Всичко беше срещу нас, заяви треньорът на Базел

"Все още имаме шансове да се класираме"
23 окт 2014 10:24,
16
Всичко беше срещу нас, заяви треньорът на Базел
Снимка: Reuters

Треньорът на Базел Паоло Соуса остана много разочарован след загубата при гостуването на Лудогорец от Шампионската лига късно снощи.

Той обяви на пресконференцията след мача, че всички фактори са били срещу неговия отбор, а освен това отбеляза, че неговите колеги са го уверили, че Серей Дие не е трябвало да бъде гонен.

„Моята позиция не бе добра да видя какво стана точно в ситуацията, в която Серей Дие бе изгонен. Не мога да преценя от това, което видях на терена. Това, което получавам отзиви от моите колеги, е, че няма червен картон. Това със сигурност повлия на мача”, коментира Соуса.

„През първата половина на мача, когато имахме енергия успяхме да държим мача и да създаваме положения. През второто полувреме това се промени. Цялата линия трябваше да премине на втори план. Нашата съперници бяха много по-агресивни в атака”.

„Те успяха да създадат положения, но ние успявахме да се защитаваме добре. За съжаление, при една контраатака получихме гол. Много съм горд от моите играчи за начина, по който играха. Много разочароващо бе да получим този гол във една вечер, в която всичко бе срещу нас. Сега се концентрираме върху следващия мач, който ще се стремим да се представим силно и да спечелим”.

„Ние имаме още шансове да се класираме. Силите са изравнени. С Ливърпул сме с равни шансове. Дори в днешния мач, когато всичко бе срещу нас, ние се стремяхме да победим. Реал Мадрид е най-добрият в групата и се отличава от останалите отбори в групата. Не бяхме изненадани от Лудогорец. Бяхме наясно с тяхната игра. Бяхме неприятно изненадани от начина, по който се стекоха нещата.”

„В следващия мач ще се стремим да покажем нашето истинско лице. Надявам се и някои играчи да са на линия след две седмици, за да ни помогнат да спечелим срещу Лудогорец. В Шампионската лига трябва да играеш страшно добре и се надявам през следващата седмица това да се случи”, каза още Пауло Соуса.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Като се четат тези коментарии може да се помисли че е играл някой български отбор, а самите Анадолец не искат и да се споменава такова нещо. Сега започва серията големи унижения. Ние българите сме европейци а не анадолци и сме за европейските отбори. Че Реал за нас е нещо като Левски, а Анадолец като Галата сарай.
12
2
 
7
 
! Отговори
Така е преди 9 години
- "Ние имаме още шансове да се класираме. Силите са изравнени. С Ливърпул сме с равни шансове."Абсолютно вярно, с равни шансове сте да се класирате на 3-то място и да играете в Лига Европа :D
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мачът беше равностоен до 75 минута, после лудогорец играха в пъти по-добре. разбира се, турско-немският съдия удари едно рамо, но предвид предните порязвания с ливърпул и реал, това беше най-малкото, което можеше да се случи. лудогорец категорично си заслужават 3 точки, дори и ако 3те мача бяха завършили с равни резултати!
10
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спокойно - има реванш, а и рекорд за подобряване - онзи ден Шахтьор набутаха 6 парчета за едно полувреме, сигурен съм, че вие можете повече!
9
0
 
20
 
! Отговори
:) преди 9 години
Аз пък си мислех, че само Вуцата и Стойчо реват след мач. Явно не е така, това е общоевропейска практика :)
8
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хайде, хайде. Лудогорец са си заслужили победата. И онези испански щяха да бият, ако не бяха *** картони и измислени дузпи, че да се радва Роналдо. Лудогорец показаха много добра игра на световно ниво и то срещу мизерен бюджет. Просто големите не допуснаха един малък отбор да ги бие, като включиха съдиите в играта! Базел са си некадърни *** и щеше да е вече очевидно, ако Лудогорец бяха паднали от тях.
7
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да и Минев беше срещу вас и брат му на минев и той беше срещу вас.
6
33
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Циганинsadiiska greshka,a moge i da e predvariteln predplatena-sadita niamashe pravo da dava cerven karton,kogato ne mogesh da igraesh,plastash,podkupvash,tova e to dnes futbola.dnes niama cist futbol-vsicko e omaskareno ot parite.
5
12
 
75
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Най-после и ние да направим нещо! Този път съдията не ни поряза нас и запдняците реват! А аз бих казал, че в тази кампания досега всичко беше срещу Лудогорец, но те устояха психически на двете несправедливи загуби и накрая успяха! Пробиха в "Шенгенската лига" въпреки стотците милиони изсипвани в западните клубове и въпреки съдийските тесли до вчерашния мач! Нямаше да е справедливо, ако не бяха спечелили! А и от футболна гледна точка почти 60мин ги бяха смачкали в собственото им наказателно поле
4
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонименda razbiram i sacuvstvam na treniora na Bazel.da zagubish ot edin slucaen otbor kato ludogorez,koito po niakakva si slucainost sa se sabrali da ritat topka-ritnitopkovzi.
3
4
 
80
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
С бутоните напред се дава жълт или червен картон -съдията е преценил ,че заслужава червен картон и .... . Може друг съдията да даде жълт картон ,може друг съдия да не беше свирил дузпата на Роналдо в София или пък дузпата в Ливърпул или пък дузпата на Робен ..., но е свирено -погледи различни .
2
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Гошо...Тъпотоако бяха изгонили някой от разград за това пак ли по този начин щеше да мрънкаш
1
8
 
74
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Ами даааа,Реал се...измъкнаха от позора с 2 несъществуващи дузпи.На вас не ги...дадоха и сте...сърдити.

Спонсорирани публикации