Кобрата за Кличко: Отивам да го смачкам

Превъзхождам го в доста аспекти, убеден е Кубрат Пулев
28 юли 2014 14:22, Красимир Ангелов
103
Кобрата за Кличко: Отивам да го смачкам
Снимка: Reuters

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев вярва, че може да победи световния шампион в свръхтежка категория Владимир Кличко в сблъсъка между двамата на 6 септември.

"Не се чувствам напрегнат или притеснен от нещо. Наистина е един голям мач, голяма отговорност, но аз имам достатъчно опит, достатъчно сила и вътрешна енергия, което ме кара да не се притеснявам от нищо", сподели Пулев пред Нова ТВ.

"Превъзхождам Кличко с доста неща, които обаче не искам да разкривам. Не искам да му давам идеи преди мача. Всеки от нас си вади изводи от всяка една дума, затова не искам да се издавам. Но знам, че имам много неща, в които го превъзхождам. Да даде Господ да имам късмет и мисля, че ще го победя", посочи българската звезда в бокса.

Той е категоричен, че евентуална победа срещу Кличко няма да е трамплин в кариерата му, а връх. "Ще съм изкачил върха на планината. Но нека не се настройваме за победи, знам, че много българи ще дойдат и ще гледат. Това допълнително ще ми даде мотивация и енергия."

"В самата зала ще има много българи, а ние сме много емоционални и дори да са 2-3 хил. души, ще надвикат останалите. И да паднем, и да бием, пак ще сме си ние. Нищо не ме притеснява. Подготвям се, отивам за победа. С Божията помощ отивам да го смачкам", посочи Пулев.

Какво още каза той четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
31
 
! Отговори
Адам Смит преди 9 години
Пулев губи с нокаут/технически нокаут в късните рундове.
76
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пулев е като Тайсън - развихля се след 7-8 рунд. И тайсън в първите рундове не изглеждаше боеспособен и изведнъж като ти се нахвърли......
75
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
относно мача на Кличокщ с Поветикн, Кубрат каза че е готов ис Поветкин да се сращене, а Кличок едвам не го загуби този мач. реалният победител си беше поветкин. то не бяха клинчове, то не бе мръсан игра. нещо подбон нарави УСтинов срещу нашия, но при устинов не даде резултат. А при тигъра е добер да си спомним че само в последните два рунда нашия му отра четири нокдаума общо
74
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така победа на Пулев над Устинов - истинска ламя, по-висок и по -едър от Кличко накрая, кървеше.победа над Хей - известно име, нокаутира го.Победа над тони томсън, тигъра, суперизвестен боксьор - в последнитет три рунда го направи луд, можеше когато исак да го нокаутира, просот не рискува.от 20 мача има 20 победи и 12 победи с нокаутима също европейсак титла (отказа се от нея за да се бие с Кличко)с пет години е по-млад от кличко, кличокщ има три загуби, мачът с поветкин ме бу най-слабият
73
2
 
33
 
! Отговори
файър преди 9 години
Дано Кобрата го спука от бой. Кличко е вече на години а и може би не е в перфектна форма а и ще се ожени непосредствено преди мача. Сега е точният момент да се атакува титлата. А и е доста арогантен Кличко. Естествено и двамата говорят доста преди мача- това е практика за засилване на интереса преди двубоя
72
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
84Татарино, България изобщо няма професионални боксьори.Вкючително и този клоун Опулев.Това че попадна на хитреци мениджъри които го докараха до "претендент" не го правидобър професионален боксьор.Напроив, показва как един абсолютен аутсайдер можеш да го докараш до пртендент засветовен шампион което си пшлно безумие.Всичко останало са приказки за наивници като теб.
71
2
 
33
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Тва форума на фен клуба на Кличко ли е не мога да разбера или украинците са научили български?Кви са тия коментари?Май много му завиждате на Кобрата,щом така го нехаресвате.И не знам на каква база го оценявате.България по-добър боксьор професионалист не е имала.Така че може единствено да го аплодираме и да стискаме палци за Кубрат и за България.
70
4
 
