Реал с първа победа в историята над Ливърпул

Мадридчани спечелиха класическа победа с 3:0 насред Анфийлд
23 окт 2014 08:58, Елка Василева
5
Реал с първа победа в историята над Ливърпул
Снимка: Reuters

Реал Мадрид не остави никакви шансове на Ливърпул и спечели класическа победа с 3:0 като гост на "Анфийлд" в мач от Шампионската лига.

Кристиано Роналдо откри резултата в средата на първото полувреме след хубава асистенция на Хамес Родригес. С това португалецът записа своето 70-то попадение в Шампионската лига и се приближи само на гол от рекорда на Раул.

Малко след това Карим Бензема вкара втори гол, след като прехвърли от малък ъгъл Миньоле с параболичен удар с глава. Малко преди почивката отново французинът добави трети гол, след като Пепе се пребори за топката при центриране от корнер.

Ливърпул удари греда точно в края на първото полувреме,но това бе една от малкото смислени атаки на домакините. През второто полувреме Реал имаше един куп контраатаки, но Роналдо и най-вече Хамес действаха разконцентрирано и не можаха да направят победата още по-изразителна.

Въпреки това Реал постигна категоричен успех, който бе първи изобщо срещу Ливърпул. Същевременно мадридчани си отмъстиха за позорната загуба с 0:4 на осминафиналите на Шампионската лига през 2009 година, докато Карло Анчелоти за втори път си върна на Ливърпул за загубата на финала на Шампионската лига в Истанбул, докато бе начело на Милан.

Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Merry преди 9 години
Бензема е мноооого добър
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
атлетико - чудо за 3 дни
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Получи се така, че в последните 2 години Реал и Байерн са с по една класа над всички други, затова ги бият с хандбални резултати. Непосредствено зад тях е Барселона, от която очаквам след завръщането на Суарес да достигне Реал и Байерн. Английските отбори са много зле в момента, освен Челси които са на нивото на изброените по-горе отбори. В Европа други тимове с шансове за шампион в Европа няма.

Спонсорирани публикации