ЦСКА отново е №1

"Армейците" разбиха с 3:0 Локо Пловдив на "Лаута"
30 авг 2014 22:12,
29
ЦСКА отново е №1
Снимка: БТА

ЦСКА тресна с 3:0 Локо Пловдив на "Лаута" и отново си върна лидерското място в "А" група. Попаденията в мача забиха Тони Силва, Серджиу Буш и Жоао Рибейро през второто полувреме.

Армейците заслужено си взеха трите точки, след като през по-голямата част от срещата контролираха играта, създадоха половин дузина голови положения, вкараха две от тях и в крайна сметка се поздравиха с победата.

Локо логично загуби, след като не си повярва, че може да вземат нещо от този мач. Така ЦСКА отново е лидер в класирането с 16 точки, докато Локо има едва шест.

С тази победа червените скъсаха и с неуспешната си серия срещу пловдивчани, която продължи четири срещи, в които армейците бяха записали само две равенства.

Още от двубоя четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: Локомотив ПловдивЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Стар ЛевскарЛудогорец няма и не може да има проблемите на Левски и ЦСКА защото ги няма хиените - крадците комисионери ,които са в Сф и докато не ги изгонят няма да имат и големи спонсори
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига с тия *** палати бе! Кой ви пита вас *** прости, сипват ракииката и се надрусвайте от мъка, че сте гладни селяни! Стига злоба, като искате да се развивате наемате квартирка в Сф и бачкане му е майката комплексирани селяндета
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тоя Домус Ага ще фалира умишлено като КТБ
21
3
 
2
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
Само ЦСКА!!!К.. за Луноходец,Уефски и т.н.!!!:)))
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лц и останалите селски грандове, никога няма да имат публика, като на Левски и ЦСКА! Те никога няма да постигнат това, което са постигнали софийските грандове, защото собствениците им фалират!
19
1
 
4
 
! Отговори
redordead преди 9 години
Хахахах, аба лудогорчета, радвайте се, докато го има домуса, щото като го гръмнат, както гръмнаха и другите висаджии и сикаджии, и месец по-късно няма да имате отбор. Има Домус има отбор, няма домус - няма отбор...
18
10
 
8
 
! Отговори
до стар левскар преди 9 години
Лудогорец никога няма да има проблемите на ЦСКА или Левски. Защото не разчита и никога не е разчитал 50-60 години партийно и държавно хрантутене без никакви резултати и е крайно време тези софийско махленски отборчета да бъдат закрити
17
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЦСКА нисога няма да е 1. Както и Левски Подуяне. Не знам защо след като държавата осъзна паразитноста на тези два отбора и вредата им за българския футбол, журналистите още яростно се опитват да ги наложат за грандове.
16
4
 
6
 
! Отговори
Реален цесекар преди 9 години
Аз ще подкрапя Лудогорец. Но наистина всеки сам си решава кого да подкрепи. Да не забравяме, че Домусчиев е цесекар също и преди да вземе Лудогорец е искал ЦСКА, но са го отказали огромните дългове на отбора.
15
7
 
9
 
! Отговори
eagle преди 9 години
Има един отбор в БГ и той се казва Лудогорец!!!Това го видя цял свят.ЦСКА е номер 1 по дължими суми на играчи,персонал и т.н.Когато достигнете нивото на управление,качество на игра,професионализъм на около 10% от това което покават ТЕ,тогава пишете по форумите безкрайни.
14
6
 
8
 
! Отговори
НЕ суфиенец преди 9 години
До Както винагиЛудогорец!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
6
 
10
 
! Отговори
НЕ суфиенец преди 9 години
кво се праскате бе бунациииии? На умряла кокошка нож вадите. Минаха времената когато КРАДЯХТЕ от цяла България. Сега ще дишате пръднята на "провинциалистите"
12
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ти минава -а, чорбарче! Това розовите умрете да се правите на левскари, които ви хвалят!
11
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички трябва да подкрепим Лудогорец,независимо кой от кой отбор е.Какви са тези деления на такова ниво вече класиралия се отбор става национален!А Стойчо Младенов просто трябва да се махне от футбола завинаги!
10
24
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тройчо не е българин щом щял да вика за Ливерпул.Може ли човек който се занимава с професионален футбол да каже такова нещо?!Та нали Лудогорец носи точки за всички отбори на България?!Как не го е срам Стойчо да говори така?!Веднага да се маха от футбола!!!!
9
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хаха махаха дръжте си гонзо и николета и си трайте там за некоя дузпа...
8
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тва залавие има силата на анекдот! Смеха е полезен- браво на ЦСКА... сега остава и да си повярват :) тогава смеха ще стане заразен! Ако напиша нещо против турците и ЦСКА, мода ще ме изтрие- така че трябва да им се лази и да се унижаваш- каквито са правилата на сайта такива трябва да са и мненията на коментиращите... иначе Пеевски ще вземе още един заем дето ще трябва децата ни да връщат ама на мода му е през самочувствието, кой му дава заплатата - нали кирия има... Алах акбар- а ся ме изтрийте а
7
11
 
26
 
! Отговори
Както винаги преди 9 години
ЦСКА отново е 1
6
27
 
24
 
! Отговори
majorski преди 9 години
ЦСКАР съм ама ако Стойчо е казал че ще вика за Ливерпул на мача с лудогорец ....мамка му аз ще викам за левски на следващия мач ЦСКА-Левски ... ...къде е нац. гордост ...къде е Българското .....продажник
5
8
 
22
 
! Отговори
до 4 преди 9 години
Тия, дето ще викат за Реал и за Ливърпул, българи ли са?! Хайде да ви видим сега, за Стяуа не може, обаче за Роналдо и Джерард може! Двуличници! :)