Стойчо Стоев нападна Кирил Домусчиев

"Не съм съгласен, че играхме слабо", заяви той
1 авг 2014 11:41,
23
Стойчо Стоев нападна Кирил Домусчиев
Снимка: архив Булфото

Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев обяви, че не е съгласен с решението на Кирил Домусчиев да го уволни.

Както е известно, вчера Стоев бе принуден да си стегне куфарите от Разград, след като в сряда извърта 0:0 с Партизан Белград в първа среща от третия предварителен кръг на Шампионската лига.

"Не съм съгласен с г-н Домусчиев, че сме играли слабо срещу Партизан и за решението за уволнението ми".

"За мен не играхме слабо срещу Партизан и затова няма какво да обяснявам, но това си е мнението на собственика на клуба. Той взема решенията", коментира Стоев пред “24 часа”.

“На всички ни се искаше да тръгнем по-добре в сезона. Не се получи, макар че от мач на мач вървяхме в тази посока. Изживях изключителна спортна години и благодаря на момчетата".

"Казах им, че са по-добър отбор от Партизан и ще им стискам палци за успех в Белград. Всяко начало си има и край. Сега следва неочаквана почивка. Иска ми се да се пробвам в чужбина”, каза още Стоев.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: ЛудогорецСтойчо Стоев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
0
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До _Браво пич, много точно казано !!!
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Махайте добрите тренъори и те всички като Петев, Мъри и Стоев ще правят успехи за други чужди отбори. А ние все ще въздишаме с мечти за хубав Български футбол. Окаяна ситуация.
17
3
 
8
 
! Отговори
zelka преди 9 години
Защо винаги уволняват кадърните хора? Продължава тази порочна практика и това е! Това беше един от малкото треньори, които си вършат работата и най-важно стадионите бяха пълни и пак се говореше за футбол в България.
16
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напоследък от българските отбори съм гледал някой-друг мач на Лудогорец, що годе играят някакъв футбол. Но мачът с Партизан беше баси и селския, много слаби и двата отбора.
15
7
 
3
 
! Отговори
БРАВО преди 9 години
Така трябва да бъде на всякъде като не можеш да се справяш с работата за която ти плащат ВЪН
14
2
 
13
 
! Отговори
varna преди 9 години
dedo gosho,ДА Домусчиев се опари с БМФ,взе го от Станишев за 400 милиона лева,само каналите за корабите на БМФ ( Маршрутите ) стуват 3-4 пъти повече,и от над 90 кораба останаха 15 всичко разпродаде,после как няма да е милиардер - 3000 човека уволни и си цунка ддс-то на всичко отгоре,радвайте се,хубаво го каза човека в първия коментар - ТОВА СА НАШИТЕ ПАРИ,АМА НАРОД Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ***,ЗА ТОВА И ЩЕ БЪДЕ ТЪПКАН ДО КРАЯ,БАЛЪЦИ.
13
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина последните мачове слабо играха...
12
2
 
10
 
! Отговори
_ преди 9 години
В България ако някой не е съгласен с друг, значи му е "скочил", или го е "нападнал", или му се е "нахвърлил". Ако някой е недоволен от нещо, той е "бесен". Когато един отбор победи друг с добър резултат, то вторият отбор е бил "унизен" или "подигран"."Несъгласието" се отнася към "нападането" така както "уеб-драскач" се отнася към "журналист".После се чудим що децата били агресивни...
11
2
 
8
 
! Отговори
God преди 9 години
До ИМЕНИТ ПИСАТЕЛАми провери защо Домусчиев избра именно Стоев за треньор. Какви отбори водеше той преди и какво постигна с тях и след това го обиждай.
10
9
 
4
 
! Отговори
муньо преди 9 години
тоя пък кога почерня- кога стана *** ? Нещо много си е повЕрвал човека.Той не става за *** ,в чужбина искал....мале,мале,мале........
9
1
 
7
 
! Отговори
Чичо Куре преди 9 години
Са не знам кви са подробностите ама...чеки да го кажа учтиво...в най-българските спортове - политика и футбол се забелязва тенденцията да се махат треньори/министър председатели (справка - имаме амнайсе министър-председатели от 1991 до сега) ако нещо не стане от днес за утре. Ама какво разбирам аз...нямам мильони, нямам влас...само седя отстрани и си записвам...нема се пуашите...и политиката и фуДбола ше се оправат...малко чагиика си требе
8
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
...га яди кифтета ни рива...
7
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредното доказателство, че в България не се играе футбол, а се въртят далавери!
6
5
 
20
 
! Отговори
dedo gosho преди 9 години
Истината е че Домусчиев приема всичко за бизнес и може би е прав - инвестира в нещо, то не тръгва добре, в учебника по мениджмънт пише че се взимат мерки, и той взима за да опита да увеличи шанса от възвръщане на инвестициите...Той вече призна публично че се е опарил с БМФ ли беше, не помня... Та с две думи, това е стъпка на мениджър в посока 'оптимизиране и възвръщане на разходите'...
5
43
 
8
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ преди 9 години
*** защо се звериш бе? Пое отбор,който си беше обигран!!!!!!! От каде се пръкна Ти ,че да се правиш на СПЕЦ!?!?! Каруцар такъв,и аз да бях поел този отбор в това състояние,сигурно и аз щях да го докарам до това ниво! Щял да се пробва в чужбина - ми пробвай се ,дано те земе някой и после да съжалява че го е направил! вадиш самочувствие без капка покритие! Петев направи този отбор такъв,какъвто е в момента,разбира се,заедно с екипа който работеше с него! Стойчо Стоев си е типичен селяндурин!!!!!!
4
4
 
38
 
! Отговори
-- преди 9 години
чак пък да го е нападнал ...
3
16
 
22
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 9 години
Щом и с 1 гол не можахте да победите сърбите за каква шампионска лига ми говори г-н Домусчиев?А за уволнението на тренера собственика е прав.След като резултатите не отговарят на изискванията на шефовете... Навсякъде е така дори и в БСП.На скоро мисля че смениха и техния тренер...
2
4
 
12
 
! Отговори
ч преди 9 години
Много интересно ,не сте съгласен,а какво сте очаквал,така са му каэали,така уволнява,там е така ,вие сте си го иэбрали да е така предварително,давайте напред
1
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ето го манталитета на Селските бекове - собственици на отбори - купени с откраднатите от народа пари.

Спонсорирани публикации