Ормата: Лудогорец ще е шампион, Левски няма да влезе в петицата

Бившият президент на ЦСКА направи любопитен коментар за "А" група
15 сеп 2014 17:47, Георги Пешев
0
Ормата: Лудогорец ще е шампион, Левски няма да влезе в петицата
Снимка: Булфото

Бившият президент на ЦСКА Стефан Орманджиев направи любопитен коментар за моментното състояние на червените.

Ормата се изказа и за досегашните мачове от новото футболно първенство. Бившият съдия определи Лудогорец като абсолютен фаворит за спечелване на поредната си титла.

„ЦСКА загуби две точки във Варна заради една грешка на вратаря, иначе армейците доминираха през цялото време".

"Но поначало отборът трудно печели на този стадион, там винаги се случва нещо, което попречва на ЦСКА да триумфира, сякаш някаква прокоба тегне над отбора", заяви Орманджиев пред "Тема спорт".

„Лудогорец изглежда като сигурен шампион, но Литекс може да се намеси в борбата за титлата, защото в Ловеч разполагат с много добри футболисти, а и отбор. ЦСКА е веднага след тези два тима и в най-лошия случай го виждам на трета позиция".

"Много приятно впечатление този сезон обаче прави Берое и ще бъде много любопитно как ще се развие мачът след два кръга в Стара Загора между зелено-белите и ЦСКА".

"Петицата се допълва от Ботев Пловдив, където Велислав Вуцов успя за много кратко време да изгради солиден отбор от млади момчета. Приятно съм изненадан от канарчетата и колкото повече силни отбори има в България, толкова по-добре за всички нас".

"Левски не го виждам как ще се намеси в борбата за първите места предвид многото проблеми, които има клубът, най-вече със селекцията“, добави Орманджиев.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Стефан Орманджиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари