Футболни фенове нападнаха полицаи в Пловдив

Задържани са 10 души, между които и двама непълнолетни
Обновена: 20 сеп 2014 22:59 | 20 сеп 2014 21:00, Веселина Йорданова
49
Футболни фенове нападнаха полицаи в Пловдив
Снимка, архив Булфото

Полицаи са били нападнате от привърженици на Локомотив Пловдив, съобщи пресцентърът на Областната дирекция на полицията.

Инцидентът е станал днес на бул. "Менделеев" в Пловдив, преди началото на футболната среща между Локо Пд и Берое - Стара Загора. Фенове на пловдивския отбор се приближили към полицейски служители, охраняващи в района на стадион "Лаута".

Групата била въоръжена с палки и камъни.

Ултрасите първоначално отправили закани и заплахи към униформените, а след това се стигнало до саморазправа. В настъпилата схватка е пострадал полицай, който е ударен по главата. Той е откаран в болница, където му е оказана спешна помощ.

В ареста на Пето районно управление за 24 часа са задържани 10 души, сред които и двама непълнолетни. Случаят е докладван на Районна прокуратура - Пловдив.

Локомотив Пловдив загуби от Берое с 0:3 в срещата от 9-ия кръг на "А" група.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още по темата: Пловдивфутбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
2
 
! Отговори
bros преди 9 години
На терена пълни нули, но да се докажат на улицата. Интересно ушевите, които страшно недолюбвам, защо не са се изрезали в отсрещнат тълпа зомбита?!?!?!?
32
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бой до осакатяване в районното.
31
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ТаняГолямото село е термин, използван за София (с извинение към кореняците-софиянци).
30
2
 
4
 
! Отговори
bobi преди 9 години
До Таня36Лъжеш,Пловдив има поне 10 имена,но никога никой не го е наричал голямото село.Хората в него не са по-различни от хората в останалите градове.Утре ще се сбият в Русе и какво,и тях ли ще ги наречеш селяни,пикло?
29
7
 
5
 
! Отговори
ФАКТ преди 9 години
В България има три отбора, които се "славят" с неграмотни и агресивни фенове от малцинствените групи- Локо Столипиново, Лецки и Делиорман Рязанград!
28
9
 
6
 
! Отговори
Таня преди 9 години
Живея в Пловдив и още в детството ми му казваха Голямото село. Преди 25 години.Е, такова си остана. Но не заради вида му (който е достолепен), а заради хората в него. Повечето са наистина със селски и дълбоко провинциален, еснафски манталитет. Боже, това е трагедията на Пловдив!: (
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази статия е в раздел Спорт.
26
2
 
5
 
! Отговори
до шарана преди 9 години
В САЩ понеже са много страшни ченгетата учениците влизат масово в клас и си застрелват другарчетата и госпожата.Или пък вдъхновен от "Батман"слага маска на Жокера и премахва първите два реда на премиерата.В Англия един младеж както си тичаше да хване метрото го застреляха в гръб,щото им се видял подозрителен.А във Франция,тази вече почти мюсюлманска република,мароканците запалиха предградията на Париж и изпотрошиха всичко,а полицията не посмя да ги пипне.Та такива ми ти работи шаранче.
25
1
 
6
 
! Отговори
откриите разликите преди 9 години
В нормалните държави няма такъв президент,няма такъв главен прокурор,такива съдии,такива политици,няма безскрупулни бивши агенти на ДС,станали милиардери,след като разграбиха и разпродадоха всичко ценно в България.Няма американски *** или руски *** готови да продадат майка си и децата си.*** там спазват законите,там не бият лекари,дошли да ти спасяват живота.Полицая има права,но и задължения.И като се напие и прегази бебе на тротоара го вкарват в затвора.
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do Atakist!Mras.o Tursko po.logo! Svarshiha vi parite koito vzehte ot Turkite, sega se pravite na Rusnaci! Mrasen zadni. si ti!
23
0
 
12
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Какви са тези закони, какви са тези съдии,каква е тази държава? Ще докоснеш полицай във Франция, Англия или пък в САЩ? Че за колко време ще лежиш в затвор или ще полагаш обществено полезен труд? Не дай си Боже,това да се случи в Япония, Корея или Сингапур ?НЯМАШ ПРАВО ДА ПОСЯГАШ НА УНИФОРМЕН ПОЛИЦАЙ !Няма значение какъв субект е в униформата! Той има права има и задължения той е ДЪРЖАВАТА ти, знамето, герба !
22
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що биете полицайте бе наркомани ?Сега ДОЖИВОТ в пандиза !
21
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до xxxЩо трябва да ни връщаш 50 години назад бе пич?Я удари полицай в Залцбург, Стокхолм или Лондон, примерно.Сега, в 2014 г.
20
3
 
6
 
! Отговори
konsa преди 9 години
До Анонимен4Боли,че не е твоя град,нали?Мри в картофите,чобан!
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що някой път не ни изненадат феновете на Веско Топалов, да направят търкала с куките или организацията на бременните жени в 8-я месец да атакува внезапно полицейски участък?! Чупете ги тея стереотипи бе, бъдете креативни, що целия купон да отива при футболните фенове? То и тяхната не е лесна- щом съм фен, значи трябва да се бия... Имах предложение в предаването "Минута е много" да направят издание само с болни от Алцхаймер и Олимпийски Игри за аутисти към МОК ама не са ми отговорили още...
18
16
 
16
 
! Отговори
азцзззз преди 9 години
ами така е в Пловдив - *** град
17
1
 
19
 
! Отговори
dd преди 9 години
СЕЛЯНИ, СЕЛЯНИ!
16
4
 
17
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Да удариш три ракии за настроение преди мач по бай Тошово време бе редовна практика, НО да удариш една линийка амфети преди мач обилно наводнени с 3 загорки кен....леееко множко се получава олигофренията в мозъка, а?
15
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
15Тъпан, човека ти говори за това че нямаше наркомнани тогава за да си така агресивен. Къде по бай Тошово време имаше трева и кока? Ти *** ли си? Имаше наистина *** пили 2 ракии които се заяждаха, но сравнение с стотиците агресивни *** изпънали по една линийка са като цвете.
14
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 15От кое село си? Щото аз говоря за друго, а не за последствията от на феновете физиологичните нужди и тия от селата дето се оттеглят от София?! Говоря за отношението между червени и сини едно време, които остават в квартала и месните кръчми окло Герена Ти *** ли си? Къде отиде?

Спонсорирани публикации