржентина срещу Германия ще бъде финалът на световното първенство.

Гаучосите се класираха за финала след като елиминираха Холандия след изпълнение на дузпи.

Преди това в редовното време и продълженията двата тима изиграха изключително скучни и страхливи 120 минути и не създадоха почти никакви голови възможности.

Лео Меси и Робин ван Перси бяха незабележими, като единствено Ариен Робен се опитваше да направи нещо за Холандия. Неговите сили обаче бяха недостатъчни да направи разликата.

Този път Луис Ван Гаал пък не се реши да повтори спорната смяна от предишния път, когато в последната минута направи вратарска смяна. В този случай и трите смени бяха извършени още преди това и така Силесен остана на вратата. Той не успя да спаси нито една дузпа, докато колегата му от Аржентина Серхио Ромеро спаси два удара.

Така Аржентина се класира за пети път за финал на световно първенство. Той ще бъде повторение на финалите от 1986 и 1990 година, когато отново "Албиселесте" игра срещу Германия и двата тима си размениха по един триумф.

Прочетете подробности за Холандия - Аржентина

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
3
 
2
 
! Отговори
Reality преди 9 години
Обичаме - не обичаме германците, това е положението - ще спечелят. Знам им манталитета - германец и с пукната глава не се предава и не е за отписване! Много гаден отбор са за всеки противник. Фен съм на шведите - те нямат загубен мач от Англия, могат да бият Италия, но стигнат ли до германците, както и да играят - все губят...Уф!
90
8
 
10
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Германия - АрГентина 5:1
89
0
 
6
 
! Отговори
До 98 преди 9 години
Доста алкохол си погълнал снощи !
88
1
 
5
 
! Отговори
BAI MANGAL преди 9 години
Mislia che koito i ot dvata tima da se beshe sreshnal s nemskata mashina shte iade pone 5 parcheta taka che ako niama mafia i fifa i naglasi rezyltata na macha germania arjentina e 5-0 ili 5-1
87
16
 
13
 
! Отговори
фен2 преди 9 години
Вече е ясно че Аржентина ще е новия световен шампион - играят техничен и умен футбол,германците ще ронят сълзи в неделя.
86
15
 
12
 
! Отговори
фен преди 9 години
Аржентина шампион ОЛЕ!!!
85
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АРЖЕНТИНА ИГРАЕ ГРОЗЕН И АНТИПАТИЧЕН ФУТБОЛ - ДА СЕ НАДЯВАМЕ , ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИ ТОЗИ НЕЗАСЛУЖЕН ЗА НЕЯ ФИНАЛ!
84
7
 
21
 
! Отговори
Дичо преди 9 години
До Анонимен 81То наистина на финала ще се види. Аржентина до сега мина метър защото имаше все равностойни на нея или по-слаби отбори. Холандия бе от равностойните. И да се радваш защото Аржентина са спечелили на дузпи си е меко казано нелогично. Защото Германия няма да оставят нещата за дузпите това е истината! Германия изметоха Португалия и Бразилия от световното с фрапиращи резултати!
83
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До luftkastelИ все пак Аржентина е следващият шампион
82
14
 
23
 
! Отговори
luftkastel преди 9 години
Аржентина играят скучен, пасивен и безперспективен футбол. С тази своя пасивност са като куца *** в барел, която дулото на Германия ще взриви. Просто немците създават положения и плавно усилват налягането, докато бяло-сините си разиграват топката в своето поле. 2-0 за Германия.
81
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Холандия ще бъдат запомнени с това, че разгромиха Испания. В другите мачове бяха отблъскващо слаби с отвратителна игра. Мексико, Коста Рика, Аржентина - едно и също ритане на топката към Робен, никаква мисъл, чакане на дузпи и продължения. Така не става. Още срещу Мексико трябваше да си тръгнат, защото ги биха с абсолютен къмет.
80
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ми е смешно винаги като някой българин яростно защитава някакви си холандци и германци които пък считат всичките българи са престъпници и ***. Но какво да се прави :)
79
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Германците"Номерцата на латиносите"... толкова ли е трудно да признаеш, че Аржентина напълно си заслужиха мястото на финала. Аз такива падания и номерца точно пък от аржентинците не съм виждал на това световно. По-скоро подобни номерца сме гледали през цялото първенство от един плешив холандски гмуркач! И за справка, Аржентина е най-европейската страна в Южна-Америка.
78
3
 
6
 
! Отговори
4 преди 9 години
Никой не вярваше,че Аржентина ще стигне до тук.Абсолютно всички коментатори и разбирачи едва ли не, говореха с пренебрежение.А пък да не говорим за вратарите,при които единият бил класен,а другият слабо звено.Защитата на Аржентина беше желязна.Може би на Холандия лоша шега изигра голямото самочувствие,при Аржентина това го нямаше.Забелязахте ли реакцията на холандския вратар при хващането на една от топките.Егати грандоманията.Това беше много силен мач.И двата отбора имат невероятна защита.
77
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДичоДа, те и "фактите" според много разбирачи преди вчерашния мач бяха следните "Холандия ще ги разбие с 5-0", "Никакъв шанс за Аржентина пред оранжевата машина"... И айдеееее ...
76
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами в общи линии на финала са двата отбора които най-много заслужаваха да са там.Най-вероятно Германия е следващият шампион, но не изключвам и Аржентина. Имат изключително класен отбор и то много дизциплиниран.А пък ако Аржентина вдигне трофея в Рио уверявам ви, че Бразилия окончателно ще влезе в гражданска война.
75
2
 
7
 
! Отговори
И. Ангелов преди 9 години
Oстава само да пожелаем успех на Мексико на финала!
74
1
 
1
 
! Отговори
Дичо преди 9 години
До Анонимен 76Не и с тази игра дето се пестят постоянно!
73
3
 
4
 
! Отговори
Дичо преди 9 години
До До Дичо 73Ами аз гледам реално за теб не знам Шюрле като резерва вкара 2 гола на Бразилия а преди това пак като резерва вкара на Алжир. А Кедира колко голови подавания имаше? Като говорим за това какви голаджии са Меси и Ди Мария и изобщо Аржентина като едва успяват да бият винаги само с един гол разлика?
72
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде сте разбирачите? Къде е Холандия? хахаха *** ХАХАХАХАХАУАХАХАХАХАХАА ае обратно на бунището

Спонсорирани публикации