Кошмарна програма за Юве и Алегри

Бианконерите ще берат ядове в първите кръгове, прогнозира "Евроспорт"
29 юли 2014 17:32, Георги Пешев
0
Кошмарна програма за Юве и Алегри
Снимка: Ройтерс

Новият треньор на Ювентус Масимилиано Алегри не остана особено очарован от програмата за новия сезон. Шампионите откриват шампионата с гостуване на Киево, във втория кръг посрещат Удинезе на Страмачони, а седмица по-късно ще трябва да гостуват на Милан на "Сан Сиро".

От италианската редакция на "Евроспорт" припомниха, че миналата година Алегри, който тогава водеше Милан, загуби първия мач именно във Верона, но срещу Хелас (1:2).

Страмачони също не е лек съперник, защото именно под негово ръководство през 2012/13 Интер хвърли бомбата, като отнесе Юве насред Торино с 3:1. За дербито с росонерите пък няма нужда от коментар. И двата отбора са с нови наставници и ще трябва да докажат амбициите си за успешно представяне след летните промени още в третия кръг.

"Евроспорт" припомни също, че отборите на Алегри по традиция потеглят трудно. В първата му година начело на Каляри сардинците имаха нулев актив след първите пет кръга, а на следващия сезон взеха само 1 точка в четири мача.

В годината, когато направи Милан шампион, пък Алегри спечели само 5 т. в първите четири срещи от шампионата. В случая лошото за него е, че тифозите на Юве няма как да забравят бясното темпо, с което се движеше Старата госпожа при Конте и едва ли ще проявят някакво търпение и снизходителност към новия наставник.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: ювентус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари