Локо София задълбочи кризата в Литекс

"Железничарите" постигнаха успех с 2:0 на своя стадион
28 юли 2014 20:45, Красимир Ангелов
7
Локо София задълбочи кризата в Литекс
Снимка: БТА

Литекс допусна втора поредна загуба в шампионата, след като отборът бе победен с 0:2 при визитата си на Локомотив София на стадиона в столичния квартал Надежда.

Срещата между двата отбора бе от втория кръг на "А" група, а момчетата на Красимир Балъков продължават да са без спечелена точка през новата кампания.

Домакините започнаха по-активно срещата и в 6-ата минута Шехуди излезе сам срещу вратаря, но ударът му премина покрай страничната греда на Винисиус.

Три минути след това Божиков направи груба грешка и топката отново срещна Шехуди, но този път ударът му се отби в напречната греда.

В 24-ата минута все пак Локо стигна до аванс, след като Даниел Генов центрира прострелно в наказателното поле, а Шехуди засече топката и я прати във вратата.

В края на полувремето пък Митрев се намеси добре срещу излезлия сам срещу него Джордан и предотврати попадение.

След почивката Локо продължи да контролира нещата на терена и стигна до второ попадение в 79-ата минута, когато след центриране Генов засече топката от въздуха. Винисиус успя да избие първоначално, но при добавката футболистът на Локо не сгреши.

Още подробности след срещата четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
надале, надоле преди 9 години
Той ако не си отиде, Гришата много скоро ще го отсвири. Той Стоичков избалъчи, та камо ли Балъка. Изглежда в Литекс не дават безразборно пари, както в Черноморец Бургас. Нали Балъка ги закопа финансово, та немогат да се оправят още. С много пари и баба знае. Важното е с по-малко пари, с много знания и идеи, отбор да правиш. Като Стойчо Младенов, колко пъти прави отбор от нищото.
5
1
 
2
 
! Отговори
Л.Димитров - гр.Дрян преди 9 години
Като дългогодишен привърженик на "Локомотив" - София ще поздравя момчетата за успеха, защото, когато има старание и борбеност - всичко се постига. Мисля, че не бива да се успокояваме, тъй като идва тази събота срещата ни с "Левски". Колкото и да са слаби сега сините, то трябва да внимаваме. Желая успех на целия отбор, защото като, малкото останали привърженици на "Локо" се вълнувам и страдам, когато отбора не играе, както трябва. Вярвам в момчетата! Дерзайте и пълен успех!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко за Бала, потъна в БГ ***!
3
0
 
7
 
! Отговори
Само Литекс преди 9 години
Балъков,върви си бъди мъж стига се оправдава,всички виждат че за нищо не ставаш!!!
2
0
 
14
 
! Отговори
изпадащ преди 9 години
Литекс с Балъков ще е единия изпадащ.Никаква идея,а само оправдания...
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това, че си бил добър футболист не онзачава, че си добър треньор!

Спонсорирани публикации