Пламен Константинов приключи с националния отбор

Оставка? Вече нямам вече действащ договор, заяви Гибона
15 сеп 2014 14:37, Александър Попов
16
Пламен Константинов приключи с националния отбор
Снимка: Булфото, архив

Селекционерът на волейболните ни национали Пламен Константинов-Гибона обяви, че е разочарован от представянето на "лъвовете" на световното първенство в Полша, и добави, че ангажиментите към отбора са приключили и не е нужно да си подава оставка.

Както е известно, България отпадна след четири поражения във втората групова фаза на Мондиал 2014 в Полша, като демонстрира изключително слаба игра.

"Продължавам да съм разочарован. Направихме много слабо Световно първенство, с някои малки проблясъци в първата фаза. Във втората фаза не успяхме да покажем поне минимума от потенциала, който имаше отборът", заяви Константинов.

"Знаех, че средно положение няма. Усещах психологическото състояние на отбора. Можеше да бъде само рязко нагоре или рязко надолу. Срутихме се най-вече психологически и в последните два мача просто не присъствахме".

"На фланелките си носим знаме и всички имат имена на фланелките и никой не трябва да си позволява, дори сам за себе си, да показва безразличие. Независимо че сме имали надежди за по-предно класиране. Нищо не ни извинява, че по този начин сме завършили това Световно първенство", каза още Гибона.

"Голяма грешка е да се оставиш да изглеждаш така. Аз не мога да си подам оставката, защото нямам договор, моите задължения приключиха. Това, което бях поел като ангажимент. За след това - нека да ни изстинат главите", добави Константинов, цитиран от БТА.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Пламен Константинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
До 15 преди 9 години
На калпав к-р вълната му пречи. И да се махне Данчо Мошенника на негово място ще дойде друг далавера джип. Защото ще го изберат далавераджии. Опозиция на инж-то е Ивайло Константинов а честито.... А колкото доживотното наказание на Матей такова нямаше точно заради инж-то и връзките му във FIVB.
14
0
 
7
 
! Отговори
до 6 преди 9 години
Въпросът е на друга плоскост..нормално ли е човек като "инжинера" да бъде вече 20г. начело. Та в цяла България нима няма по-добър? А тези фиктивни клубове които създава само и само да бъде отново шеф? А тези заробващи договори на състезатели? А мръсната игра с които се опита да забрани на Казийски да играе до живот? Добре, че Италианците се оказаха хора и осуетиха подлостта на този ***. Та от там тръгва всичко...Така че не ми говори за това кой е виновен. Всички го знаем...Лазарови и сие.
13
2
 
5
 
! Отговори
до 13 преди 9 години
Константинов е от отбора на Лазаров...така че не ми го хвали...
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 11 Константинов е треньор на отбор в който има 4 различни национали и е фактор в руското първенсво (което е наравно с италианското). Вече е 3ти сезон там, така че ако не постига целите си - няма да го държат.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И Плачи не може да ги накара да играят за знамето. Отпаднаха и от световна лига а сега не се знае дали и за европейското.
10
1
 
17
 
! Отговори
Джисъс преди 9 години
И Господ да дойде за треньор няма да ги оправи. Манталитетът, липсата на самочувствие, поведението на лузъри, а не на победители са трупани с векове и не знам дали някога могат да бъдат променени.
9
0
 
16
 
! Отговори
ВАЛЕНТИН преди 9 години
СЕДЯ И СЕ ЧУДЯ КАКВО ДА НАПИША.ТО ЗА ВОЛЕЙБОЛА МЪКИТЕ ОТ СЕГА НАТАТЪК ПРЕДСТОЯТ КАКТО ЗА ФУТБОЛА ,ЩАНГИТЕ, ЛЕКА АТЛЕТИКА,БОРБА,КОЛОЕЗДЕНЕ И др. РЕШЕНИЕТО Е ТОТАЛНА СМЯНА НА МИСЛЕНЕТО НА ПРЕЗИДЕНТИ НА КЛУБОВЕ И МИНИСТЕРСТВО НА СПОРТА. КРАДЦИТЕ И ДАЛАВЕРАДЖИИТЕ ВСЕКИ ГИ ЗНАЕ ,ВРЕМЕ Е ДА ГИ ПОСОЧИМ С ПРЪСТ И ВЪН ОТ СПОРТА.
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е**** безумната статия. Нищо не се разбира. Пламен Константинов треньор ли е, подал ли е оставка? Александър Попов мъж ли е, жена ли е?
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ВЪХХХ! Имал е договор, ако няма договор - ще имаме служебни загуби. Договора му беше до края на СП, парите 3000 на месец + премии за медал.
6
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Урааааааааааа Какви успехи имаше отбора със Стойчев и Казийски? Медал от първенство или СЛ? Или поне 1/2 финал да играха? Кой водеше отбора и кой играеше когато се ос*раха на ЕП след 3-2 със Словакия, на СЛ 0-3 от Аржентина, олимпийска квалификация - 1:3 от Германия насред София? В отбора нямат място играчи който си мислят че са хванали господ за шлифера и че са над останалите. В нито един отбор по света няма да търпят играчи и треньори който искат да определят шефовете.
5
2
 
19
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Ако си пожелаваме нещо и аз искам Стойчев да се върне, НО няма как да стане. А ако не е Стойчев препочитам Пламен да е тренъор и Матей да се върне. Ако Матей се върне нещата ще се променят драстично, защото той е мн мн добър с голямо самочувствие(изградено в големи мачове) и тези топки,които Соколов и Алексиев бъркат в най-важните моменти..той няма да ги сбърка. Дано да се върне,ама надали...
4
0
 
19
 
! Отговори
боли преди 9 години
За мен националния отбор по войлебол беше радост и пример да се боря. Щом те могат, значи и аз мога. Но сега непоказахаи капка желание да защитят името на България и да зарадват своите верни фенове. Няма друг отбор който да е толкова обичан от всички. Само националния отбор по волейбол има толкова много фенове от стран анан нежния пол в България. Огорчен съм от това, че губиха всеки мач без да се борят да пазят честта на България. Те са просто едни лигл
3
4
 
31
 
! Отговори
ВЪХХХ! преди 9 години
Треньорът на нац.отбор без договор,задължения и отговорности??? Сигурно е стоял И без заплата-като няма договор горкият!Та това и при чистачките в мин.на спорта не съществува! Егати резила, то и аз можех да тренирам ей така НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ! Тези наште министерства за коя държава работят,че не мога да се сетя?Ами инженерчето и Л.Ганев като какви работят и имат ли отговорности или сами си плащат осигуровките....
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всичко е за пари!!!!!А,тия *** не ги заслужават.Липсва им чест и достойнство.
1
17
 
35
 
! Отговори
Урааааааааааа преди 9 години
"Пламен Константинов приключи с националния отбор"Най- после се махна този некядърен кап*т!Да се връщат Стойчев и Казийски и да ги почваме!А индженерчето ДГД! ОСтавка!!!