Гришо се цели още по-високо

Надява се на по-добри резултати в Ню Йорк
27 авг 2014 15:44, Александър Попов
1
Гришо се цели още по-високо
Снимка: Reuters, архив

Григор Димитров говори пред официалния сайт на АТП преди двубоя си от Откритото първенство на САЩ срещу представителя на домакините Райън Харисън.

Най-добрият български тенисист се надява да постигне по-добри резултати в сравнение с предишните си участия на престижния турнир в Ню Йорк.

"Никога не съм играл мач от нощната сесия тук, но винаги съм искал да го направя. По време на двубоя трябва да покажа най-доброто, на което съм способен. Нямам търпение да настъпи този момент".

"Подкрепата на феновете винаги ме зарежда. Искам да стигна напред в турнира. Целта ми е да подобря досегашните си резултати. Случват се толкова много неща и не остава време да си поема въздух".

"В последния турнир от Големия шлем всички са много развълнувани. Запалянковците оценяват доброто представяне и хубавия тенис", коментира Григор Димитров, цитиран от БТА.

Той се надява по-голямата игрова практика през сезона да му помогне. "Участвах на доста повече турнири. Изиграх много мачове и като цяло имах по-добра подготовка в сравнение с предишните години".

"Вече съм по-зрял по отношение на играта и се чувствам по-уверен. Сигурен съм, че това ще ми даде нужния импулс да продължа напред", добави най-добрият български тенисист.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Григор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари