УЕФА отваря Сектор "А" за Лудогорец - Реал Мадрид

Ще бъде затворен само блок от Сектор "В"
18 сеп 2014 20:28, Красимир Ангелов
50
УЕФА отваря Сектор "А" за Лудогорец - Реал Мадрид
Снимка: Reuters

Апелативната комисия на УЕФА измени решението на Дисциплинарната за затваряне на сектор "А" за предстоящия на 1 октомври мач с Реал Мадрид от група "B" на Шампионската лига, съобщи официалният сайт на Лудогорец.

Санкцията бе наложена заради обвинения за расистки скандирания по време на плейофа срещу Стяуа за влизане в групите на най-престижния клубен турнир. След като юристите на Лудогорец обжалваха наказанието, Апелативната комисия прие аргументите на клуба и постанови изменение на наложената санкция, като вместо сектор „А“ затваря за предстоящия двубой с кралския клуб блок 32 на сектор "В" (капацитет 1986 места).

Окончателното решение на Апелативната комисия на УЕФА дава възможност на Лудогорец да стартира продажбата на пакетните билети за трите мача от груповата фаза на Шампионската лига. Благодарение на добрата работа на юридическия екип на Лудогорец, мачът с актуалния европейски шампион Реал ще бъде наблюдаван на живо от още 4000 български фенове.

Продажбата стартира по следния график:

От 20.09 до 25.09 вкл. пакетни билети за трите домакинства на "Васил Левски" - на 1 октомври с Реал Мадрид, на 22 октомври с Базел и на 26 ноември с Ливърпул.

От 26.09 сутринта свободна продажба на единични билети за мача с Реал Мадрид в случай, че има останали такива.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
0
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Нали анадолците щяха да играят в Букурещ или Скопие? Не ги искат. А те защо не искат да се предложат на изстамбул? Ясно защо, защото в турция не ги признават и за анадолци, смятат ги за обикновени ***. Остава им да се перчат в България, когато футболът е забранен за българите от четвърт век. А засега - само Реал! - това е испанският Левски. И със случая лудогорец се появи нещо приятно - Левскарите и Цесекистите имат и общи идеи.
25
1
 
2
 
! Отговори
циника преди 9 години
хохо, на *** не му трябват аргументи. На *** му трябва патриотичен мит - трябва му нещо като Луноходец, за да се тупа в гърдите и да обвинява целия свят в конспирация. Дори и ако убедително му се докаже, че дузпата си е ДУЗПА по всички парвила на играта.
24
0
 
1
 
! Отговори
Nemec преди 9 години
Zapovqdaite,no se oglejdaite i vnimavaite axhahxaxhaxh
23
0
 
0
 
! Отговори
Nemec преди 9 години
До АнонименLiubov kato cqlo,da
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Nemecвярно е Лудогорец никога няма да разбере какво е любовта на пияница и наркоман
21
3
 
1
 
! Отговори
Nemec преди 9 години
Ne che zlobeq,no istinata priqteli e,che FK Antibiotik nikoga nqma da razbere kakvo znachi liubov !Edna moderna ideq,bez istoriq i liubov v neq !
20
1
 
0
 
! Отговори
Nemec преди 9 години
До запознатKoq,koq publika go e otnesla ?
19
4
 
3
 
! Отговори
циника преди 9 години
34, наистина имаш сериозен проблем.Според мен, за да се свири дузпа срещу Лудогорец вратаря трябва да е изпънал крака ала киокушин кай на нивото на врата на нападателя, след което с отмерен удар да му отсече главата и за да сме сигурни, че дузпата е автентична, главата му трябва да се претърколи на поне 15 метра!десният крак на вратаря изритва не само левия , но и десния крак на нападателя през вътрешната част на глезена. Това не е просто очевидно, не е и очевадно, то е очеизбождащо!
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
32Двата крака са изритани? Къде видя изритване, като краката на вратаря и на нападателя просто се докосват? И то десния на вратаря с левия на нападателя, но оня усети контакта и се гмурна. Да не говорим как му отхвърча театрално десния крак на тоя от Ливърпул. Ти си бил голям фантазьор. Чорбар ли си, син *** ли си, но си напушен или алкохолизиран. Нямам друго обяснение на очеизвадни неща
17
3
 
4
 
! Отговори
циника преди 9 години
31 ако при тая скорост, която е набрал нападателя, аз реша да те "докосна" по начина по който се случва във видеото, най-вероятно след това ще почиваш половин година в болница:))))то бива, бива тъпеж, ама това баш патриотарите са направо ненадминати - дай на патриотара басейн и му гледай байганьовския резил:)))
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до На 28 Къде видя, че изритва двата крака на нападателя, бе *** нещастен? Свива си двата крака и оня се гмурва като жалък симулант.
15
3
 
2
 
! Отговори
циника преди 9 години
иначе много рядко може да се намери подобен некадърен вратар, който не просто да спъне противниковия нападател, а да подсече и ДВАТА му крака:)
14
0
 
1
 
! Отговори
aaaa преди 9 години
Ei hora stiga ste se pluli tuka za gluposti badete oprimisti i gordi balgari che imame otbor na shampionska liga nqma znachenie cherveni zeleni sini kafqwi.... sled izborite Balgariq shte se smachka totalno Daite da se radvame pone na uspehi v sporta
13
13
 
4
 
! Отговори
циника преди 9 години
Колкото и да се опитвате да ни пробутвате мафиотския тумор Лудогорец, представяйки ни го за национална "кауза", разчитайки на деформиращия обективната преценка патриотизъм, няма как нас разумните хора, които сме запазили все пак своята сетивност, да ни убедите, че това е нещо друго освен един франкенщайн на съвременната олигархична реалност в българския футбол. Въпрос на време е тази свинщина /домусщина/ да се разцепи по шевовете и да се сгромоляса под егоцентричния натиск на неговия собственик.
12
7
 
4
 
! Отговори
циника преди 9 години
19, какво викаш?! Лудогорец завършил наравно "реално"?! Я въврви да си изпиеш хапчетата! То бива, бива напудрен патриотизъм, ама това вашето се превръща вече в болестно състояние:)))
11
2
 
18
 
! Отговори
7 преди 9 години
На фона на Лудогорец прасетата и говедата дето отпадат от Астана и Зимру изглеждат жалки, и даже не се усещат. Дрънкат ми за някакви успехи отпред 30+ години. Ако Лудогорец продължи да играе, както беше на Анфийлд само добри неща ги чакат, а лично аз не съм виждал никога български отбор да играе като с равен с отбор от класата на Ливърпул, дотам че да го застраши. Левски 2005-та победи няколко силни отбора, лудогорец миналата година също, но срещу гиганти досега БГ отборите лягаха и се дупеха..
10
2
 
28
 
! Отговори
Късно днес преди 9 години
Не вярвах, че ще видя такива коментари. Имаме отбор в Шампиоснска лига и то съвсем заслужено. Какво искате от момчетата. Те се доказаха последните 3-4 години. Половината дори не са Българи и пак играят с по-голям ентусиазъм от повечето ни футболни възпитаници. От много време насам не ме е срам да гледам как играе Български отбор. Хайде поне да не ги плюем, аз смятам да си взема билети и за 3-те мача, защото това е начина да имаме отбори в Шампионска лига. Останалото са си махленски спорове...
9
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БравооооооооооооооооооЧорбите и "българите" от Ливърпул.... Сношавайте се с майките си комплексари :)
8
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
отново Ливърпул и отново в сектора с англичаните 10 години по-късно!LIVERPOOL
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Успех на Лудогорец, но аз ще пропусна блъканицата...

Спонсорирани публикации