Ултрасите на ЦСКА с шествие преди дербито с Лудогорец

Срещата е утре от 16.00 часа на стадион "Българска армия"
21 ное 2014 16:41, Георги Пешев
6
Ултрасите на ЦСКА с шествие преди дербито с Лудогорец
Снимка: Булфото

Привържениците на ЦСКА ще направият шествие преди срещата с Лудогорец. Двубоят е утре от 16.00 часа на стадион "Българска армия" и ще се следи пряко по Gol.bg.

Червените ултраси ще се съберат на улица "Цар Иван Асен II" и оттам те ще тръгнат към стадион "Българска армия".

Очакват се повече от 10 000 фенове да подкрепят ЦСКА в битката за титлата с Лудогорец. В момента армейците са лидери с пет точки аванс пред орлите.

В същото време се разбра, че ръководството на ЦСКА ще отвори вратите на стадион „Българска армия” за мача в 14:30 часа.

На Сектор "Г" ще работят два входа, за да се избегне струпване с оглед мерките за сигурност, които ще предприемем от клуба и съответно от полицията.

"Сигурни сме, че утре ще покажем, че червената общност е най-силна. Ще докажем за пореден път, че любовта и каузата са по-силни от всичко!"

"Нашата любов и нашата кауза! Не се съмняваме, че утре цяла България ще говори за ЦСКА и ще гледа ЦСКА. Това е призванието на този велик клуб. Ние го знаем и се гордеем с него", обявиха от Сектор "Г".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: ЦСКА
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
зубар преди 9 години
Утайките не обществото, вредят на цялата страна толкова колкото вредят и онези типажи от Столипиново. Не любовта към отбора, а омразата към другите ги обединява. Закривай!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Толкова точно сините и червените са назовали себе си, че не е нужно да се правят други сравнения със привържениците им. Май само сините могат да добавят и едно качулки към ника си. До кога разни бесни хулигани, които трябва да правят тухли или да работят по 16 часа в мините ще правят ''шествия'?
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преди мача "Аху, иху", след мача ТИХО :)
2
5
 
8
 
! Отговори
Смях в залата преди 9 години
Едните били ***, другите *** - пълна порнография са всичките. Най-противните хора в България са фенова или на Левски или на ЦСКА! Трошат, чупят, палят и се бият, сбирщина , *** от оглупели и озверели , които трябва да бъдат смлени на кайма от полиция и жандармерия, за да им дойде акъла в главата! Нито феновете фенове нито отборите отбори само заради тази *** футболни "ултраси" бих умрял от кеф ако Лудогорец им напълнят кошницата с пет шест гола утре и станат шампиони!!!
1
6
 
8
 
! Отговори
Боев преди 9 години
Утре Лудогорец ще отупа чорбата и нещата ще си дойдат на мястото.

Спонсорирани публикации