34
 
! Отговори
Кобрети преди 9 години
Аз пък си мисля, че Кобрата такъв бой ще яде, какъвто не е виждал. Той само интервюта дава напоследък, все едно вече е спечелил пояса! Интервюта се дават ПОСЛЕ, а не ПРЕДИ... после като го отупат така ще се покрие, че.......
69
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
С помощта на българския си дух, с подкрепата на огромната част от българите и Бог ще победи. Но все се съмнявам, че Кличко ще изиграе някой еврейски номер в последния момент и мач няма да има. Дано не съм прав.
68
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
опулев бате е като Лакардишо.Днес аскуФскуто земане се изцепил че може да бие тези от топ 4 когато си поиска.Онези го отвинтват от бой ама той пак се пеняви.Та така е и с Опулев.Само че в бокса боя си е харабийски за разлика от тениса.ако болеше толкова в тениса като те бият Дришката отдавна да се е върнал да копа каунитена село а не да ляля като незадоволена селска ***.
67
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Другари БАЛАМУРНИЦИ,Нека ви разясня с няколко думи профи бокса и темата за мача на поредното ***-спарингнаречено Андреа Опулева.Вземаш един посредствен аматьор, организираш му двайсетина мача с пенсионери или още по-посредствени от него. той ги печели обикновенно по точки щото толкова си може.И .... voila, следващият "претендент" който ще отнесе тупаниците и там ще приключи бАксьорската му кариера.Сещате ли се за кого говоря??БРАВО!
66
2
 
36
 
! Отговори
До 72 преди 9 години
Я баце да ме светнеш с кои светила в бокса е играл Пулев ,че нещо не си ги спомням..А Кличко е бил Алекс Шулц,Крис Бърд,Рей Мърсър ,Франсоа Бота ,Самюел Питър,Рей Остин,Хасим Рахман ,Еди Чамбърс ,Дейвид Хей - това са все топбоксьори .
65
0
 
33
 
! Отговори
познавач преди 9 години
Пожелавам на Кобрата да не среща *** в Германия !!!
64
1
 
35
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Желая успех на Кубрат !!! Но .... ако погледнем реално последните 3 мача на двамата - Кубрат би по точки 41 годишния Тони Томпсън - Тигъра / този тигър Кличко два пъти го нокаутира /, след това би дебелака Джои Абел / под номер 100 в ранглистата / , а последният му мач бе с един дебел ,застаряващ чичко на 39 години Перица незнам какъв си ...Кличко би Поветкин ,после нокаутира Франческо Пианета и Алекс Леапай ....Кубрат има от 20 срещи 11 нокаута,а Кличко от 65 срещи 58 нокаута...
63
0
 
31
 
! Отговори
Дано... преди 9 години
да не го метнат нашия с лъжи-мижи. С патологични измамници да си имаш работа си е за притеснение...
62
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
69Аз пък акзвам че опулев не е имал НИТО ЕДИН сериозен противник до сега.Ако беше играл срещу някой като Поветкин просто нямаше да има следващ мач ИЗОБЩО.Ти разбираш от бокс колкото на байГенчо магарето от хорово пеене.
61
4
 
33
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
Да хаха нека малко да поговори защото след мача нито ще вижда нито ще чува а устата му ще е като разорана ливада
60
0
 
38
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
До Анонимен 57"Майк Тайсънспечели стотици милиони, профука ги всичкитеи сега живее в мизерия."Е поне му останаха незабравими спомени от яхти, коли, клубове, наркотици, оргии с ученички .На нас ни остана само да пишем коментари в интернет .
59
2
 
34
 
! Отговори
681 преди 9 години
До никой Защо ли ?Просто, защото когато казваш и вършиш нещо трябва да си сигурен и уверен не на 100%, а на 1000% и не когато се върнеш като на.срано дете пред майка си да се оправдаваш и като виновна ученичка че причините за загубата са много и независещи от него! Ето за това!
58
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не му обръщайте внимание на балъчето.Нека си поговори сега щото след мача известно време въобще няма да може да говори.

Спонсорирани публикации