УЕФА реши: 3:0 служебно за Сърбия над Албания

Заради сбиването обаче се отнемат три точки от сърбите
Обновена: 24 окт 2014 14:15 | 24 окт 2014 13:46,
35
УЕФА реши: 3:0 служебно за Сърбия над Албания
Снимка: Reuters

Европейската футболна централа УЕФА обяви леко странни наказания за футболните федерации на Сърбия и Албания.

УЕФА присъди служебна победа с 3:0 в полза на Сърбия в прекратения квалификационен мач за Евро 2016 между двата отбора игран в Белград.

Тогава дрон с албанското знаме се приземи на стадион "Партизан", което доведе до сериозни безредици на трибуните на стадиона, както и до сбиване между футболистите на терена.

Заради сбиването и безредиците европейската футболна централа отнема три точки от актива на сръбския отбор.

Сърбия ще играе следващите си два домакински мача от квалификационна група "I" за Евро 2016 пред закрити врата. Футболните федерации на Сърбия и на Албания са глобени с по 100 хиляди евро.

Двете футболни федерации обаче ще имат правото да обжалват леко странните си наказания, което ще трябва да стане в едноседмичен срок.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В УЕФА явно бачкат само лепилари и неадекватни.
24
9
 
3
 
! Отговори
До анонимен преди 9 години
Развяло се е не албанското знаме а знаме с територия на Велика Албания включващо територии на съседни държави!!! Ако се развее българско знаме с граници на Велика България от времето на Симеон съвсем правилно трябва да се свали.
23
0
 
7
 
! Отговори
Dan преди 9 години
Ама разбира се иначе каk ще кажат направо дайте 200000 евро и ще си затвориме очите, щото си е чист рекет, ама е - хванали са му цаката, а Би Би Си се напъват документални филми със скрита камера да правят, на Славков лека му пръст и на още някакви африканци май бяха....смееееех!
22
8
 
7
 
! Отговори
Ai преди 9 години
УЕФА са клоуни като Руснаците.
21
0
 
19
 
! Отговори
точно преди 9 години
най-после да се съглася с някой коментар-шиптароците са единствените които имат респект към нас, нищо че при последната ни война яко сме ги намляли.Познавам много албанци и всички са на мнение, че Македония е била и е Българска земя, има защо да ги мразят те маймунодонците народ ли са въобще, обърнати срещу нас се дупят на сърби и турци, генетично простовати там турците в миналото изтрепват няколко поколения интелигенция и вече всичко е гени там, дори изучените им хора са без маниери и глуповати
20
4
 
11
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
По *** народ от албанците са сигурно един два *** народа. А по хлъзгава плоскост от европейската футболна централа е сигурно само мафията... пък то май футболната централа е и централа на мафията.
19
2
 
19
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Тези от УЕФА първо себе си да накажат заради пропуска да сложат в една група Сърбия с Албания,а след това Албания .
18
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До SorosХаха а ако българското знаме се развее на терена в БЕЛГРАД И ГО СВАЛЯТ И СКЪСАТ ?ТОЯ ВАРИАНТ НЕ ТИ ЛИ МИНАВА ПРЕЗ УМА РУБЛАДЖИЙО!
17
6
 
20
 
! Отговори
tarbuh преди 9 години
Нещо не мога да ви разбера. Сърбите ВИНАГИ са ни забивали нож в гърба, а ги защитавате. 40 минути викаха "Убий, убий шиптъра", организацията и тя беше лоша. Това не е ли расизъм?За един *** по-надолу - 1/3 от албанците са християни, голям част православни. Те са единствените на Балканите, с които нямаме проблеми, а освен това самите те казват, че горяните в Албания са българи, не македонци.
16
5
 
25
 
! Отговори
Soros преди 9 години
Ха ха все едно на мач във националният отбор на България да се развее турското знаме със надпис България е наша!!!Ние ще стоим и ще ръкопляскаме ли? Даже трябваше да изгорят знамето на Албанците на терена.
15
29
 
9
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Кое му е "леко странното" на наказанията, че не можах да разбера?1.Дронът с албанското знаме НЕ СЕ Е ПРИЗЕМИЛ на терена - ясно се вижда на видеото.Сърбинът сваля знамето още в летежна фаза.2.Отговорност за случващото се по трибуните и на терена носят ДОМАКИНИТЕ !
14
7
 
29
 
! Отговори
рамбо преди 9 години
за всички е ясно че провокацията бе замислена от албанците, даже братът на министър председателя им беше единият от арестуваните. А кого наказаха по-тежко? Сърбите.. Не е справедливо, но още от времето на Юговойната по традиция албанците винаги бяха "добрите" престъпници, а сърбите "лошите".
13
5
 
23
 
! Отговори
смях преди 9 години
провокацията е на шиптърите---ама те са наши песове-крастави!!!
12
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Двете страни са в необявана война и не трябва да са най-малко в 1 група. Изваждане от футбола за 2 години беше най-добрия вариант и за двете и докато нямат мирен договор не трябва да играят заедно.
11
5
 
5
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
ХАХАХА МНОГО ЯКО СА ГИ ПОРЯЗАЛИ (АЛБАНЦИТЕ)
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Предстои мач и Албания - Сърбия.
9
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Егати 'соломоновската' простотия! Вместо да изхвърлят Албания заради расистките и националистическите изцепки, те наказват и двата отбора с отнемане на точки, което е изцяло и единствено в угода на Португалия и Дания
8
12
 
10
 
! Отговори
сельо преди 9 години
СРБЕ НА ВРБЕ ОЛЕ ОЛЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
7
3
 
19
 
! Отговори
майорски преди 9 години
До 4абе то ясно че Руснаците и Путин са виновни за всичко ....ама с какво да ги санкционираш тези ...те всичко си имат !
6
2
 
30
 
! Отговори
войнствен атеист преди 9 години
Предвид мюслимската-пещерняшка ориентация на албанците, хич не съм изненадан. Предвид балканската локация и на двете страни, още по-малко.УЕФА трябва да си променят правилата и да направят изключение за мачове, където и двете страни са от Манга... опа, Балканския полуостров. Направо да устройват масов бой между двата ***, и който победи - печели мача.

Спонсорирани публикации