От глупав по-глупав

7 г. по-късно: ЦСКА и Левски се разминаха със 70 млн. евро
Обновена: 22 авг 2014 14:16 | 21 авг 2014 13:06, Георги Пешев
32
От глупав по-глупав
Снимка: Ройтерс

Една от звездите на Аржентина и на Реал Мадрид - Анхел ди Мария, е пред трансфер в Манчестър Юнайтед и евентуално ще донесе на "кралете" близо 70 млн. евро. Нищо необичайно и дори напълно естествено, като се има предвид формата на Ди Мария и закупуването на Хамес, който е гласен за титуляр в състава на Реал Мадрид.

Трагикомичното и смешното в случая е, че част от този лъвски паричен пай можеше да бъде прилапан от родните грандове ЦСКА и Левски, ако шефовете на двата клуба не бяха направили поредната си издънка в трансферните си политики.

Преди седем години Анхел ди Мария е предложен първо на ЦСКА и Левски, а след това и на Литекс, но грандовете ни отказват да вземат Анхел, понеже им се струвал твърде скъп за възрастта си. По това време Ди Мария е младежки национал и играе за Аржентина на Световното първенство за младежи до 20 години в Канада.

Още тогава Gol.bg пише за отказаната от ЦСКА, Левски и Литекс сделка. Така Анхел се разминава с "А" група, а родните ни грандове с част от 70 млн. евро.

Случката с Ди Мария обаче не е първата с родни отбори и "неперспективни" чужденци.

Прочетете в Gol.bg за повечето родни и световни трансферни издънки

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: ЦСКАлевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
точно -
23
0
 
18
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
Трагикомичното в случая е, че журанлистите правят сметка без кръчмар...Ако Ди Мария наистина беше дошъл в България никога нямаше да бъде забелязан от световен отбор, защото щеше да кисне по чалготеките.
22
0
 
2
 
! Отговори
мачор преди 9 години
Изпуснал е лудият купон.Я глей ко праат нашите А-групчани.Божинката не мое,ама се натиска за Енгланд.
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И тогава на ЦСКА и Левски сигурно им е бил виновен ... ЛУДОГОРЕЦ!сЕГА ТЕ СЪЩО ВЗЕМАТ ЧУЖДЕНЦИ САМО ЗА БЕЗ ПАРИ. И искат да са шампиони...
20
0
 
18
 
! Отговори
Поирот преди 9 години
Наистина, кой вярва, че ако Ди Мария беше дошъл в България, след това щеше да играе за Реал Мадрид и да има оферта от Ман Юнайтед?
19
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не е късно да играе в "А" група. Даже е рано. :) Като мине 35 - тогава.
18
1
 
14
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Как са го предложили на Левски и ЦСКА, като след световното за младежи Бенфика го купува за 8 милиона евро?
17
1
 
0
 
! Отговори
Тодор преди 9 години
Аааааа, грам не си играя с Марек. Мчетата всеки могат да треснат.
16
1
 
7
 
! Отговори
Бади преди 9 години
Всичко си има причина Левски и ЦСКА чакат първо Ди Мария да се наложи в Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед ще го вземат след 2 години предполагма.
15
1
 
35
 
! Отговори
Красимир преди 9 години
Щяха да развалят играча. Чалготеки , алкохол, моделки и т.н. Щеше да стане бетер Божинката :)Отарвал се е!
14
1
 
1
 
! Отговори
edin до тодор преди 9 години
Шшшшт,не си играй с МАРЕК!!!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
е не преди 9 години
До Анонименахахахаахахахахаахаа ти ме уби
12
0
 
15
 
! Отговори
Тодор преди 9 години
Е да ама не. Златен часовник се купува от магазин в центъра на Цюрих за 20.000 евро без проблем, но същата стока (поизхабена, без точни данни за произход, предишни собственици, надеждност, автентичност, гаранция и.т.н) се купува от битака за 200 лева. След 7 години в А група аз виждам Ди Мариа примерно в Марек (абе добро би било момчето, ама тез манекенки, ядени и пиене без контрол, купонясване утрепват с правата лопата всеки талант).
11
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами ако беше дошъл щеше да се пропие по дискотеките и да пропадне като футболист, добре че не е дошъл в това мафиотско първенство в което още преди да е започнало се знае кой ще го спечели и това винаги е този, които даде най-много пари на Перуката и той ги сподели със съдиите, разбира се само една малка част! За това Перуката е удобна за всички мафиотски кратуни и ще бъде президент до като може да мърда!
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТАЗИ СТАТИЯ АКО БЕШЕ НАПИСАНА ОТ НЯКОЙ МЛАДЕЖ ЮНОША ЩЕШЕ ДА Е ПРОСТИМА НАИВНОСТТА НА ГОДИНИТЕ МУ , НО ЕДВА ЛИ ГЕОРГИ ПЕШЕВ Е ЮНОША А ТОВА ГОВОРИ ЗА ......
9
0
 
38
 
! Отговори
пффф преди 9 години
слава на бог, че му се е разминало на момчето да дойде при нас...
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам кой е написал горното,но той е по-глупав,защото какво е щяло да се случи е в сферата на предположенията и фантазиите.Най-вероятното което можеше да стане е като с всички останали закупени от "грандовете" ни играчи.А то е нищо особено,да не кажа нищо.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От статията явно трябваше да останем с впечатлението, че ако преди 7 години някой от трите клуба го беше взел, сега щеше да го продаде за 70 милиона евро.. хаххахаПосмъртно нямаше да му вземат толкова, той трябваше сам самичък да е спечелил цялото българско първество, за да си говорим за такива суми.
6
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В ЦСКА игра една аржентинска надежда, национал на Аржентина до 21 години. Той бе най-добрият тогава в националният им отбор.... и някой сеща ли се как се казваше ?А и какво се случи с него ? Играча се казва Маркос Чарас и проверете как се разви неговата кариера. Ако този Ди Мария бе заиграл също в ЦСКА, то кариерата му нямаше да е по-различна от тази на Чарас !!!
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А още по-добре са талантите Аспарух Попов,Валъо Илиев,Галчев и Венци Василев.

Спонсорирани публикации