Тер Стеген: Стана ми жал за Меси

"Не се страхувам от напрежението в Барса", увери вратарят
31 юли 2014 12:19, Друми Георгиев
1
Тер Стеген: Стана ми жал за Меси
Тер Стеген не се плаши от отговорността в Барса. Снимка: Ройтерс

Новият вратар на Барселона Марк-Андре тер Стеген сподели, че е изпитал съжаление след финала на световното първенство по футбол между Германия и Аржентина заради Лионел Меси.

"Гледах финала в хотелската си стая в Барселона, където живея в момента. Не бях част от отбора на Германия, но наистина бях щастлив за моите съотборници в националния тим", сподели тер Стеген пред вестник "Мундо Депортиво".

"Стана жал за Лео Меси, който загуби финала, но празнувах спечелването на световната купа, разбира се. Надявам се, че с представянето си в Барселона ще си върна мястото в националния тим."

"В Барселона имам възможността да разкрия качествата си пред целия свят. Наясно съм с уменията си, в Барселона също ги знаят. Те ме следиха дълго време, но не зная колко точно продължи този период."

"Моментът, в който от Барселона се свързаха с мен, беше много хубав. Наясно съм с напрежението да бъдеш вратар на Барселона, но аз съм тук, за да играя футболът, който Барса иска. Не се страхувам. Щастлив съм да бъда тук."

"Харесва ми начинът, по който треньорът Луис Енрике гледа на играта. Той е директен. Има страхотно присъствие и според мен е нормален човек. Изпитвам голям респект към неговата работа, от начина, по който тренира тима", добави германецът.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Марк-Андре тер Стеген
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
тюрлю преди 9 години
Миличкият Меси...И на мен ми е жал за него... даже се чудя акво да измисля за да му стане малко по-добре на горкичкия...Една благотворителна дарителска кампания ли да се организира.....

Спонсорирани публикации