Дерменджиев: Не ни вярваха, но постигнахме победа

"Цяло второ полувреме надигравахме Базел"
Обновена: 23 окт 2014 14:12 | 23 окт 2014 08:09, Веселина Йорданова
45
Дерменджиев: Не ни вярваха, но постигнахме победа
Георги Дерменджиев. Снимка: БТА

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана много доволен от успеха с 1:0 над Базел и логично бе изключително развълнуван.

Още по темата
„Не ни вярваха, но ето че първа победа. Цяло второ полувреме ги надиграваме, играем добър футбол. Аз много пъти съм го казвал, не обръщам внимание на критиките, има хора за всичко“, заяви Дерменджиев.

„Уважавам тези хора, които подкрепят и се радват на отбора. Тези хора ги докара Лудогорец да гледат едни хубави и истински мачове.“

„Виждате, че отборът играе добър футбол. Там мачът ще бъде много различен. Този мач го изиграхме много силно тактически, независимо че с човек по-малко. Поздравявам всички футболисти и всички фенове, които подкрепят отбора“, допълни Дерменджиев.

Подробности четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До относно кренвършитеДа са Ви сладки приятелю, заслужавате ги и наздраве !
29
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Уважаеми любители на Левски, ЦСКА,Поне веднъж не злобейте и се зарадвайте на този исторически момент за БГ футбола. Най- доброто което могат да направят от раководствата на вашите предпочитани клубове е да вземат пример от този велик клуб на Лудогорец.
28
0
 
17
 
! Отговори
Някой преди 9 години
Това е добра игра. Браво... Не спряха да нападат...
27
2
 
1
 
! Отговори
до до 30 преди 9 години
Победа над Ливърпул 2005 година.
26
1
 
8
 
! Отговори
do 30 преди 9 години
Да ме е яд?! Определено не ме е яд за нищо, тъкмо наопаки - радвам се за теб щом си гледал и победата от '82. Само преди 32 години. Просто съжалявам мразещите и плюещите. Та така. Историята е хубаво да се помни, но тя не замества настоящето. Успехите и провалите трябва да се отчитат. В последните години мисля е повече от ясно кой има успехи, и кой унизителни провали.
25
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до малка работаsadiata beshe podkupen
24
0
 
0
 
! Отговори
ля ля преди 9 години
До до малка работасамо искам да обърнеш внимание на публиката в следващите двубои!! не знам за какви фенове говорим! :)интересно ще е като запеят тия някой :)!
23
16
 
3
 
! Отговори
до малка работа преди 9 години
Ще го водя. И съм гледал победа на Ливърпул на Анфийлд. Гледал съм победа срещу Ювентус,Байер Леверкузен, дори над Байерн Мюнхен колкото и да те е яд. А като му свършат паричките на Домуз ще водите децата си у Разград да ядете кремвирши тъпкани с антибиотици от фармацията.на Домус
22
1
 
3
 
! Отговори
martony преди 9 години
DAN прав си. Трябва им голаджия и мисля, че сега през декември ще си купят. Силно се надявам да си наемат няколко човека, които да организират зрителите да викат повече и да пеят разни песни, както е в английското. Тренера е екстра. По-добре се справя от Стоев но трябва някой помощник като Вини Джоунс да си назначи, да респектира футболистите и да ги юрка да тренират пет пъти повече. Да тренират подаване с едно докосване! Да тренират заучени положения и да бягат два пъти повече. Да се раздават!
21
0
 
12
 
! Отговори
Dan преди 9 години
Зачетох коментарите...чужденци били в Лудогорец, а в Реал какви са чистокръвни испанци...Роналдо Бейл Бензема Чичарито испанец до испанец....добре играха момчетата, трябва да си намерят голаджия поне един дето от три положения да вкарва едното, че това нещо им куца ама те си знаят най-добре,и за втори път го казвам ама някой DJ да надъхва постоянно трибуните им трябва за домакинските мачове!Треньора,обаче ми е антипатичен,точно обратното на Стоев, колкото Стоев беше скромен толкова този се хвали
20
3
 
