Ливърпул победи Лудогорец с гол от дузпа в края на мача

Англичаните взеха измъчена победа с 2:1
Обновена: 17 сеп 2014 10:01 | 16 сеп 2014 23:49, Екип на Dnes.bg
231
Ливърпул победи Лудогорец с гол от дузпа в края на мача
Снимка: Ройтерс

Ливърпул излъга с 2:1 Лудогорец на "Анфийлд" и лиши българските шампиони от заслужена точка на този митичен стадион.

Англичаните дръпнаха в резултата чрез Марио Балотели в 82-ата минута, Лудогорец изравни чрез Дани Абало в 90-ата, но Стиви Джи донесе победата за отбора си след дузпа в продължението на срещата.

Трябва да се отбележи, че Роман Безяк натресе гредата при 0:0, а Марселиньо изпусна отличен шанс малко преди попадението на Балотели.

Лудогорец загуби и не успя да донесе първа точка за България от групите на Шампионската лига, но разградчани изиграха велик и феноменален мач.

"Орлите" заслужават само суперлативи за представянето си, след като изнесоха поредна запомняща се продукция в Европа и продължават да пишат история.

Този отбор загуби, но донесе огромно щастие на милиони българи пред екраните и на около 1600 наши сънародници на трибуните, които не спряха да подкрепят разградчани.

Така българските отбори продължават с негативната си серия при гостуванията си в Англия в евротурнирите. Ливърпул пък все пак успя да вземе трите точки и да запише победа №100 за КЕШ и Шампионската лига.

Подробности за мача четете в Gol. bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До само левскито това е лефски
151
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Liverpool v momenta e edno posredstveno otbor4e I za da razberem tova ,zaslugata e na Ludogorec . Pri pove4e opit nashite mom4eta mojeha da si trugnat s 3 to4ki.
150
1
 
1
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Мислех ,че само Петев е карък.
149
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Феновете на махленските отборчета Лестки и Цъсъкъ за пореден път доказаха ,че са жалки *** и продажници. В крайна сметка никой не им е виновен ,че са с промити от партията майка мозък и са повярвали в два партийни комунистически отбори. Да си намерят нормални футболни клубове за подражание със съвременни европейски статути, не в някакви архаични комунистически остатъци дето лежат на гърба на държавата за някой лев
148
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Велик отбор е Лудогорец. За две години направи история каквато другите отбори нямат за сто години
147
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За всички които викат за Ливърпул вие българи ли сте?Момчетата от Лудогорец цял мач тичат раздават се а вие подкрепяте надменните англичани които ви нямат за нищо.Много добър мач за Лудогорец въпреки загубата надявам се в София да им го върнем.
146
2
 
5
 
! Отговори
Лудофил преди 9 години
Престъплението е налице. Следва наказанието и то ще боли доста. То ще дойде, когато всички нецигани и неге...ове решат да нямат нищо общо с Велико(ох-ох-ой)британия. Резонно е отделянето на всичко що е свестно от диктата на тия с обратната резба. Скоро кралицата, сина и и Камила ще подслонят министър-председателя и съдията, а внуците ще станат мистър г...з. Ако слушкат грозните им женски екземпляри ще им пратя сина за осеменител, оборудван с противог(ъ)аз. ДА ЖИВЕЕ ЕС И ДЕМО(ВЕРСИЯТА)КРАЦИЯТА.
145
1
 
32
 
! Отговори
Мариян Марков преди 9 години
До АнонименВъпреки съдията Лудогорец можеха да си тръгнат с победа!Желая им повече късмет следващия път и безпристрастни съдии!И още нещо - българи, подкрепяйте българските отбори!!!Хайде със здраве!
144
33
 
3
 
! Отговори
само левски преди 9 години
Дано на Лай**горец хубаво му напълнят кошницата в следващите мачове! Иначе браво на Ливърпул велик отбор и имаше дузпа 100℅-ва!
143
1
 
13
 
! Отговори
фен български преди 9 години
Колкото за този *** ст. младенов измислен треньор предлагам Домусчиев да постави на мача с Реал лична охрана на стадиона и да не го пускат а да го изгонят...независимо какави пропуски ще показва...
142
2
 
33
 
! Отговори
... преди 9 години
Използвам този мач,за да ви кажа: Имайте повече самочувствие бе българи! Ако не бяха стигнали до там Лудогорец всеки щеше да си мисли ,че едва ли не Ливърпул и Реал Мадрид са от друга галактика и ако играят с БГ отбор ще бият с 50:0. Винаги съм бил сигурен ,че не е така! Ние сме талантлива нация и единствено ни куца чипа в главата. Другите народи са по-малко надарени ,но са нахакани със самочувствие. И другото..много чуждопоклонници имаме ,които се явяват тумор в обществото!
141
11
 
9
 
! Отговори
Levski1914 преди 9 години
Колко ги е яд жалките *** хаххахаа ореваха ефира с истории от преди 50 години ...няма по жалък отбор от тоя ...марш в Група Б :D :D :D
140
1
 
9
 
! Отговори
с преди 9 години
Миро, като ти гледам снимката, май ти си хомото. ***.
139
1
 
28
 
! Отговори
с до Фен на ЦСКА преди 9 години
Класата на отбора си личеше в отиграванията и рутината, с която като цяло се движиха и боравеха с топката. Лудогорец много успешно се противопостави и на моменти надиграваше Ливърпул. Иначе, скандиранията на трибуните бяха много силни, истинско удоволствие да ги чуеш на Анфийлд. Заслужаваха поне равен нашите момчета, ама шанс и съдия.
138
22
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Големи националисти всички беее. Подкрепяйте си който искате, щом не е националния, какво ме обеждаваате. К'ви сме били такива, незнам си к'во. Който е фен на фут. отбор ще ме разбере.
137
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ливърпул изкараха късмет.
136
1
 
33
 
! Отговори
До 167 преди 9 години
Много си прав.Аз съм Левскар но заради такива "агитки и фенове" не помня кога за последно гледах мач на стадиона.Шепа хора изгониха хиляди от стадионите.Добре че сега са Лудогорец та да има нещо за гледане.
135
2
 
32
 
! Отговори
художника преди 9 години
БРАВО на Лудогорец!Те "нарисуваха" своя шедьовър на Анфийлд, но СЪДЯТА определено не разбира от изкуство!
134
0
 
5
 
! Отговори
Щирлиц преди 9 години
Не ритат бизнесмени,но от собствениците-бизнесмени зависи да управляват клубовете си така,че да не се радваме на вкаран гол на чужд терен!Заплатите на футболистите нямат нищо общо-спомнете си Гунди,Жеков,Якимов,Колев...Милиони да са взимали?Днес у нас футбол се развива дотолкова,че да се покрива нечия съмннителна бизнес-активност,и ако се появи някоя звезда-продаваме я бързо,бързо.Лудогорец засега е изключение.
133
1
 
33
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Някой е казал:Не е важно какъв си бил, а какъв си сега.Ония Ливърпул имали история ала бала.Нашите като нямат дали им пречеше?В София да ги опукат та да си коригират историята.Браво на Лудогорец.