Петричев: Работим за отварянето на сектор А срещу Реал

До няколко дни се очаква решение по случая
Обновена: 16 сеп 2014 21:52 | 15 сеп 2014 17:05, Екип на Bulgaria On Air
1
Петричев: Работим за отварянето на сектор А срещу Реал
Снимка: Bulgaria On Air

В Лудогорец се надяват, че в крайна сметка УЕФА ще отвори сектор „А“ на националния стадион "Васил Левски" за срещата срещу Реал Мадрид от Шампионската лига на 1 октомври.

"Вече обжалвахме. Отложихме отпечатването на билетите, защото би било глупаво от наша страна да пуснем пропуски, а да се окажем в ситуация да връщаме пари, да връщаме билети. Предпочитаме да изчакаме окончателното решение на УЕФА. На нас са ни достатъчни и 10 дни, за да си направим логистиката за мача", обяви изпълнителният директор на българския шампион Ангел Петричев в интервю пред телевизия Bulgaria On Air.

Той посочи, че до няколко дни се очаква окончателното решение на европейската футболна централа по казуса.

"Вътрешно в себе си се надявам отговорът да е положителен. Но имайте предвид, че от УЕФА имат нулева толерантност към подобен род обиди на расова и етническа основа. Нашето наказание се явява най-ниското, което се налага. Възможно е да има благоприятно решение за нас, затова работят и нашите юристи, а те са много добри. Продължавам да се надявам, че ще може да се радваме на пълен стадион“, заяви Петричев преди заминаването на отбора за Ливърпул.

Цялото интервю с Ангел Петричев вижте само в сайта на телевизия Bulgaria On Air.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации