Гришо не смята да се оставя на разочарованието

Догодина отново идвам за титлата, заяви тенисистът
19 окт 2014 21:16, Александър Попов
19
Гришо не смята да се оставя на разочарованието
Снимка: Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров не успя да защити титлата си на турнира в шведската столица Стокхолм, след като загуби на финала от Томаш Бердих със 7:5, 4:6, 4:6.

Това беше едва второ поражение в мач за титла на състезание на АТП от шест участия на финал за 23-годишния хасковлия.

"Поздравления за победата, Томаш. Игра много добре и заслужи трофея. Не знам вече колко пъти сме играли, но винаги е в три сета. Надявам се това да се промени за предстоящите ни срещи", обърна се Димитров към Бердих на церемонията по награждаването.

"Никога не е лесно да загубиш финален мач. Губя едва за втори път мач за титла и няма да се оставя на разочарованието. Седмицата беше страхотна. Всеки път, когато идвам тук, се чувствам като у дома си. Надявам се, че следващата година ще дойда отново и тогава ще спечеля титлата", допълни той.

Бердих не скри задоволството си от успеха.

"Благодаря за добрите думи. Получи се страхотна битка. Всеки път, когато играем с теб, е така. Мисля, че това беше най-добрият мач в надпреварата, но само един може да спечели и днес аз съм този щастливец. Пожелавам ти най-доброто до края на сезона", каза чехът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: Григор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
изказване на Григор - тази година ще се стремя да задържа мястотото си, а другата ще се стремя да влезан в петицата.Жалко че падна от Томаш (бердих). догодина идвам в Скхолм отново за титлата.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В мъжкия тенис никога не сме имали толкова добър спотист. А в тениса изобощ - от сестриет малееви насам. И да се говори че Григор не е добър е несериозно. При това той можеше отдаван да зачезен да игаре з а някоя друга държава какот напарвихап някои наши тенистки и да с е развива в Англия или германия, но нашенецът представлява България. трябав да сем горид с него.
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
извиняйвате колок от вас са във топ 10 на тениса че да оценявате григор! а колоко за последниет две години са успели от топ 69 да влязат във топ 10? Я ? не чувам мноог гласове? гришо има спечелини турнири в Лондон, Стокхолм, защита на титла в пак Стоколм, шампион на младежи за уимбъдънпобеад наДжокович, 3-2 победи на Беридх който е седим в ранглистата.1 11 място в ранглистата заГригор дори беше 9 по едон време. вие какво сте постигнали в спорта, че така тролите понегов адрес?
9
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Д*ака освен многото приказки и пози , всичкодруго му е въздух под налягане. Не е за топ 20 за какви титли говори
8
2
 
2
 
! Отговори
Григор преди 9 години
До хаТи говориш против най-големият ни тенисист
7
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гришо я свърши много добре своята работа.
6
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, защо пишете името на Дриш0 с "Г" , и не слагате 0 "нула" накрая??
5
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Григор е доказан тенисист от топ класа , направи много добра кариера до тук,той е пример за един реализиран млад човек,дори никога да не стане номер едно той е бил сред първите десет във своята професия.Благодаря ти момче ,че прославяш нашата родина България,ти направи повече от всички партии взети заедно
4
6
 
32
 
! Отговори
..... преди 9 години
Беше уморен Гришата......... А и чехът не е за подценяване. Къде е с повече опит. Само напред, Гриша! Само напред! Не е важното, че си паднал,важното е да станеш!
3
10
 
35
 
! Отговори
Антон Николов преди 9 години
за 4 години от 69 стана 10 ти!! Само така Гришо!! Ти си малкия Федерер!!Годините са в твоя полза! Гордейте се, че се състезава за България!
2
33
 
10
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Гришката беше жалка картинка, особено след като чеха му подари първия сет...
1
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да се сравнява тенисист от световна класа с перукерските недоразумения е нерде Ямбол, нерде Стамбул.

Спонсорирани публикации