Кличко ще се жени дни преди мача с Кобрата

Боксьорът искал скромно тържество
26 юли 2014 18:05,
61
Кличко ще се жени дни преди мача с Кобрата
Снимка: Reuters

Световният шампион по бокс за професионалисти в тежка категория на четири федерации Владимир Кличко ще се ожени за американската актриса Хейдън Пенетиър в Деня на независимостта на Украйна.

Както съобщи украински вестник, сватбата на Кличко и Пенетиър ще бъде на 24-ти август, Деня на независимостта на Украйна. Владимир Кличко ще трябва да напусне за няколко дни своя тренировъчен лагер в Австрия, където се готви за мача си с българския професионален боксьор Кубрат Пулев, който трябва да се проведе на 6 септември в Хамбург.

Владимир Кличко и Хейдън Пенетиър ще се венчаят в известната Киево-Печерска лавра /православен манастир, основан през 1051 година - бел. на пр./ в Киев, а вечерта младите ще отпразнуват събитието в роднински кръг в едно от киевските заведения.

Сутринта на 25 август Владимир Кличко ще се върне в тренировъчния лагер в Австрия, за да продължи подготовката си за мача с Кубрат Пулев.

Бъдещите съпрузи също така планират да организират вечеринка в САЩ на 27 септември - след мача на Владимир Кличко с Кубрат Пулев.

Владимир Кличко настоява празнуването да бъде скромно.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: сватбаПулевкличко
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
0
 
! Отговори
дуче Михо преди 9 години
За предстоящия двубой Кличко-Пулев баба Меркел е подготвила екип от препаратори,които веднага да препарират украинската *** след срещата.За спомен!От признателна Германия!
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Виталий е велик човек и беше велик шампион. Тоя брат му на снимката също, но е класа под него.Кубрат има реални шансове да му застраши на 6-ти септември поясите му, стига да играе на предела на силите си без страх и притеснение. Просто излиза на ринга и се боксира. Пък к'вото стане.Кубрате, целият свят ще те гледа на 6-ти септември!А цял един български народ ще е зад теб!Успех човече!
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 39Отнесе два тежки удара Виталий от Ленъкс за да му се отвори аркада над лявото око. Иначе няма как да е отнесъл повече бой, защото го водеше до края на 6-я рунд с 5-6 точки повече и Ленъкс Луис беше тотално съсипан. Едва дишаше и когато съдията обяви прекратяването на мача, тоя *** не можеше да повярва-тотално изцеден беше....Виталий го беше награбил и беше готов да го убие буквално на ринга.Само кръвта от аркадата му спаси Ленъкс от НОКАУТ!
38
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така ще го бие Кобрата, че ще го пенсионира.
37
6
 
5
 
! Отговори
Делян преди 9 години
Добре е да си направи повече снимки, че след мача не се знае как ще изглежда
36
0
 
5
 
! Отговори
доко преди 9 години
Абе човек, изчакай мача, ами ако главата ти се намести и решиш че това не е жената за теб, хаха. Според мен тя бърза..., като във анекдота с габровеца който дарявал кръв, поискал да му се плати предварително, успокоили го че пациента е много богат човек и няма защо да се притеснява, а той рекъл- "абе я да плати, че влезе ли веднъж мойта кръв във вените му..." :)
35
2
 
4
 
! Отговори
МСБ преди 9 години
Аз мисля че се жени тоя да може после като падне да обвинява жена си ..."Видя ли *** до преди да те взема бях шампион...ТИ СИ ВИНОВНА "
34
0
 
4
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
До 31 : аХАХхахааха тва верно да *** оная може да го обърка за друг и да го доубие с точилката хааххаах
33
1
 
6
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Иска докато е шампион да се ожени :)
32
1
 
2
 
! Отговори
До белята преди 9 години
Кървеше заради аркада след удар с глава. И как е водел, а е ял повече бой? Всеки да си каже "компетентното" мнение, лаф да става...пълно е с дървени философи като "Лудия"
31
1
 
3
 
! Отговори
Белята преди 9 години
До Анонимен !4: Да, Виталий водеше на Ленъкс, но отнесе повече бой. То и затова кървеше отвсякъде. Нека бъдем справедливи. Но иначе си беше перфектния убиец на боксьори.
30
1
 
10
 
! Отговори
Белята преди 9 години
Срещу Кубрат е цяла империя ! Фирмата на Кличко-ви спечели търга за организиране на мача. И намери спонсори за наградата. Как мислите, кой ще спечели ? Тук няма спорт, а много пари.
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха-ха, ами да, все пак трябва да изглежда що-годе прилично на сватбата си, а след мача с Кобрата няма да е така :)))
28
11
 
6
 
! Отговори
MM преди 9 години
Важното е нашият мутраген, любител на чалгата да загуби.
27
2
 
2
 
! Отговори
emi преди 9 години
Emi tova e ... Ukrainaki politic koito uj pretendira che shte napravi vaichko hubavo za ukr apak se jeni za amerikanka .... I tq edna hubavica ....
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудия, май хал хабер си нямаш какво говориш, ама да се изкажеш. Това Владимир/Виталий, немци/американци, всичко в един кюп :))
25
1
 
8
 
! Отговори
до "лудия" преди 9 години
Човек, правиш ли разлика между братятя Кличко, Виталий и Владимир?
24
10
 
7
 
! Отговори
лудия преди 9 години
а дано кобрата го смаже и накаже за убитите хора на метежа в киев дето кличко беше един от водещите фигури. освен за България кобтрата трябва да го помеля и заради невинните жертви причинени от кличко това ще е божия справедливост. макар да не се знае какво ще му дадът американците на кличко дето да не се засече при тестове за да му платят за дествията му ва украйна така
23
3
 
18
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
Дано съпругата му го познае след срещата !
22
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Райна,Ти си баксьор колкото и Боко-главата е тенисис, футболист, политик, музикант и каквото се сетиш.Опулева Андреа е един *** който до сега го пускаха срещу треторазредни боксьори.И като аматьор го биеха всякакви ама в профи бокса може да ти нареждат мачовете както си искати никога да не играеш срещу италианеца и кубинеца.....