Вратарят на Лудогорец: Нямаше никаква дузпа

Не докоснах изобщо противниковия играч, уверява стражът
Обновена: 17 сеп 2014 14:09 | 17 сеп 2014 07:53, Красимир Ангелов
87
Вратарят на Лудогорец: Нямаше никаква дузпа
Снимка: Reuters

Новият страж на Лудогорец Милан Борян обяви, че не е имало никаква дузпа за Ливърпул в последните секунди на снощния мач между двата тима.

Реферът обаче видя съвсем по друг начин ситуацията и отсъди наказателен удар, с който домакините стигнаха до крайния успех с 2:1 на своя "Анфийлд".

"Мисля, че играхме отлично. Представихме се много добро", коментира Борян.

"Не извърших фаул. Нямаше дузпа. Трябва да вдигнем глава. Гледаме напред. Не съм го докоснал изобщо. Вижда се на камерата“, добави канадският национал.

"Показахме, че не се плашим нито от Ливърпул, нито от никой. От два дни съм в Лудогорец. Все още ми е трудно“, каза още Милан Борян.

Още новини и реакции след първите мачове в Шампионската лига четете в Gol.bg



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако това е дузпа - бутането срещу Марселиньо първото полувреме са ДЕСЕТ дузпи качени адна върху друга. съдията просто беше купен. Предлагам да се подаде контестация да му се отнемат праваат доживот -едан несвирена дузап за българия *** и едан измислена дузап срещу него в решващ момент.П.С. забелязвате ли че има тенденция срещу нас - И за картона на Влади стоянов бе същата работа - онзи когото той препъна ОТДАВНА трябавше даима червен картон
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
никога няма да забравя финала на уефа Галатасарайс срещу роам ли леше срещу Юве ли? в началото на този век някъде. Съдиите не признаах два чисти гола на Галатасараите, издмислиха си несъществуваща засаи правеха всичок възможно да бие големият отблор. Мноог ми стана кеф като би Галатасарай. Уефа винаги е срещу малките отбори. на фльонаг се възаха Лудогорец да не игграе в ШЛ. че сред непоставените утбори да бъде, че да бъде наказан без публика.... абе какво ли не измислиха.
67
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
така е нямаше никаква дуспа, топката иззлезе в корнер. ОСвен това н малкото наказателон когатосе срещнат вратар и полеви играч винаги се дава предимство на вратаря - пише го в правилника (освен ако не влезе с бутонките напред - не говорим за такаав ситуация). Но щом топката е изляла, значи няма фаул. Освен това некоректно да се дава дузпа в 92 минута, освен ако не е ОЧЕВАДНА., (да препънат играч отзад) а не беше такава.
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
браво на момчетата - нарушението беше много съмнително
65
0
 
2
 
! Отговори
дo 75 преди 9 години
По-скоро с непрофесионална камера е заснет телевизора, на който се гледа повторението. :)
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До _Нямаше как БТВ да даде тази гледна точка, заснета е с непрофесионална техника. Вероятно от трибуните. Такова впечатление създава качеството.
63
4
 
8
 
! Отговори
_ преди 9 години
Наистина имаше дузпа. Вижда се перфектно как коленете на вратарят засичат краката на футболиста на Ливърпул, и то с доста голяма сила, не просто лек "контакт". По една или друга причина БТВ не дадоха повторението от тази камера. Това повторение може обаче да се види в ютуб.Разбира се, дузпа имаше и за Лудогорец през първото полувреме при бутането на Марселиньо, която обаче беше подмината.
62
4
 
6
 
! Отговори
Дузпата си беше преди 9 години
реална - гледайте повторението от втората камера - ясно се вижда, че имаше контакт.Друг е въпроса, че футболиста на Ливърпул сам му се подложи.Просто нямат опит и психика, а и не се научихме да си вкарваме положенията и да не се оплакваме, че не ни дават дузпи. п.п. за по-младите справка полуфинала с Италия 1994 в САЩ.п.п.п. малко и бедна страна сме, а шампионска лига става въпроса за адски много пари!!!
61
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРЕДСТАВЯМ СИ - ЧЕ ЩЕ КАЖЕ - " ИМАШЕ НАРУШЕНИЕ - МОЯ Е ГРЕШКАТА "
60
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато не започнем да вкарваме поне 60% от положенията си, няма как да направим нещо в клубните турнири. Браво на Лудогорец, че не се гипсираха и се завърнаха в мача и дано да повишат резултатността си. Защото обикновено българските отбори бележат само като им свирят дузпа, а в ШЛ за бг отбор няма начин да свирят дузпа, освен ако не се лее кръв.
59
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вярно е, че се играе за победа, но грозна победа (като на Ливърпул) e срам. Красива загуба е повод за гордост. Аз съм доволен въпреки загубата. Доволен съм, че накарахме арогантните инглиши да се мъчат цял мач с нас, да треперят, накрая съмсем се гътнаха при 1:1, за да може и съдията и късметът и липсата на опит да си кажат думата. Гордея се как се чуваше Лудогорец, Българи юнаци и химна на България на Анфийл. 1800 българи надвикаха 40000 инглиши. Вдигнаха ми настроението въпреки загубата.Герои!
58
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Паникьоса се, а трябваше само да гардира топката или да я изрита в корнер
57
1
 
20
 
! Отговори
Astarot преди 9 години
Яд ме е, че не успяха да бият и ги гонеше яко карък. Обаче, сутринта като гледах повторения, дузпа имаше... Друг е въпросът, че ако това положение беше за Лудогорец, никой нямаше да им го свири, особено в последните секунди.
56
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вратаря нагло лъже! За Лудогорец бях и до тая сутрин и аз мислеж, че няма дузпа. Днес гледах клипове и ЯСНО се вижда, че имаше 100% дузпа.
55
13
 
10
 
! Отговори
Д-р Божков преди 9 години
Вече се радваме на красиви загуби ... Боже до къде я докарахме.
54
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
1:0 в София ще е най справедливо.
53
2
 
21
 
! Отговори
BBB преди 9 години
Този мач им беше шанса да излязат извън групите и да останат завинаги в историята на България.Жалко....не може да имаш три чисти положения и да вкараш само едното. Горкия Балотели цял мач не знаеше какво става и накрая герой го направиха :(. Жалко за труда на момчетата.
52
2
 
35
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Добре че са Лудогорец та да има защо да гледам мачове.Браво на тях.Може да не ги биха но това си беше едно хубаво представление.При нас ги подкрепяли? дори да е вярно на вън се вижда че могат да играят.Несъм им фен но ми харесват преди всичко са БГ отбор.Дано тук да ги опукат тия Европейци.Успех.
51
3
 
51
 
! Отговори
Левски преди 9 години
Левскар съм, но евала на Лудогорец. Много ме е яд че ги изпуснаха. Браво....
50
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Българин (коментар 17) - Ти си си чист Ром брато! По-добре не коментирай никъде, дори не говори с никой. Може да докараш на някой трайни психични увреждания от простотия!До мача - МНОГО МЕ Е ЯД!!! Тука ще ги бием Ливърпул. Отбор с традиции и практика бяха равни с отбор на 4 години.... Срам и позор и евала на Лудогорците! П.С. - До всички хейтъри - На 1во място сте БЪЛГАРИ след това сте фенове! Кой от ваШте отбори е постигнал това което ТЕ направиха за 3 години??? Само 1 отбор ми посочете!

Спонсорирани публикации