Берое изпусна ЦСКА в бенефиса на Тодор Янчев

Двата тима завършиха 0:0 в контрола в София
Обновена: 12 юли 2014 20:48 | 12 юли 2014 20:01, Красимир Ангелов
7
Берое изпусна ЦСКА в бенефиса на Тодор Янчев
Тодор Янчев сложи край на кариерата си. Снимка: Булфото

ЦСКА и Берое завършиха 0:0 в контрола играна на стадион "Българска армия". Срещата бе и бенефис за Тодор Янчев, който днес официално сложи край на професионалната си кариера.

Армейците представиха и футболистите си за новия сезон. Всеки един играч на ЦСКА бе представен от диктора на стадиона и аплодиран от запалянковците, а най-много овации естествено получи Тодор Янчев.

Той приключи активната си кариера с повече от 450 официална мача с фланелката на ЦСКА, в това число и 49 мача в европейските турнири, което е клубен рекорд.

Янчев е три пъти шампион на България с армейците (2003, 2005 и 2008 година), носител на купата на България през 2011 година и два пъти носител на суперкупата на България (2008 и 2011 година). От този сезон Тошко ще бъде помощник на Стойчо Младенов.

Иначе контролата с Берое предложи вълнуващи емоции на феновете на "Армията", но като цяло Берое изпусна по-чистите положения. Старозагорци треснаха една греда чрез НДиае, а Венци Христов изпорти и дузпа, спасена от Якуб Дивиш.

Идната седмица ЦСКА ще изиграе първата си среща от втория предварителен кръг на Лига Европа, а на 19 юли официално стартира и новото първенство на България.

Съставът на ЦСКА за новия сезон вижте в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: БероеЦСКАТодор Янчев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.