Хотелите в столицата препълнени заради Реал

Румънци и сърби дават бонуси за стая в София
31 авг 2014 08:01, Анисия Иванова
45
Хотелите в столицата препълнени заради Реал
Снимка: Reuters

Феноменалният "Лудогорец" изпълни сърцата на футболните фенове като докара "Реал Мадрид" в България. Само два дни след като стана ясно, че европейският шампион идва у нас на 1 октомври, хотелите в София вече са препълнени, пише във водещия си материал днес вестник "Стандарт".

"Специално за датите от 30 септември до 2 октомври всички стаи са заети. Ако искате легло, трябва да го платите веднага", коментират хотелиери. В сайтовете за резервации има предупреждения в червено, че остават едно или две свободни места в хотела, според проверка на вестника.

Румънци и сърби пък дори предлагат бонуси на туроператори, ако им намерят свободни стаи в София. Освен тях в столицата се очаква да пристигнат и хиляди запалянковци от страната.

Според вестника търговците на дребно пък запълнили графика на фирмите за изработка на сувенири с лика на героя на "Лудогорец" Козмин Моци.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
6
 
! Отговори
Solar-Power преди 9 години
До АнонименВ Лудогорец има 2 пъти повече българи от ЦСКА.Така, че тихо само Локо ГО (100% българи).
23
2
 
3
 
! Отговори
до 17 преди 9 години
Прав си, в София мъже с топки не виреят ама ху..те им са големи и като ти го отперат ще ти увиснат топките до коленете! А в Делиормана да им малки пиш..те, щото им ги изрязват още в детска възраст!!!
22
1
 
3
 
! Отговори
jk преди 9 години
Според booking има 250 места за настаняване за тези дати от общо 280 по принцип....
21
0
 
4
 
! Отговори
Bambiny преди 9 години
Istinata e 4e Real Madrid che doide s vtoriat otbor !!!!!
20
2
 
5
 
! Отговори
домуза преди 9 години
Хотелите в Разград се пълнят по байряма
19
7
 
10
 
! Отговори
Емо преди 9 години
Хаххахахаха хахахахах ахахахахахахах хахахахаха ахахахахах ахаххахаа глупости на търкалета.
18
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еййй, помня какъв наплив беше по хотелите заради "Мура" и "Иртиш", сега въобще не вярвах ,че заради някакъв "Реал"Мадрид ще дойде някой.
17
3
 
22
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Мога да приема двама от "Реал" вкъщи ако няма къде да отседнат.
16
4
 
31
 
! Отговори
До 27 преди 9 години
Да, извинявай, моя грешка. Но схвана идеята ми, щом Левски е с изравнени възможности на изпадащ отбор, на който му бъркат името, значи нещата наистина са драматични. Лудогорец е един светъл лъч в тъмата на българския клубен футбол. Искрено им желая успех!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Фенимал си предвид..Левски-Черно Море.....
14
6
 
18
 
! Отговори
Суека преди 9 години
Негативните коментари са от комплексирани хора на които отбора им в последните 10 години рядко участва в ШЛ или даже и в Лига Европа ахахха няма да споменавам имена ! "Феновете" в България голяма част от тях са адските *** (демек прости като дъска от къща строена през 1900 година) и никога няма да се образоват и да се държат като културни дами и господа . Аз съм от София и уважавам успехите на Лудогорец които още с влизането си в А група показаха ,че не се случайни и имат ТОПКИ и за ШЛ !
13
10
 
35
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Лудогорец е истински, класен отбор, който ще направи дебют в Европа. Пожелавам им успех! Оня ден гледах трагедията Левски-Черноморец, плачеше ми се от това на какво е заприличал любимия ми столичен отбор....трагедия
12
2
 
1
 
! Отговори
NIKI преди 9 години
O4AKVAT SE 50 OOO DA STADIONA I O6TE TOLKOVA PRED NEGO PO DANNI OT 6TABA NA LUDOGOREC
11
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
колко точно българи има в отбора а и в града
10
3
 
5
 
! Отговори
RS преди 9 години
До АнонименПич за това има отбори, за да имат фенове. Твоя няма някак си.
9
1
 
1
 
! Отговори
dominici преди 9 години
До СелянинМирилиз при това.
8
6
 
30
 
! Отговори
real преди 9 години
Народе стига сте писали негатижни и банални коментари. Толкова ли ви е трудно, да се порадвате на успехите на един преуспял български отбор. Независимо как се казва този отбора Левски или ЦСКА, важното е че, един отбор прослави нашата страна. Колкото и да ги оплюват и да злобарстват срещу тях, те са си най класния отбор. Клко прекрасно би било тоз български *** да преодолее груповите фази, колкото и нереално да зжучи не е невъзможно.Прочети още на: dnes.bg/sport/2014/08/31/hotelite-v-stolicata-prepylneni-zaradi-real.237378
7
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мафиоти много но никой не дава пари за малка радост на нещастния български човечец . Един даде и го оплюхме . жалки и дребни сте но живота си върви както пее фреди : шоуто трябва да продължи.
6
2
 
17
 
! Отговори
cat преди 9 години
Направо ви повярвах за претъпканите хотели!
5
2
 
20
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
пич, ако собственика иска високи цени на билетите - просто ще ги направи, не е длъжен да се обяснява на никого, още по-малко на теб