Капитанът на ЦСКА: Отношението на Лудогорец е дразнещо

Имат много да вървят, докато ни стигнат, коментира Александър Тунчев
21 ное 2014 12:34, Красимир Ангелов
20
Капитанът на ЦСКА: Отношението на Лудогорец е дразнещо
Александър Тунчев. Снимка: Булфото

Капитанът на ЦСКА Александър Тунчев призна, че в отбора са подразнени от отношението на Лудогорец към "червените".

Тази събота двата тима се изправят един срещу друг в дербито на родната А група. Мачът е от 16.00 часа на стадион "Българска Армия".

Шампионите изостават на 5 точки от лидера в класирането ЦСКА, но въпреки това от началото на сезона не показват особена загриженост за това. Президентът на клуба Кирил Домусчиев пък многократно признава, че играчите му не са мотивирани да играят срещу българските съперници след мачове в Шампионската Лига.

"Ние не сме по-слаб отбор или по-малък клуб. Лудогорец има да извърви много дълъг път, за да ни стигне, а и надали някога ще се доближи до нашата история", коментира Тунчев в интервю пред клубната телевизия на ЦСКА.

"Техните думи по наш адрес ни обиждат в някаква степен, несъмнено дразнят. Посто­янно се спекулира, че едва ли не сме случайно на първото място. Но аз съм убеден, че в събота ще покажем, че това не е така и съвсем закономерно сме лидери", допълни защитникът.

Според него двубоят с Лудогорец ще е за престиж. "Но и не му отдаваме прекомерна важност. В съблекалнята цари доста добро настроение. Всички са позитивно настроени за срещата и я чакат с голямо нетърпение", посочи Тунчев.

"Невинаги отборът, който е по-класен, печели. Често важна роля изиграва мотивацията. А ние знаем как да се надъхаме за ключовите мачове. Стойчо Младенов умее да влиза под кожите ни. Готови сме да дадем всичко от себе си и нямаме намерение да отстъпим нито педя земя.

Имаме нужда от подкрепата на нашите фенове. Те са нашият 12-и играч. Сигурен съм, че те ще напълнят стадиона", призова капитанът.

Той коментира и темата с чуждите футболисти в българското първенство.

"Даваме малко повече толеранс от необходимото на чужденците. Трябва да изискваме повече от чужденците. Те трябва да са класа или две над редовите футболисти".

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
gost преди 9 години
те не са наред 3 на 0 да им дойде акъла и ония тъпъни като замрънкали за стоичков той им каза истината в очите преди години сега да си сърбат попарата и и ако мислят да пробутат стоев само даси измият ръцете с лиубо е просто пародия дето некой си миха ръцете другаде и сега са на ниво 0 от много даване на акъл се същите са смяна които не им изнася докога господ знае
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не стига, че на ЦСКА мачът с Лудогорец им е единствения шанс да играят с отбор от ШЛ, ами и плачат като момиченца.... eeeeeeeeeee tova eeeeee ..
8
1
 
13
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 9 години
Аз съм ЦСКА-р, ама не ми стана ясно Тунчев специално какъв път е извървял? В Лудогорец има хора, които вървят пътя още от "В" група до групите в ШЛ и мачовете с Айндховен, Лацио, Реал и Ливърпул. Тунчев лично като извърви толкова път, да заповяда да се изкаже подготвен.
7
1
 
9
 
! Отговори
НВ преди 9 години
Е защо караш сега западна кола а не си караш Волгата или Ладата по времето на соца това бяха най хубавите коли и какво ме топли какъв отбор сте били .Сега сте жалки и това ви боли много че стегнете се и докажете че сте отбор който заслужава уважение както беше преди ,същото се отнася и за другият отбор Левски .
6
2
 
13
 
! Отговори
с преди 9 години
Такива глупости само футболист на ЦСКА може да каже. Лудогорец дума не са казали, освен Петричев, дето им похвали публиката. Всичките циркаджийски изпълнения и женски номерца бяха от страна на ЦСКА. Жената Стойчо и разни други се съдраха да плачат по ТВ, по фейсбук, с декларации с не знам какво. Натиснаха БФС да смени съдията... Ами да си изберат и точен резултат за мача освен?! Не стига, че на ЦСКА мачът с Лудогорец им е единствения шанс да играят с отбор от ШЛ, ами и плачат като момиченца.
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре че е Лудогорец за да гледаме истински футбол,с участие на Български отбор.
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вярно е , че комунистическия път, пътя с подбора на всички добри футболисти от провинцията на софийските грандове ФК.ЦСКА - отбора на Българската армия и ФК.Левски отбора на Народната милиция никой не може да достигне .........!
3
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имат много да вървят, докато ни стигнат, коментира Александър Тунчевтоя пръдльо много си е повярвал.
2
2
 
9
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Кой е по изкуствен отбор?
1
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Капитане, не си заслужава да ги коментираш. ФК "Ферхунде" са еднодневка. Днес ги има, утре не. По-добре ги заведи да разгледат музея.