Феновете без достъп до Реал Мадрид при пристигането им

Луксозен автобус отведе звездите в хотела им
Обновена: 30 сеп 2014 17:11 | 30 сеп 2014 14:32,
30

Снимка: БТА

Реал (Мадрид) пристигна в България точно в 13:15 часа на Летище София за утрешната си среща от Шампионската лига срещу българския първенец Лудогорец (Разград), съобщава БТА.

Играчите на Белия балет, треньорът Карло Анчелоти и останалите членове на официалната делегация нямаха пряк достъп до феновете и журналистите, които бяха изпълнили терминала за пристигащи полети.

Луксозен автобус очакваше Кралете на Европа, за да ги отведе в хотел Хилтън. Персоналът на хотела е подписал декларации за поверителност и всяка изнесена информация от престоя на отбора в София може да доведе до санкции. До самия хотел също ще бъде ограничен достъпът.

Самите футболисти се показаха като приветливи млади хора и въпреки че не говориха с хората, раздадоха усмивки и поздрави през стъклата на автобуса. Човек от поддържащия екип сподели пред репортерите, че в Реал са свикнали на подобни посрещания и това в София не прави изключение. Особено в Източна Европа, в малките страни и на Балканите, Реал (Мадрид) се радва на сериозен интерес от медии и фенове.

По-късно днес футболистите на Карло Анчелоти ще направят официалната си тренировка на стадион "Васил Левски", а наставникът ще даде и пресконференция заедно с един от играчите.

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
3
 
! Отговори
Shark преди 9 години
А стига де, насрахте се вече с тоя Реал и Роналдо. Та какъв му бил костюма, та колко му стрували обувките, какви лаци имал, какви очила. Гащите му не видяхте ли каква марка са!! Ми такива ще са му дрехите, вие какво очаквате, да дойде с китайски дънки от Илиянци ли.И вече знамена развели, добре бе, ясно е че имат много фенове, ама как пък нямаме капка национално достойнство бе, та те в случая идват като противник! Проявете малко уважение към ЕДИНСТВЕНИЯ отбор, докарал "галактическия" Реал тук!!
24
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Реал, че ще победят в тая среща, т'ва и баба ми го знае. Въпросът е с колко, надявам се да няма космически резултати от сорта на 7,8:0... А колкото до "кланянето" - ами радват се хората, какво лошо има? Пф, вечно трябва да плюете.
23
9
 
9
 
! Отговори
ева преди 9 години
Да се чудиш и маеш някои хора к`во толкова се кланят на някакви ритнитопковци...че и ***... Такива и у Бг-то си ги имаме. Не е лесно да си празноглав.
22
2
 
6
 
! Отговори
kkkk преди 9 години
basi luksozniq avtobus sa im dali :D
21
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Говедата и чорбата кога последно докараха някой от ранга на Роналдо в тая ***, че не помня
20
8
 
10
 
! Отговори
баси преди 9 години
какво внимание за едни футболисти макар и от световна класа. толкова пари на вятъра, колко гладни и бедни хора има.
19
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доживя и Роналдо да види това жалко подобие на държава. Колко беше изтървал. Сега може да умре спокойно, повече няма какво да види.
18
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАЛИ ЗНАЕТЕ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ПРИ ПЪРВАТА ПО ОПАСНА АТАКА НА РЕАЛ ?
17
12
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
1:0 за Лудогорец ... един рЯзградски у *** на мадрид !!!!само ЦСКА !!!
16
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Говедата може само да гледат Лудогорец срещу принцовете и да се пукат от завист.
15
3
 
16
 
! Отговори
ss do 1 преди 9 години
кога цска беше последно в групите на шл? това да не е да си купите мача срещу берое на почивката? отивай се гърчиш отзавист
14
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудогорец Разград - Реал Мадрид 0-6
13
2
 
5
 
! Отговори
ЖАН КЛОД ЮНКЕР преди 9 години
* ОТБОРА* СТЯУА
12
3
 
8
 
! Отговори
ЖАН КЛОД ЮНКЕР преди 9 години
НЕ МОЖЕ СЕЦЕКА ДА БЪДЕ НАЙ-УСПЕШНИЯ КЛУБ НА БАЛКАНИТЕ..ЗАЩОТО ИМА ПОНЕ 5 ОБОРА С ПО-ДОБРИ УПЕХИ ОТ КЛОНИНГА НА СЪВЕЦКИЯ МОСКАЛСКИ ОТБОР.ТОВА СА ПАРТИЗАН.СТУА,ЦЪРВЕНА ЗВЕЗА.ПАНАТИНАЙКОС И ГАЛАТАСАРАЙ.А АКО СЛОЖА И ДИНАМО ЗГРЕБ И ДИНАМО БУКУРЕЩ--ЕДИНИЯ ИМА ФИНАЛ ЗА ПАНАИРНИТЕ ГРАДОВЕ...А РУМАНЦИТЕ ЗА КНК МИСЛЯ....А СЕСЕКЪ НЯМА НИКОГА ФИНАЛ В ЕВРОПА.ПАНАТИНАЙКОС ИМА ФИНАЛ - 1971 И ДВА ПОЛУФИНАЛА-1985 И 1996, И ДВА ЧЕТВЪРТФИНАЛА--1992 И 2002.
11
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ МНООГО ДА НА ПОДЦЕНЯТ,ДАНО ДА ИЗЛЯЗАТ КАТО ЗА ТРЕНИРОВКА ТА ДА ИЗМЪКНЕМ НЕЩО ОТ МАЧА
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано да са милостиви.
9
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Татко Карло кърти с цигарата!! :)
8
7
 
8
 
! Отговори
Варна преди 9 години
Агенция "Ройтерс" отбелязва, че в последните няколко години Лудогорец върви именно по стъпките на ЦСКА, който е "най-успешният клуб на Балканите със своите 31 титли и отстраняването на редица грандове в Европа". От агенцията отбелязват специално победите над Аякс Амстердам през 1973 година, на Нотингам Форест през 1980 и на Ливърпул през 1982. Именно двата английски клуба са защитавали трофеи срещу "армейците", които обаче ги побеждават.
7
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 2Другарю селянин от Сусурлево, не само че сме гледали поне толкова велики отбори като Реално и сме ги ОТСТРАНЯВАЛИ.Ако за цурвулите от Сусурлево е постижение да гледат мач с такъв отбор отблизо на теренато ЦСКА ги отстраняваше. Нещо което селяци като теб и в най-фалшивите си сънища не бихте си представили.Справка Аякс (троен евро шампион), Ливърпул (троен европейски шампион), Нотингам (двоен).Хайде отивай да издоиш козата, селянино!
6
6
 
12
 
! Отговори
ливарпул фен преди 9 години
1 на 0 за лудогорец