Душко Михайлов донесе пети медал за България в Нанджин

Боксьорът се окичи със сребро на младежките олимпийски игри
Обновена: 27 авг 2014 11:23 | 27 авг 2014 11:23, Александър Попов
6
Душко Михайлов донесе пети медал за България в Нанджин
Снимка: БОК

Душко Михайлов спечели сребърен медал в боксовия турнир от вторите младежки олимпийски игри, които завършват днес в Китай.

На финала в категория до 56 кг българинът отстъпи по точки пред кубинеца Ибанес Диас.

Това е пето отличие за страната ни в Нанджин, преди това титли спечелиха Лидия Ненчева в стрелбата и Божидар Андреев в щангите, а Бетина Темелкова и Кирил Милов взеха сребро съответно в джудото и борбата.

Днес на ринга ще излезе и вторият ни финалист. В категория до 81 кг световният шампион за младежи Благой Найденов ще се бие за олимпийска титла срещу Вадим Казаков от Казахстан.

По-късно през деня, към 14:00 часа българско време е насрочен финалът при ансамблите в художествената гимнастика с участието на България, Русия, Узбекистан и Казахстан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дайте и класациите по метали де или на бугарина и половин П. му стига?
3
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този е българин колкото аз съм чукчи.
2
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БРАВО на всички медалисти от тази Олимпиада!!! Дано от тук нататък имат много успехи и ни представят така достойно и на следващите Олимпийски игри и България отново да се завърне на картата на световния спорт! Успех на останалите ни участници до края на деня!
1
3
 
35
 
! Отговори
Жорко преди 9 години
Браво Душко, само така! Поне младите да ни отсрамят за толкова години безхаберие към спорта. На моменти се чудя как го правят, как постигат такива резултати, въпреки всички незгоди. Явно духът е много по-силен и таланта си пробива път, в края на крайщата. Още един път - Браво, гордеем се с теб, Душко!

Спонсорирани публикации