Героят Моци: За първи път играх вратар

"Ще имаме още успехи", рече защитникът на Лудогорец
Обновена: 28 авг 2014 14:37 | 28 авг 2014 08:09, Веселина Йорданова
60
Героят Моци: За първи път играх вратар
Лудогорец се радва на успеха. Снимка: БТА

Героят за Лудогорец Козмин Моци бе видимо щастлив от класирането на разградчани в групите на Шампионската лига.

Още по темата
"Аз сега съм много щастлив, много се радвам. Играхме добре и трябваше да бием преди дузпите. Искаме да играем добре в групите".

"Труден мач стана, но се вижда, че ние сме добър отбор и ако играем така, ще имаме успех занапред. За първи път играх като вратар", сподели Моци.

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков също не скри радостта си от отстраняването на Стяуа.

„Щастлив и радостен съм. Не съм съгласен, че през първото полувреме не играхме добре. Мисля, че тяхното вдигане на главите им оказа лоша шега“, сподели Дяков.

„Нямаше колебание при дузпите. Трябваше някой да се нагърби, за мен това не беше проблем. Всички са много щастливи. Това е мечта на всеки един отбор.“

„Аз съм изключително щастлив, наистина е нещо голямо. Надявам се и в Шампионската лига да спечелим точки“, коментира Дяков.

Още за мача четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: ЛудогорецСтяуа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДеДе1: Браво на Лудогорец! Успех и за напред!2: Подуяне е отбора на комунистическата ДС, на дезертиралите, на комплексарите и неудачниците. 3: Подуяне няма място в БГ и Евросъюза.
45
1
 
15
 
! Отговори
darcas преди 9 години
Не съм фен на Лудогорец, но от гледна точка на това, че вдигат коефициента на родните ни отбори и това помага да са поставени, когато се класират за евротурнирите, е логично да ги подкрепя. Моци направи страхотно шоу, но пък останалите играчи 90 минути се потиха със един отбор, който въобще не е на нивото на ПСВ и Лацио. Ако се паднат с по-корави отбори на жребия, ще станат като Левски боксова круша. Но пък взимат 9 млн евро минимум за влизане в групите, и ще могат да се подсилят.
44
14
 
13
 
! Отговори
На Моци братовчед му преди 9 години
Моцито има топки и то стоманени, ама да не връща в Румъния никога повече, че ще го чакат с брадвите.
43
16
 
27
 
! Отговори
ДеДе преди 9 години
ЦСКА се зародил като отбор на комунистите и днес продължава да е антибългарски,както и самите комунисти,те не са българи.Всичко българско гледат да се унижтожи.Нормално.
42
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 44Левскарите се г*зят и веят знаменца на Лацио дори на мачовете в А-групата. Но понеже владея италиански ми беше интересно да чета мненията на лациалите за левскарите. Та влезнах в един техен форум и ето част от мненията: "всичко на изток от Рим е ***", "бях в София и бях потресен от стадиона на Левски, в средата на *** махала, съвсем сериозно!", "кой наркодилър ни е измислил това приятелство? Всички славяни ***!", "Кви братя са ни тия" хаха. Могат да ни носят бира"
41
0
 
59
 
! Отговори
Nexeus преди 9 години
Вчера в Испания гледах мача в компания на 4-*** Румънеца, като 3-*** от тех са върли фенове на Динамо Букурещ, а другия пич на ФК Петролул. И въпреки че Динамо и Стяуа са върли врагове на терена, всичките бяха за Стяуа да се класират.Момчетата просто недоумяваха как може Българи да викат срещу БГ отбор и да са в агитката на Стяуа.Единия Румънец коментира така: недей така, бе, Българи... Вие сте малка държава и трябва да се подкрепяте.
40
0
 
55
 
! Отговори
Муци преди 9 години
Не знам какъв ритнитопковец е, но се оказа гиниален хванитопковец!
39
0
 
84
 
! Отговори
Славист преди 9 години
Всеки истински българин трябва да каже: браво на Лудогорец.Всичко останало е избиване на махленски комплекси.Точка.
38
0
 
