Не сме доволни от равенството, призна Сашо Тунчев

Капитанът на ЦСКА: "Изгубихме две точки срещу Лудогорец"
22 ное 2014 20:57, Елка Василева
6
Не сме доволни от равенството, призна Сашо Тунчев
Снимка: Булфото

Kaпитанът на ЦСКА Александър Тунчев призна, че той и неговите съотборници изобщо не са доволни от ремито 1:1 срещу Лудогорец.

Опитният бранител вкара попадението за своя отбор, но то не се оказа достатъчно.

"Определено не сме доволни от равенството“, заяви капитанът на ЦСКА Александър Тунчев след хикса 1:1 с Лудогорец в 16-я кръг на А група.

„Мисля, че днес изгубихме две точки. Бяхме по-добрият отбор и през първото полувреме не мога да се сетя Лудогорец да са създали нещо опасно. Ние изпуснахме някои ситуации. Не сме се съмнявали, че няма да надиграем Лудогорец. Бяхме убедени в нашите възможности, а и тук играем силно. Но резултатът е важен, а днес не успяхме да постигнем победа“, коментира още Тунчев пред Нова телевизия.

„Твърде рано е. Има още много мачове. Тепърва сме в средата на сезона. Във всеки един мач излизаме да побеждаваме и дано да успяваме докрай“, добави още Александър Тунчев и продължи:

„Може би и писанията преди мача повлияха и изнервиха мача, но не мисля, че ние от наша страна сме провокирали, за да стане изнервен мач. Може би Лудогорец бе по-изнервен.“
 

Спортни новини четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
само ЦСКА !!!!.... но да кажа, че и лошите времена ги помня когато години на ред ме беше срам да си призная че съм ЦСКАр
3
0
 
2
 
! Отговори
СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ преди 9 години
Все пак, не се намираме на дереджето на, ГоведарлъСпор!!!
2
6
 
2
 
! Отговори
superMuzzy преди 9 години
Чорбар=***! Скъсаха се от грубости, знаеха че Лудогорец ще се пазят за Ливърпул и постоянно ги провокираха да играят 'ръгби'!! А на ОНЯ РЕвЛЬО Младенов се съдията му виновен!! Толкова си можете бе ЛЕвчовци, надиграйте ги като имате некви претенции, както надиграхте нас.Спрете да се оправдавате, щото и вас вЕвропа ви видяхме колко сте велики!!!
1
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
по-добре да отстъпиш пред простака и да запазиш играчи и сили за истинските мачове, отколкото чорбар да ти контузи играч от простотия и завист! браво на лудогорец!

Спонсорирани публикации