Кобрата за Кличко: Не му е чиста работата, притеснява се

"Не съм аутсайдер, едрите противници са ми удобни", закани се Кубрат Пулев
Обновена: 21 юли 2014 14:18 | 21 юли 2014 14:14,
16
Кобрата за Кличко: Не му е чиста работата, притеснява се
Снимка: Reuters

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев намекна, че световният шампион в свръхтежка категория Владимир Кличко взима забранени субстанции. Както е известно, двамата излизат един срещу друг на 6-и септември в Хамбург, като при успех Кобрата ще постигне най-големия успех в историята на българския бокс.

"Не мисля, че съм аутсайдер в този двубой. Много се радвам, когато някой ме подценява. Това ми дава повече предимство и допълнителна мотивация", започна Кубрат Пулев пред ТВ7. 

Още по темата
"В спорта правилата трябва да са еднакви за всички, за да бъде честен и истински спорт. Затова аз искам същите допинг тестове да преминава и Кличко. Не е коректно претендентът да бъде проверяван по всяко време и на всяко място, а световният шампион да бъде проверяван само и единствено след мача."

"Дори децата знаят, че каквото и да е взел може да се изчисти за мача. Аз лично, ако съм световен шампион, бих дал такава проба, за да изчистя името си. Кличко се измъква с оправдания , че договорът му е подписан по друг начин."

"Мисля, че такава би трябвало да е реакцията на един истински световен шампион, а не да се крие и измъква по всякакви възможни начини, което определено доказва, че не му е чиста работата и има притеснения."

"За да докаже, той можеше да направи допинг проба по собствено желание. Да не говорим, че на една Олимпиада брат му Витали Кличко е хващан със забранени вещества и е лишаван за известно време от състезателни права."

"На мен по-едрите противници до известна степен са ми удобни и се надявам и той да ми е удобен. Този двубой за мен е мач за световна титла, която е моята мечта. Подготвям се като за всеки друг противник."

"Не ме интересува какъв е като човек. Не си падам по мъже, а и едва ли някога Кличко ще ми е близък приятел. За мен той е просто противник. Не мразя никой и нито един мой противник до момента не съм мразил".

"С Божията помощ се чувствам отлично. Тренировъчния процес върви по план и на 6-ти септември ще бъда в супер форма. Ще бъда една боксова машина. Боксът обаче е спорт , в който никога не можеш да предвидиш нещо на 100%. Шансовете ни са 50% на 50%. Мачът ще бъде изключително интересен и аз ще победя", добави Пулев.

Повече спортни новини четете в сайта на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Klichko shte go.....
9
0
 
2
 
! Отговори
ot munchen преди 9 години
Na 6 putuvame za Hamburg kompaniqta ot verni privurjeniciMacha e pridobil golqma populqrnust i se nadqvam nasheto Momche da specheli ,iskam da sum gord Bulgarin zaradi Tova smaji Go Kobra nie sme s teb!!!!
8
0
 
3
 
! Отговори
Оптимист преди 9 години
6 септември е хубав ден за победа. УСПЕХ !!!!!!!!
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кличко ще поиска амерански съдии, които са неутрални към украинците... Сигурно ще им платят с предплатени доставки на шистов газ от САЩ по спогодба за култирен и спортен обмен.
6
1
 
9
 
! Отговори
Pulev преди 9 години
To tova za anabolite i klichko go znaem ot odavna Kubrat kazva neshta koito i malkite deca go znaqt az se zanimavam s tova oshte ot kakto vidqh klichko za 1vi put razbrah che e himik
5
2
 
22
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Ти внимавай да не ти спретнат някой номер, че киевският башибозук се изложи много напоследък...Имат нужда от повдигане на самочувствието, а един провал на "народния любимец" съвсем ще ги довърши...
4
10
 
13
 
! Отговори
chach преди 9 години
dano da pobedi6,che kolkoto prikazki naprikazva neznam kade 6te se krie6.
3
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С допинг и без допинг Кличков е пътник!
2
5
 
35
 
! Отговори
НОВ преди 9 години
Бой на украинеца. Тази *** както обикновено е толериран.
1
8
 
48
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
да Кобра, ти ще победиш !

Спонсорирани публикации