Бях в депресия, призна Суарес

Благодаря на хората, които помогнаха мечтата ми да се сбъдне, заяви той
19 авг 2014 19:52, Красимир Ангелов
2
Бях в депресия, призна Суарес
Снимка: Reuters

Новата звезда на Барселона Луис Суарес разкри, че е бил в депресия заради наказанието, което получи от ФИФА след изцепката си на световното първенство.

Нападателят нямаше право в продължение на 4 месеца да се занимава с футбол, но миналата седмица санкцията му бе леко намалена и в резултат той получи разрешение да тренира с каталунците и да играе в контролни мачове.

В резултат снощи голаджията записа първи минути като играч на отбора в контролата срещу Леон за трофея „Жоан Гампер”, завършила 6:0, а днес по обед бе представен и пред медиите.

"Бях силно депресиран. Имаше дни, в които просто не исках да правя нищо, но както казват важното е, че това е вече в миналото и искам да го забравя. В крайна сметка трябва да можеш да приемеш наказанието си, когато си сбъркал, а и когато си известен е нормално да те следят под лупа", заяви Суарес.

Той благодари на ръководството на каталунците за подкрепата. "Благодарен съм и на хората, които ме подкрепиха снощи и ме посрещнаха впечатляващо. Надявам се, че ще мога да отговаря на очакванията и ви благодаря, че направихте така, че мечтата ми да играя за Барселона, да се сбъдне", добави той.

"Желание да бъда в този отбор се появи отпреди доста години. Още от дете тези, които ме познават добре знаят, че исках един ден да бъда в Барса. Когато получих тази възможност просто забравих за всичко друго. Затова и все още ми е малко трудно да повярвам, че това наистина се случва", изтъкна развълнуваният Суарес.

"Сега просто искам да работя здраво и вярвам, че всичко ще бъде наред. Ще имам и възможност да свикна с клуба. Ще гледам внимателно и ще се уча и в края на октомври ще бъда готов", обеща бившият голмайстор на Ливърпул.

Още новини от световния футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: барселонаЛуис Суарес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
1
 
! Отговори
някой преди 9 години
Искам месо,ако може сурово.Канибал.
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хапльото!

Спонсорирани публикации