Джуджето: Доминацията на Лудогорец е към края си

Титлата най-вероятно ще вземе ЦСКА, добави Христо Янев
31 окт 2014 16:58, Георги Пешев
6
Джуджето: Доминацията на Лудогорец е към края си
Снимка: Булфото

Бившият футболист на Берое, ЦСКА и Славия Христо Янев-Джуджето направи любопитен коментар за предстоящото столично дерби.

В събота червените посрещат белите на стадион "Българска армия" в среща от "А" група. Двубоят е от 17.30 часа.

Янев обяви още, че доминацията на Лудогорец в "А" група е към края си и титлата най-вероятно ще акостира на "Армията".

„ЦСКА ще вземе с лекота мача си срещу Славия. Класата на „Армията” е много по-голяма, футболистите са във форма, а разликата в представянето на двата отбора е чувствителна. Затова нямам съмнение, че ЦСКА ще спечели поредните си три точки”, заяви Янев пред "Тема спорт".

„Отборът на армейците вече натрупа достатъчно самочувствие и класа, за да се противопостави на Лудогорец. Смятам, че дойде моментът, в който доминацията на разградчани в сблъсъците между двата отбора ще приключи".

"Уверен съм, че ЦСКА няма да загуби предстоящия мач с Лудогорец на „Армията”, което ще му отвори широко вратата към титлата”, категоричен бе Янев.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ЦСКАХристо Янев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
2
 
! Отговори
Ахаа преди 9 години
"Доминацията на Лудогорец е към края си" - Да, в края на началото е. След няколко кръга ще започне тоталната доминация на Лудогорец.
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
срамно е хора които допреди 4 години не са гледали футбол днес да коментират. Идва времето в което няма да има прошка за никой извън стадиона - лелки чичета и всякакви неандерталци
3
1
 
5
 
! Отговори
Кейн преди 9 години
Има една китайска приказка за тигъра и мишката-мишката с лекота победила тигъра като го вкарала в лабиринт от трънаци и дупки,такава е работата с Лудогорец и ЦСКА в трънливия лабиринт на родното първенство
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато играете 2 последователни години в евро-турнирите, и спечелите поне точка, тогава приказвайте. Нашето първенство е пълна трагекомедия.
1
3
 
11
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
вярвай си момче , вярвай си :)))))