Лудогорец стъпи накриво срещу Берое

"Орлите" врътнаха реми 1:1 в Разград, Хамза изтърва дузпа
Обновена: 31 авг 2014 22:01 | 31 авг 2014 21:01, Елка Василева
27
Лудогорец стъпи накриво срещу Берое
Снимка: Булфото

Лудогорец стъпи накриво срещу Берое на своя стадион и двата тима врътнаха реми 1:1 в среща от 7-ия кръг на "А" група.

Така разградчани събраха 12 точки в актива си и заемат 4-ото място в класирането, като тимът се намира на 4 точки от лидера в класирането ЦСКА. Берое има същия точков актив.

Треньорът на "Орлите" Георги Дерменджиев пусна силен състав, като отборът му изпусна дузпа в самото начало, след като ударът на Хамза от бялата точка бе спасен от Макенджиев.

Гостите пък откриха чрез Керкар в 22-ата минута, докато изравнителното попадение за разградчани бе дело на Барт в 68-ата минута.

Това бе и първият мач от "А" група на разградчани след изключителния триумф срещу Стяуа, с който отборът си осигури историческо място в групите на Шампионската лига.

Подробности за мача четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: БероеЛудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
3
 
! Отговори
Оптимист преди 9 години
Добрата новина е че и Реал също пада...Апропо, ще се радвам ако мача се играе в Разград,Както ние ще ходим на тяхната нива, така и ще дойдат да играят на наща.
17
8
 
3
 
! Отговори
Марин преди 9 години
Гледах мача, общо взето тези от берое не спряха да ги ритат и блъскат. Жалка картинка. Дано Лудогорец пак станат шампиони да гледаме и догодина шампионска лига.
16
9
 
5
 
! Отговори
s преди 9 години
Мале, мале. Много злоба бе. Разбирам, че основно извира от неориентирани пубертети, дето си мислят, че родолюбието е свързано с псувни по Лудогорец, щото в града имало турци...аама чак пък толкова. Каквото и да казвате, пъпчовци, вашите отбори ще играят с Марек и Хасково, докато лудогорци цъкат с Реал и Ливърпул. И какво общо има, че ЦСКА били страшилище преди 40 години, а Берое играли с Юве ама през 79а?! Какво значение има това? Сега е времето на Лудогорец. Ще умрете от злоба, ей!
15
3
 
9
 
! Отговори
Jon преди 9 години
Абре на кого викате селско отборче когато Берое играеше с Ювентус,Атлетик и др. а Лудогорец играеше в селските групи и не бяхте чували за Европейски футбол.
14
2
 
11
 
! Отговори
Неутрален преди 9 години
Постоянните фалшиви хвалби от платените от Домуса медийки по жалкото отборче от Делиормана ще даде накрая обратен ефект. Вместо да го обявяват за "отбора на народ" всички ще го мразят и ще изпитва неистова радост от провалите му.
13
5
 
6
 
! Отговори
До 16 преди 9 години
"В България отборите предпочитат не да продават мачовете си,както в Европа,а да играят за своята чест."Именно това и на мен ми направи впечатление. Домусчиев е невероятна скръндза - има пари да купува мачове с Партизан, Стяуа, Лацио, ПСВ Айндховен, Динамо Загреб, но не може да намери кинти да подкупи Хасково, Локо София, Берое, Любимец... Странна работа.
12
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До всички чорбари викали в агитката на Стяуа против момчетата в зелено сряда: Много поздрави иматер от Моци!
11
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цесекату сега са подхванали Домуса за някакви мними кренвирши, сигурно чакат Лупи да ги нахрани...с няколко милиона дълг :)
10
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Берое като са толкова силни какво направиха в Евротурнирите? Миналия сезон отпаднаха още във втори квалификационен кръг след загуба 1:4 у дома от Апоел Тел Авив. А тази година? Кого отстраниха в сряда? Някое селско отборче покрай Стара Загора? Днешния мач никой няма да го запомни. Ще се помни само, че Лудогорец за 3 години стигна от Б група до групите на Шампионска лига.
9
7
 
9
 
! Отговори
Discovery преди 9 години
До тт:Много точно казано :)...
8
10
 
22
 
! Отговори
тт преди 9 години
Напоследък стана много модерно да си ***.. дали от безпаричие, дали от некадърност, дали от недоеб, дали от това че цял живот си лузър и в един момент започва да ти харесва всичко това , започваш да изпитваш удоволестие когато мразиш нещо успешно.. визирам Лудогорец, пояснявам за хейтърите, тъй като те освен че са всичко гореизброено са и със закърнели мозъци.. е аз съм старомоден и уважавам успеха на другите , браво на Берое за добрата и сърцата игра и само Лудогорец !
7
8
 
14
 
! Отговори
Домус Ага преди 9 години
Само с кренвирши не става, трябва и лютеница! -Има ли луноходцииимааааа-колко-тримаааа-какво правят?-набиват кремвирши и люпят семкииииииииииии
6
0
 
5
 
! Отговори
ссс преди 9 години
До 123: Доообре, бе, готин!
5
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дайте дузпии за *** и говедатаа
4
21
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудогорец за три години направи това,което Цска и Динамо не можаха за 100 години.А и разликата в привържениците като интелект,възпитание и красота е в полза на Лудогорец.Не случайно това е отбора на народа.
3
13
 
11
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
Бая криви стъпки чакат Луноходец в ШЛ!!!:)))
2
12
 
22
 
! Отговори
шибай турците преди 9 години
Браво на Берое, напълно заслужаваха победата над прехвалената национална кауза! Но националната кауза е не само кауза на медиите, но и кауза на съдиите. Питате ме - защо не уважавам Лайногризец - еми който гледа мача днес може да си даде отговор - Берое ги смачка, а насреща само съдийски аванти!
1
9
 
34
 
! Отговори
123 преди 9 години
Майка отива да купи на детето си футболен екип на Лудогорец. Плодавачът я пита:- Какъв екип искате? На вратар, на полеви играч или на съдия?

Спонсорирани публикации