Не съм послушко, а Любо Пенев, каза "Чичовото"

Според уволнения селекционер той е жертва на сценарий
Обновена: 21 ное 2014 14:26 | 21 ное 2014 07:39,
71
Не съм послушко, а Любо Пенев, каза "Чичовото"
Снимка: архив Булфото

Бившият национален селекционер Любослав Пенев обяви, че не е послушко и е жертва на сценарий. Така той коментира снощи решението на Изпълкома на БФС да бъде уволнен.

Още по темата

Пенев обяви, че този сценарий е бил подготвян още преди една година и не е изненадан, че беше изритан от футболните ни управници.

Любо добави, че не си е подал оставката, защото си е вършил съвестно и професионално работата.

"Аз съм Любослав Пенев, а не послушко. Този сценарий беше подготвян една година и не съм изненадан от днешното решение на Изпълкома".

Още по темата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
марш супника вън от националния отбор
52
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
некадърник,без образование без учене и без нужните качества ....какъв го играеш ... мн умен ли ?
51
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
nekoi da pripomni v sastata situacia s kolko kaimeta natovariha Ico Osmica kada Selta be?4e Pulev e pove4e ot puika se vide ama taratoro i za puika s T = puTikane staa.ide red na Leketkof...
50
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв сценарий ве мойто момче? Обикновено в бизнеса (какъвто е футбола) се търсят положителни резултати от оправата (мениджмънта), такива каквито ти не показа батко.
49
5
 
12
 
! Отговори
maina преди 9 години
Не си! Ти си откровен дибил!
48
4
 
11
 
! Отговори
чико преди 9 години
Прав си Любо че сценария беше подготвян от година, но с твое съгласие, за да можеш сега да вземеш 300,000 лв а може и да ги разделиш с някого. Нали след като "успешно" класира отбора за световните финали, за благодарност ти увеличиха заплатата, за да може сега да вземеш повече пари. Такива неща и в цирка не стават
47
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дори и на мача с Малта допусна елементарни грешки със смените....Гълъбинов надделяваше над защитниците,а го смени....влезлият Моуриньо нищо не направи...
46
3
 
8
 
! Отговори
lewskar преди 9 години
Айде , като не си послушко , кажи кой ти се меси в работата !Всички знаем ама и ти мълчиш нали ще вземеш от джобани 150 000Е .Е това докато мулчим ще ни тъпчат , докато си мълчим такива келемета ще управляват футбола .Защо Боби Михайлов е редовен гост на Коце Маца в Сингапур ?Защо все още човек отговорен за черното тото е несменям 7-8г? Защо ФИФА УЕФА пратиха 110 сигнала за урдени мачове в Бългаия и мачове на различните национални гарнитури ? Без корупция на най-високо ниво това е невъзможно.
45
5
 
5
 
! Отговори
adee преди 9 години
дреме му на супата , нали си опъна сума ти и немъчена пара. за националния никога нищо не е направил , даже и като играч беше абсолютен пън. помня един негов автогол .. толкова
44
4
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
150 000 евра е взелнали от нашите данъци се дават тези т.н. обезщетениянароде съгласен ли ситова е безобразие
43
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не си послушко, некадърен си! И изборът ти на играчи е лош. Играчите трябва да се сменят като носни кърпички, че да си набият в тъпите глави факта, че ако не играят, няма да им се плаща и договорите ще им се приключват. Същото важи и за треньорите!
42
2
 
10
 
! Отговори
Футболмраз преди 9 години
Тоя пък да не би да очакваше че ще е пожизнен селекционер в БГ?
41
2
 
5
 
! Отговори
petar stojn4ev преди 9 години
според мен следващия тренер трябва да не робува на имена да заложи на млади момчета на19,21до25години трябва да рискува дори вначалото да няма големи успехи това епътят никои няма да го упрекне ако заложи на старата схема значи естрахлив ище имами същите резултати тоест никакви
40
4
 
8
 
! Отговори
alkap преди 9 години
чичовото е център нападател над 1.90 висок. Сега имаме ли такъв нападател с тези данни или са гноми по 1.50
39
7
 
4
 
! Отговори
от чичото преди 9 години
Вижте снимката ,спомнете си умното заключение за супата и ще се съгласите ,че назначението му беше голяма грешка наБФС .
38
4
 
3
 
! Отговори
до бай Иван №39 преди 9 години
....ти си пълен ***...битер Пенев....не забравяй да замезиш после с този салам...
37
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ФенЧе това малко ли е?Неговата работа не е да ги учи да си подават топката, ама поне да не вика тези дето не стават.Като е толко голям мъж да каже "Еб*л съм ви в г*за за нищо не ставате, ще правя отбор с футболисти от младежите", а той си затрая като п*тка, резултатите са му никакви, ще си прибере кинтите за предсрочното прекратяване на договора и готово.
36
3
 
5
 
! Отговори
Фен преди 9 години
Не знам с какво толкова сгреши Любо Пенев , но със сигурност най-голямата му грешка бе да заложи на некадърници като Минев , Дяков , Бодуров, Ивелин Попов и още един -двама..Просто тези футболисти са спрели с развитието си. Това , че по стечение на обстоятелствата играят в ШЛ или руско и английско първенства, не означава нищо. Липсват им елементарни футболни умения и футболна интелигентност. Това ги прави слаби на терена и изглеждат жалки.
35
3
 
2
 
! Отговори
до бай иван преди 9 години
Съгласен съм Бай Иване!!!
34
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Освен професионални,треньорът трябва да има и човешки качества,а той няма нито едното нито другото.....но преди всичко не трябва да е нагъл мутрьо като Пенев,а интелигентен и преди всичко ярка личност,която да поведе играчите и в която да вярват...Начинът ,по който си тръгна е потвърждение за несъстоятелността му....голяма грешка беше ,че го оставиха за мача с Малта...все пак господ може да помогне на нашите да класират,след като махнаха това дяволско изчадие от националния...