Скандален рефер ще свири ЦСКА - Лудогорец

Николай Йорданов бе назначен за главен рефер на дербито в събота
20 ное 2014 14:55, Красимир Ангелов
4
Скандален рефер ще свири ЦСКА - Лудогорец
Снимка: Булфото

Скандалният рефер Николай Йорданов ще свири дербито ЦСКА - Лудогорец в събота. Срещата е от 16.00 часа на стадион "Българска армия".

В момента ЦСКА е лидер в класирането и води с пет точки на Лудогорец в битката за шампионската титла.

Решението на съдийската комисия към БФС е доста казано спорно, след като се има предвид, че Йорданов многократно е наказван, а от две години не е свирил мач на ЦСКА.

Както е известно, през пролетта на 2012 година той поряза червените във вечното дерби с Левски и тогава от "Армията" с декларация поискаха никога повече той да не ръководи мачове на отбора.

Още се помни и скандалното му съдийство от 2008 година по време на мача в Сливен между местния тим и ЦСКА.

"Не би трябвало да коментирам назначението на Йорданов. Знаете, че имаме двама съдии, които обявихме, че са персона нон грата и това е единия от тях.

Има хора, които не искаме да свирят на ЦСКА. Вие си правете изводи, анализи и т.н.", заяви по този повод треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов.

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
9
 
! Отговори
Стига Рива! преди 9 години
От 2 години на сам всички са срещи Стойчо, ту съдята крив, ту БФС, я пък мафията искала да унищожи ЦСКА... Аз да го попитам Стойчо, когато отпаднахте, това лято, от аматьорския Зимбру Кишинев (Молдова) , пак ли съдията ви беше виновен?
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Парите движат първенството. Ясно е. "Неразбиращият от футбол" чичко-паричко уволнява националния треньор, назначава съдии, коли, беси... Турско робство от всякъде.

Спонсорирани публикации