Гришо отказа да е резерва в Лондон

Не съм си заслужил мястото, отсече българският тенисист
31 окт 2014 14:24, Красимир Ангелов
12
Гришо отказа да е резерва в Лондон
Снимка: Reuters

Най-добрият български тенисист Григор Димитров не възнамерява да участва като резерва във финалния турнир на АТП в Лондон през следващия месец.

Димитров отпадна в третия кръг на надпреварата от сериите "Мастърс" в Париж и не успя да си осигури място сред първите осем за сезона, които получават право за участие в груповата фаза на престижното състезание в британската столица от 9 до 16 ноември.

23-годишният хасковлия завършва класацията за 2014 година на десето място и има право да бъде втора резерва, от което обаче той не смята да се възползва.

"Не съм такъв човек. Бих пътувал за Лондон, ако го бях заслужил. Няма да отида там и да се надявам някой да се контузи, за да мога да играя. Не мисля, че това е в моя стил", заяви Димитров за френския "Екип".

Още новини от света на тениса четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ноле РАЗМАЗА Мъри.Мъри РАЗМАЗА аскуу.Е........ къде е аскуу в целата схема?Ами НИКЪДЕ *** нема!
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истинският (не е менте като аскуФу) топ-10 играч Милош Раонич отнесе Дедо Роч със 7:6,7:5 и се класира за полу-финала в Париж а също така и за шампионата на Елита при мъжете в Лондон.ето на това му казвам Играч а като .ришо - "вакарелски спирач".
9
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Току що прочетох че аскуу бил кацнал на летище София на път за родното село.Както и преположих по-рано ,г-н Никой ще си гледа мачлетата в Лондон по кабеларката .А снимката му буди у мен недоумение от твърденията на разни незнайни разбирачи че се обличал добре.За мегдана на село може и да е добре но иначе си направо зле.
8
4
 
9
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 9 години
Достойно и логично - браво, Гришо!Мисля, че всеки чужденец, който разбира български би бил потресен от вербалната салива и менталните *** на комплексарите тук по адрес на Гришо. Явно постигането на рекорд в негативомера е най-големият успех, който могат да постигнат в живота...
7
3
 
8
 
! Отговори
Еми преди 9 години
Злобни,злобни,та чак завистливи!
6
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Както казах преди месец, проФинциалистчето от Асково ще гледа мачовете в Лондон по кабеларката на село.
5
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аскуфскуту за една година е дал толкова интервюта колкото Федерер за цялата си кариера не е.
4
26
 
8
 
! Отговори
тенесиз експерт преди 9 години
хаха, смешен плач. сякаш някой го е канил някъде и той се отказвал, хаха. това ми звучи като "не те ме уволниха, аз сам и достойно напуснах работа"
3
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на Григор, в момента той е най-добрият български тенисист. И да продължава все така да скъсява дистанцията към лидерската позиция!2011 - 76 място2012 - 48 място2013 - 23 място2014 - 11 място
2
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква резерва бе хора??Та той е едва десети (след отказването на Надал).Това да не е хокеен отбор та да има пълно дублиране на първият отбор?Този е като Тато "Тато се крил ама никой не го търсел" та и този "Отказал се ама никой не го е канил".Хайде стига нелепици.
1
6
 
76
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Изключително достоен мъж и много, много добър спортист. Дано е пример за младежите в България. Успех момче !

Спонсорирани публикации