Беззъбият Ливърпул се провали в Швейцария

Базел се справи с английския тим и стигна до успех с 1:0
2 окт 2014 09:03, Елка Василева
11
Беззъбият Ливърпул се провали в Швейцария
Снимка: Reuters

Швейцарският Базел постигна победа с 1:0 над Ливърпул в среща от Група "В" на Шампионската лига, която се игра на "Сейнт Якоб Парк".

Това е много лоша новина за българския шампион Лудогорец, тъй като именно швейцарците се водят прекия конкурент на нашия тим за третото място в групата, което дава право на участие в Лига Европа напролет.

Гостите показаха доста голяма неефективност в атакуващ план и не създадоха почти добри голови възможности. Не може да не се отбележи, че два гола на гостите бяха отменени заради засади.

Единственото попадение в срещата бе дело на Щрелер в 52-ата минута, като по този начин той донесе и успеха на тима си.

След този мач Базел и Ливърпул имат по 3 точки в групата, а Реал е лидер с 6 точки. Лудогорец е 4-и в групата с 0 точки.

Това бе и първа победа за швейцарците над английския гранд, след като двата тима се срещнаха за последно преди 12 години, но врътнаха две ремита.

Подробности за мача четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ЛивърпулБазел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Лудогорец е с 0 точки."Така и ще си остане.А най-големият секс Луноходец ще отнесат от Базел.3-4 на нула за Базел и то в София.
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудогорец много надцини Ливърпул ! Разликата не е в класите, а в парите ! Но на терена парите не играят !!!
6
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лудугорец няма да завършат на последно място, сигурен съм! Има още четири мача.
5
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Яд ме е че Лудогорец и в двата мача не си вярваше съвсем. Ако бяха влезли здраво на Ливърпул, щяха да ги отупат още в Англия, стига съдията да го позволи. То гаврите с малките отбори нямат край. Вчера Роналдо игра толкова посредствено театрото си, но пак съдията му уважи симулациите. Ливърпул може да завърши само с тия 3 точки на Лудогорец. Убеден съм че Базел ще ги опука на контраатаки в Англия.
4
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много хубаво. Чакаме Ливърпул в София да им изпием соса. А, и да не забравят да хванат съдията. Трябва да им свири поне 1 дузпа щото са голям отбор, но пък по-малък от Реал. На най-големите отбори се дават 2 дузпи, на големите само 1 дузпа, на средняците нищо, а пък на слабаците - срещу тях се свирят по 1-2 дузпи на мач. Нарича се феърплей.
3
4
 
16
 
! Отговори
Весо преди 9 години
До ПейоКва интрига?С базел нямаме никакви шансове. И двата мача са загубени. Има някакъв шанс срещу лузерпуля, но знае ли човек.Надеждите са за точка, но ще е трудна работа.
2
2
 
20
 
! Отговори
Пейо преди 9 години
До куку рукуДве си имаше дузпи със сигурност. Поне преди втората си имаше на 100 %. А при първата-този брутален убиец Минев си беше за директен червен картон. Съдията не искаше да убие интригата от първото полувреме, разбирам го.
1
2
 
17
 
! Отговори
куку руку преди 9 години
До Кристияна Имаше. За Реал дузпите бяха три, но едната не я дадоха. А гола, онзи - отменения си беше фантастише....Но следващия път...