ПСЖ разпечата вратата на Барса с ритник

Французите удариха каталунците с 3:2
Обновена: 1 окт 2014 07:11 | 1 окт 2014 07:11, Екип на Dnes.bg
5
ПСЖ разпечата вратата на Барса с ритник
Снимка: Reuters

Пари Сен Жермен удари Барселона с 3:2 в среща от група "F" на Шампионската лига, играна на стадион "Парк де Пренс" в Париж.

Въпреки отсъствието на звездите си Ибрахимович, Тиаго Силва и Лавеци възпитаниците на Лоран Блан попиляха защитата на Барса, която нямаше нито едно допуснато попадение през кампанията до този момент.

Давид Луис изведе френския тим напред в резултата, но секунди след това само изгледа как Лео Меси стреля безпощадно покрай него, за да изравни. Това бе гол №500 за каталунците в Шампионската лига.

Постепенно "блаугранас" взеха превес в игрови план, но в 26-тата минута груба грешка на Марк-Андре тер Стеген позволи на Марко Верати да върне преднината на ПСЖ.

Десетина минути след почивката Матуиди вкара трети гол за парижани, но почти веднага след това Неймар запази шансовете на Барса с технично изпълнение. Гостите надиграха противника си в заключителната част на мача, но не успяха да изравнят. Пет минути преди края Мунир тресна гредата.

Пари Сен Жермен събра 4 точки и излезе на върха в групата. Барселона остава на втора позиция с три пункта на сметката си.
 

Как премина срещата вижте на Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
САМО БАРСА преди 9 години
търсих го тоя "ритник" из цялата статия и не можах да го открия! Нещо заглавието е сбъркано!
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПСЖ разпечата вратата на Барса с ритник.Французите удариха каталунците с 3:2-------------------------------------------------------------- Писането не е силната страна на екипа.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дружинка детелинка Геймар и Меско Гномната фея играха ли, или си бъркаха?