79
 
! Отговори
От Разград преди 9 години
До Дико СашовВ Разград е така, има много деца и пенсионери. Има дори майки с бебета на не повече от 1 година. И ако искат да ни наричат турци, мурци, селяци, платени фенове, обаче след мач елате да видите как се изнасят 5 хил човека - като един. Няма зулуми, няма провокации. Вярно, че атмосферата на трибуните може да се подобри, но и това ще стане. Особено ако Лудогорец продължават в същия дух. Поздрави от Разград и се надявам, столичните грандове да се изчистят от "ултрасите".
37
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Великият "национализъм" на българските ултраси се изразява в ритници по оградите и хвърляне на бомбички по селските трибуни след здрава употреба на хероин. Най-епохалният момент за избиване на националистическата гордост за ултраса е предстоящият двубой срещу Горна Оряховица. За този мач се бори ултраса. След мача се пие спирт и се татуира лицето на Хитлер на бръснатият крак. А през цялото това време истинските български националисти гледат семействата си и работят за по-светло бъдеще на нацията
36
0
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моцииии, ти стана легенда на два отбора едновременно - на Лудогорец и Динамо Букурещ! :-) Как да не си за гинес.И още с нещо си легендарен - с пет минути игра като вратар би 80% от вратарите по света. Постигна това, за което те само си мечтаят!МОЦИ ЛЕГЕНДО! МОЦИ ЛЕГЕНДО!
35
0
 
63
 
! Отговори
до 45 преди 9 години
друже хиляди цесекари бяхме за Лудогорец и на стадиона. *** ги тия мутри - наемници, сега се продадоха за 50 лева на бекали, биха протестиращи от февруари, ходиха на платения протест на мутрата. Това не са истински цесекари. Това са утайката на обществото. Да им е честита царевицата, която изядоха.
34
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това че предатели викат за Лацио или Стяуа е много хубаво. Много мотивиращо за Лудогорец. Така да биеш предателя!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Само БГ! Само ЛЕВСКИ, ЦСКА И ЛУДОГОРЕЦ!ПП лУДОГОРЕЦ ВДИГА КОЕФИЦИЕНТА НА ВСИЧКИ РОДНИ ОТБОРИ, трябва човек да е побъркан да иска да му падне коефициента на отбора.
33
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви са тия фенчета на ЦСКА и Левски, които викат срещу български отбар за румънци и италианци. Предлагам агитките да се съберат и да се пречестят от тия безобразни няколкостотин типчета.Ха кажете магарета, кога Лацио вика за Левски срещу италиански отбор и Стяуа за ЦСКА срещу румънски? Ама на техен мач ви били развяли знаме в подкрепа. Не е същото, вейте и вие а не като поп Кръсте.
32
0
 
24
 
! Отговори
до Руми преди 9 години
А простото злобеене в интернет, скрит зад анонимност - най-жалкото!
31
39
 
6
 
! Отговори
Руми преди 9 години
Ритнитопковщината е едно от по-жалките неща, с които човек може да се занимава.
30
0
 
96
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изумителен мач!Гол в 90-тата минута, изгонване на титулярния вратар в 119-та минута при условие, че предстоят дузпи и отборът няма право на смени. И накрая полеви играч да спаси две дузпи... Невероятно просто!
29
0
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Грандиозно еМОЦИонално представление! :)
28
1
 
63
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
еднакво симпатични са ми всички футболисти на Лудогорец . Моци -ЖОНГЛЬОРА на вратарите ! Когато играят международни мачове ЦСКА , Левски , Ботев , Литекс или Берое винаги ги подържам защото са български отбори ! Чудя се на "тези" които подкрепят ЧУЖДИТЕ отбори, що за ПОРОДА са "тези " приплоди ?!
27
0
 
74
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Браво! А тоя Моци егати психиката - би първата дузпа, спаси две, добре че не успя да спъне оня Варела, та да го изгонят :) Голям

Спонсорирани публикации