Марадона: Меси не заслужаваше "Златната топка"

"Дори и той не искаше да вземе наградата, това беше маркетингов ход"
Обновена: 14 юли 2014 11:09 | 14 юли 2014 11:09, Друми Георгиев
14
Марадона: Меси не заслужаваше "Златната топка"
Марадона смята, че Меси не заслужава наградата. Снимка: Ройтерс

Световният шампион с Аржентина от 1986 година Диего Марадона заяви, че причината за загубата на отбора от Германия на финала на Мондиал 2014 се дължи на липсата на разбирателство между защитниците.

Освен това според Марадона Лионел Меси не е заслужил наградата "Златната топка", която се дава на най-добрия играч на шампионата в Бразилия.

"Хората, занимаващи се с маркетинга, искаха да дадат на Меси онова, което той не спечели", сподели Диего Марадона пред "Оле".

"Струваше ми се дори, че той не иска да вземе "Златната топка". Според мен най-добрият играч на първенството беше Хамес Родригес."

"Германия победи Аржентина поради липса на разбирателство между нашите защитници. Съперниците не ни превъзхождаха. Те се отнесоха към аржентинците с уважение, което е заслуга на нашите играчи", добави Марадона, цитиран от БТА.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Лео МесиДиего Марадона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
MESI IGRAE PESTELIVO I PRESMETLIVO NE SE RAZDAVA IZOBSHTO I MU LICHI NQMA XYS DUX I SYRCE V IGRATA MU NEE INTERESEN PECHALBAR NESHTASTEN
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 10Абсолютно си прав. Снощи Лео можеше да докаже, че е най-великия, но не успя. Даже не се и опита. Явно не е дорасъл или не разбира какво е да си капитан на Аржентина. Великият Диего правеше играта на целия отбор а не чакаше да му подадат топката. Дано до следващото първенство е проумял за какво става дума - тогава вече ще е интересно.
8
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След "Осанна!" винаги следва "Разпни го!" Колкото по-големи успехи за хората е имала една личност, толкова по-строго бива съдена от тях накрая. Хляб и зрелища.
7
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само който е гледал Марадона на живо, може да направи разликата с Меси. За мен Диего Марадона, колкото и спорна личност да бъде в живота, то във футбола нямаше и няма да има такъв като него. Убеден съм, че ако той играеше вчера, щеше да вкара поне 2 от 4-те чисти положения на аржентинците в този мач.
6
5
 
9
 
! Отговори
MSC преди 9 години
До АнонименТова БЕБЕ е отбелязвало за един сезон 91 гола......Да риташ паднал човек е признак на дълбока душевна празнота!
5
4
 
9
 
! Отговори
КУРЧАТОВИЙ 104 преди 9 години
...ИЗДЪНИ СЕ!
4
3
 
18
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
Той самия меси не се радва от сърце защото знае че е като вид съжаление ..............аз до снощи мислех че коментаторите се базикаха.........как така на бълхата след като той беше един от най слабите според възможностите си ?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!
3
6
 
3
 
! Отговори
ФАС ОТ БУРГАС преди 9 години
Кой го казва "ЗЛАТНАТА РЪКА",оди търкаляй асперини.
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Струваше ми се дори, че той не иска да вземе "Златната топка".-------Меси щеше да бъде първият човек отказал златната топка :)
1
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лео е най-великият! :)))