Мъри не даде никакъв шанс на колебливия Гришо

Григор Димитров отпадна в Париж в може би последния си мач за сезона
30 окт 2014 18:47, Елка Василева
27
Мъри не даде никакъв шанс на колебливия Гришо
Григор Димитров. Снимка: архив, Reuters

Григор Димитров загуби в третия кръг на силния "Мастърс" от сериите АТP 1000 във френската столица Париж, след като отстъпи на Анди Мъри в два сета - 3:6, 3:6.

Това бе четвърта загуба за българина от британеца в общо шест мача между двамата.

Първият сет бе категоричен в полза на британеца.

Днес Гришо изигра може би последния си мач за сезона. Българинът няма да се класира за "Мастърса" в Лондон, но все пак може да замине за английската столица за резерва и да изиграе някой друг мач, ако някой от тези, които се класират за турнира, получи контузия.

Още обаче не е ясно какво ще бъде крайното решение на българина по този въпрос, но той отбеляза днес по-рано през деня в интервю, че не му харесва идеята да бъде в английската столица с надеждата някой да се контузи.

С този успех пък Мъри си подпечата участието в Лондон.

Играта на българина днес не бе на ниво, докато Мъри показа най-добрия си тенис. В следващия кръг той ще срещне Гаел Монфис или Новак Джокович.

Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 9 години
До За ПоследноЗащо недоволстваш, че ти трият мненията?Не можеш да достигнеш 200 минуса на клозетните си творби, ли?
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Книгата вече неможе да я носи аскьовския, с късмет и отказвания до тук!
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен проблемът на Гришо е в треньора. Този тренер постигна максимума си с 10-то място. Време е вече гришата да се събере с друг. Преди няколко месеца Сампрас сам сси предлагаше услугите. С него ще вземе поне един Уимбълдън.
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е че на нашия силите му стигат до топ 10. Не може повече да искате от него. И това е супер голямо постижение.
18
18
 
7
 
! Отговори
За Последно преди 9 години
За последно влизам в този смръдлив сайт.Причината е че непрекъснато ми трият постовете.Явно ИСТИНАТА не им допада.Та както казх преди повече от половин година, Дришката е пълен АУТСАЙДЪР и скоро ще разцъква "здрави" мачлета с играчи извън топ 100. млади лъвчета като 17 годишен хърватин,20 год франсе което тази вечер като нищо ще опука дедо Роч и куп други таланти АТАКУВАТ.А Ник Боилитиери го каза в ПРАВ ТЕКСТ че АскуФскуту ИЗОБЩО не е за топ 10.Е..аз това го казах преди ДОСТА ВРЕМЕ.СБОГОМ
17
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много съм разочарован от Григор.През последната година не съм изпускал негов мач.Даже съм ставал в 5ч сутринта като играеше в Австралия.Начинът по който игра днес е тотално неуважение към феновете му.Днес просто излезе да отбие номера.Даже някои точки съм сигурен,че ги грешеше нарочно,за да покаже че не му пука....Просто спирам да го гледам от тук нататък
16
7
 
7
 
! Отговори
аматьор преди 9 години
Защо никъде не се спомена , че Гришо е сменил ракетата?Някои играчи им трябва цяла година да свикнат с нова ракета.Какво искате от човека?Трябва му време за да свикне.
15
8
 
7
 
! Отговори
До 14 преди 9 години
Башмайсторе представям си какъв батал ти е и работата щом бачкаш с чук и тесла но си експерт по тенис....
14
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе хейтъри прости, оставете момчето да си играе тенис както той не пречи на вас да чоплите семки по цял ден и да се оплаквате че нямате пари! Кадърния и човек винаги се оправя, а простия и мързелив-коментира и завижда...
13
3
 
10
 
! Отговори
ne4o преди 9 години
а бе не знам защо някои се пали когато критикуваме играта на григор...ами това е съвсем нормално..или да кажат хвани ракетата 4е да видиш колко е труден този спорт...ами като е труден да не се захваща с него...или ако иска да хване като мене 4ука и теслата хахах...както на мен понякога ми тарсят кусури в работата така и ина нашите спортиси имаме право да ги критикуваме...пък и днес игра безобразно напрааво траги4но
12
12
 
10
 
! Отговори
Пич преди 9 години
Григор според мен удари тавана на кариерата си. Толкова му беше. Всички приказки за новия Федерер и т.н. глупости се оказаха пълен балон, разбира се. Момчето е добър тенисист, но много далеч от "феноменален" и "изключителен". Да се порадва на Маша докато може, да вземе някоя и друга треторазрядна купичка, и това ще му остане.
11
9
 
20
 
! Отговори
Кристин преди 9 години
Много знаете да плюете и да се подигравате! Вие сте поредното доказателство че сме единствената нация, която никога не подкрепя хората допринесли с нещо за доброто име на България! Заради такива като вас сме най - кирливита страна в Европа!
10
9
 
7
 
! Отговори
до 6 преди 9 години
Дамм, така е то - успя да влезе в 10-ката, даже нещо повече, в края на годината успя ида излезе от нея и ако има късмет, може да излезе и от 20-ката ;)
9
2
 
14
 
! Отговори
КАУН преди 9 години
Просто вече няма слабушки и отказали се!!!
8
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е то да подаваш топките срещу Мъри не е като да ги подаваш на Машенка!
7
6
 
12
 
! Отговори
ne4o преди 9 години
МЪКА -- ГОЛЯМА МЪКА КАКТО НА КОРТА ТАКА И ПРЕД ЕКРАНИТЕ... ОСТАНАХМЕ ИЗЛЪГАНИ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ КАКТО НИЕ ТАКА И ТЕЗИ В ЗАЛАТА --- ТА ТОЙ НЕ РАЗБРА КЪДЕ СЕ НАМИРА !!! ЖАЛКО!!!
6
5
 
33
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Тази година,Гришо направи много,успя да влезе в...десятката на света.Да е жив и здрав,следващата...повече.
5
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мачкай Анди!
4
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на Мъри, Браво.
3
5
 
10
 
! Отговори
Nick преди 9 години
Edinstveniqt tenesist ne turnira v Paris kojto ne se bori za pobeda. Talant bez trud i uporitost ne e za nikade

Спонсорирани публикации