34
 
! Отговори
do 20 преди 9 години
Ами води го да гледа Локо София и Марек. Разправяй му за успехите от преди половин век, свързан и със съвсем друг порядък и във футбола и в живота. Говори му за времена, които дори не си видял с очите си, и за радости, които не си изпитал с душата си. Живейте си в миналото. Нормалните хора ще си заведат детето да гледа Реал и Ливърпул и да види футбол. А ти си води детето на ЦСКА-ФК Левски, където възможността да види футбол е минимална, а тази да го пребият със седалка или бомба - реална.
19
1
 
10
 
! Отговори
наблюдател преди 9 години
Колкото по малко български футболисти играят в отбора .толкова по добър става -Левски и ЦСКА да се поучат -голщма част от нашите футболисчета след една две добри изяви се мислят за голямата работа и спират да се напрягат и стават номер 1 в дискотеките и жълтите вестници истината е много тичане ................
18
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фактът е факт - първа победа за български отбор в Шампионската лига. Ама как играли, ама съдията изгонил 1 от Базел, ама туй, ама онуй. Фактът е факт и остава в *** на историята - първа победа в ШЛ. Съдбата един път взима, друг път дава. С Ливърпул дузпа в 92 минута, с Реал 2 дузпи на Роналдо Манекена, първата година с Динамо Загреб отпаднаха в 92 минута. Е, сега съдбата си го върна. Честито на всички, които се радват, защото виждам, че доста хора злобеят, което ме радва още повече.
17
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Феновете на футбола изведнъж се появиха...като чалга култура. Преди три години нямаше фвнове на футбола. Когато играеха Ботев и Берое в евротурнирите. Типично по български...правим поклони пред силния чорбаджия на деня.
16
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен"Знаете ли защо сме най-бедни в Европа и в ЕС - защото у нас е пълно с хейтъри..." Сериозно?! А не е ли защото отговорни другарки и другари ограбиха безмилостно страната за да могат синчетата им да се правят на меценати,а ограбените да ги приветстват?! Според моето скромно мнение сме на този хал,защото у нас е пълно с лумпенизирани патриотари,аплодиращи престъпници,откраднали милиарди,но предоставящи зрелища на стадото...
15
4
 
25
 
! Отговори
няма смисъл... преди 9 години
Мале, мале ... колко болни мозъци има ... от къде извира тази злоба и омраза ? Толкова ли ви е скапан живота та сте седнали тука да бълвате обиди и нападки към отбора, който радва феновете на футбола. Живейте си живота и без това е труден :)
14
30
 
4
 
! Отговори
до малка работа преди 9 години
Надиграват се,колко да се надиграват. ЦСКА и Левски винаги ще имат верни фенове,колкото и да те е яд. И вярно водя сина си на дербита с Локо София и Марек ,но за него Лудогорец не съществува. Когато порасне Лудогорец ще е забравен, но ЦСКА и Левски ак ще ги има. Защото не собствениците на отборите им организира платените автобуси до Софията,докато феновете на ЦСКА и Левски плащат от собствения си джоб заради обичта към отбора си, КАПИШ.
13
6
 
53
 
! Отговори
до малка работа преди 9 години
Направо е удоволствие да гледаш как сини и червени пубертети не могат да си намерят място от злоба и завист. Сигурно е много гадно да ти се иска и твоя отбор да може да играе така, но реалността е друга. ФК Левски и ЦСКА играят в момента дербита с Хасково и Марек, докато Лудогорец се надиграва с Реал и Ливърпул. Хаха. Браво на Лудогорец!
12
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дерменджиев сигурно се е насрал от радост.
11
36
 
7
 
! Отговори
голяма работа преди 9 години
Чудо голямо станало. Взели три точки. Да не а взели купата. Толкова пари се хвърлят за нищо. Тоя пък го играе обиден. Страшни специалист. След една година ще е друг треньор,а Дерменжиев ще го гледаме я в Монтана,я в Хасково. Личи си ,че повечето дето се е радват гран не разбират от фубол и само се тупат в гърите-***,***.