ЦСКА е лидер по всички показатели

Отборът оставя зад гърба си и първенеца Лудогорец
22 сеп 2014 10:50,
56
ЦСКА е лидер по всички показатели
Снимка: Архив, Булфото

Само два кръга преди да се затвори първия полусезон на шампионата ЦСКА е лидер по абсолютно всички показатели, пише "Труд".

Отборът няма конкуренция в много отношения що се касае до представянето в шампионата от началото на сезона.

Освен първото място, което "червените" отдавна не са изпуснали, отборът е №1 по най-много вкарани и най-малко допуснати голове. След 3:0 с Локомотив (Сф) ЦСКА е нанизал 21 гола - средно по 2,63 на мач. Единственият двубой без попадение е с Лудогорец (0:2).

До събота Локо (Сф) се гордееше с най-добра защита - 5 допуснати гола, колкото и "червените". Но с попаденията на Жоан Фелипе (трето поред), на Сержиу Буш (общо 6) и Ауериен Жоаким отбраната на "железничарите" дръпна назад. Така ЦСКА и тук е лидер с допуснати средно 0,63 гола (общо 5) на мач. Преследвачите са Берое и Лудогорец (до снощния мач с Литекс), в чиито врати са паднали по 6 попадения.

След триумфа над Локомотив обаче отново тема №1 бяха картоните. ЦСКА е лидер и в тази ранглиста, заради което пусна декларация в понеделник. Но това не трогна рефера Цветан Кръстев, който санкционира шестима от отбора на Стойчо Младенов. За следващия мач с Монтана изгоря Стивън Сънди. А всеки следващ картон ще донесе наказание на Маркиньос и Тони Силва. За 9 мача от началото на сезона ЦСКА има 33 жълти картона (средно по 4,13), а игралите снощи Лудогорец и Литекс - съответно 12 и 13.

ЦСКА е лидер и в още една класация - като единствен тим от първата шестица, който не е получил дузпа в първите 9 кръга. Всъщност за цялата календарна година (23 мача досега) "червените" само веднъж са били от бялата точка - за 1:0 срещу Левски на 8 март (гол на Емил Гъргоров).

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
1
 
! Отговори
681 преди 9 години
... хахахахах.. ЦСКА се мислят за равни на Реал Мадрид..... хахахахах нещастници.. жертвата на Зимбру била гранд.... хахахахах.. ненорманици
43
2
 
2
 
! Отговори
тт преди 9 години
Цеца Величкович и Лафка Пеевска не са ни дразнители, незнам защо не си го хакате тоя факт в некои дупки разположени отзад на човешкото тело
42
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахахаха, ЛУДОГОРЕЦ е при кралете , докато ЦСКА лази във нашата мизерна лигичка! ХАХАХАХАХА. ЛУДОГОРЕЦ си го прехвърлят от единия джов в другия - ИГРАЯТ В ШАМПИОНСКА ЛИГА, докато ЦСКА ходят по селата хахаха
41
4
 
5
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Тъй като фашистките испански медии пишат Анадолец вместо световноизвестното Лудогорец, Реал Мадрид са си купили билети до Стамбул. За да де стане някакъв гаф и Анадолец да спечели служебно за неявяване на противника, Реал спешно ще изпрати втория състав подсилен с юноши. Казали им че ако бият с двуцифрен резултат ще бъдат платени като първия.
40
3
 
12
 
! Отговори
Делиормански вести преди 9 години
Според ултра феновете на разградския колос "Лудогорец"- Реал Мадрид имат само три КЕШ титли. Тези отпреди 20-30-40 години не се броят. Както и постигнатото от ЦСКА София.
39
7
 
5
 
! Отговори
Александър преди 9 години
Ама има ли още подкрепящи тази отврат наречена футбол. Парите развалиха всичко красиво в всичко. Да не говорим че няма Български отбори вече - отбор който е 90% в състава си от маймуни не може да ми се нарече Български! Не случайно и празните стадиони - никой освен останалата част от жалките безмозъчни фенчета.Приятен ден !
38
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Отборът оставя зад гърба си и първенеца Лудогорец"Муахахаххахаахахаааххааахааааахаааа :))))))))
37
2
 
6
 
! Отговори
до Стойчо преди 9 години
Тебе специално май всяка вечер те хакат, не е добре това, преоткрий любовта с жени!
36
8
 
10
 
! Отговори
Стойчо Младенов преди 9 години
И да ме хакат отзад, пак не ми дреме, ще дойде зимният трансферен прозорец и с моя приятел Байдек пак ще спретнем една селекция от свободни агенти, ще си делнем комисиончета, а вие лапайте мухите! И детето ще реди конусчета за 8000 на месец. Нека ни е зле на фамилия Младенови от Плоски!
35
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хахахах, колко са жалки феновете на Левски, Ботев, Локо и Литекс! ЦСКА ги бие където и когато иска, а те подкрепят Лудогорец, защото ги е срам да кажат на кой отбор са фенове!
34
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормален човек свои пари недава за футбол...интересни ще са ми коментарите драги фенове на Лудогорец като го хванат вашия Домусчиев като този на Ботев.След три години никои няма да ви помни
33
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лупи без пари направи отбор, който е първи в класирането! Платените звезди на Киро Мошеника на кое място са?!
32
4
 
20
 
! Отговори
Морски преди 9 години
С парите от предадените за скрап кораби на Български морски флот лесно се прави отбор! Питайте моряците дали им добре! Голяма радост, маймуни вземат заплати десетки хиляди левове, а хората работят за по 800 лева!
31
7
 
14
 
! Отговори
Фригс преди 9 години
Много ми е интересно какво ще стане с Лудогорец, когато зализания Киро спре да дава пари и/или умре! Ама много ми е интересно дали тогава ще имат фенове повече от един файтон хора! Леките жени са по-достойни от такива фенове, които сменят любимите си отбори през една година! ЦСКА ще го има винаги, защото има милиони привърженици, за Лудогорец това не е много ясно!
30
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Металик Сопот на кое място е, че се радваш на Лудошнурец?
29
16
 
14
 
! Отговори
Botev PD преди 9 години
Да се радват , че Лудогорец скоро отново ще е на върха :)
28
7
 
5
 
! Отговори
Майкъла преди 9 години
Това не са ли същите дето ги хакат отзад?
27
11
 
10
 
! Отговори
681 преди 9 години
ако загубите на ЦСКА ги правеха по-силни.. вече да са спечелили ШЛ, благодарение на Лудогорец.. хахахахах
26
22
 
20
 
! Отговори
100% анти-прасе преди 9 години
ЦСКА е лидер по всички показатели,основно по показателя най-голяма ***.
25
19
 
8
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Може ли някой да открехне кой издържа цесекето след като вече уж не е комунистическо, армията няма отбор, въобще демокрация. Да не би пак да си е комунистическо и в беднотията си издържаме това червено плашила?!