Лечков песимист за футболните ни "лъвове"

Даже да стигнем до бараж, не виждам как ще го спечелим, заяви вицето на БФС
20 окт 2014 21:30, Красимир Ангелов
7
Лечков песимист за футболните ни "лъвове"
Снимка: Булфото

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков обяви, че не е оптимист за класирането на футболните ни национали на финалите на Евро 2016 във Франция.

Както е известно, "лъвовете" имат само три точки от три мача, а преди седмица допуснаха загуби от Хърватия в София и от Норвегия в Осло.

Лече заяви, че националите ни най-много да се класират за баражите, където ще играят отборите заели трето място в групите си.

"Даже да стигнем до бараж - не виждам как ще го спечелим. Освен това с оглед на резултатите в другите групи на бараж можем да срещнем отбори като Германия, Испания, Холандия", заяви Лечков пред "ТВ+".

"По традиция в националния отбор звездите играят слабо. Ние не искаме от тях да играят като Меси. Видяхте, че нямаше никаква борбеност. Плаха игра и страх. Никой не искаше да поеме отговорност.

Не бих си позволил да говоря от името на всички колеги. Когато стана треньор, имаше гласуване и Пенев бе подкрепен от всички членове на Изпълкома. Скоро ще имаме нова среща и на нея ще се реши всичко", заяви още бившият кмет на Сливен.

"Аз лично бях един от хората, които подкрепяха най-много Любо при назначаването му за селекционер. Но когато отборът не върви - се търси отговорност от треньора.

Във футбола е така - когато не вървят нещата, треньорите го отнасят или поне се коментира тяхната смяна. Трябва да има малко напрежение в тях, да усещат, че от тях се очаква малко повече", завърши Лечков.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
какво? преди 9 години
Не знам къде ги видяхте лъвовете?Не ги ли чухте след последната издънка.
4
4
 
1
 
! Отговори
обективен преди 9 години
като не искат да го сменят Пенев,малтийците ще се погрижат за това и без да сме ги молили....но тогава ще бъде изпуснат и последния влак за европейското....каквото сам си направиш,никой друг не може да ти го направи....тези високоплатени специалисти не виждат ли ,че Пенев е некадърен...само Лечков е по-открит и директен....
3
2
 
6
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
Бедна българия и бедните българи, плащат на разни михлюзи да ритат и скачат и да срямят България. Всички спортисти трябва да бъдат натиснати да си финансират бакиите, а не да се гелосват и татуират на народна сметка че и да се присмиват на народа. До сега никога не са ни карали да сме горди с тя, един единствен път и те всички ритаха по Испания и насам натам. Срамота. Единствените които играят са тези които си плащат сами като Гришо и т.н. И да го сменят този Пенев, ще дойде Менев и все тая.
2
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лечков беше признат като футболист навсякъде където игра и навсякъде напусна със скандал и дела за пари !!! Той е безобразно алчен и без никакво образование и интелект ( е подариха му една диплома от НСА ) ако имахме нормална съдебна система това "какаду" щеше да но си само раирани ризки затова че съсипа цял Сливен. Защо не излезе за каже пред цяла България колко взима като заплата от БФС и с какво той лично е допринесъл като ръководител за спорта!!! Крадлив комплексар !!!
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За тренерите е прав Лечков, За играчите е прав Лечков, а какво мисли за началниците и за самият себе си? Дали си вършат работата добре? Как да Домуса не му е крив космоса, а на Лече, перуцитата, супите, мамите и останалите им е крив ланския сняг?