Анчелоти гони рекорд на Моуриньо и Муньос

Очаква се новият договор на италианеца с Реал да е факт съвсем скоро
24 ное 2014 15:39, Красимир Ангелов
0
Анчелоти гони рекорд на Моуриньо и Муньос
Снимка: Reuters

След фантастичното представяне на Реал Мадрид през последните два месеца не е изненада, че Карло Анчелоти ще има възможност да подобри легендарен рекорд в историята на клуба.

Столичани наредиха 14 поредни успеха във всички турнири, като в мача срещу Базел в сряда италианецът може да изравни постижението на Мигел Муньос и на Жозе Моуриньо от по 15 поредни триумфа. Първият го направи през сезон 1960-61, а вторият през 2011-12.

Серията на Реал започна след загубата от Атлетико на 13 септември, след което последваха 14 поредни триумфа, които изведоха тима до върха в Лигата, като в тези срещи головата разлика бе 56:8. Срещу Ейбар Анчелоти записа своя мач №50 в Лигата, като триумфът с 4:0 бе 37-и за италианеца.

Затова и не е изненадващо, че новият договор на Анчелоти изглежда все по-близо, като информациите са, че през тази седмица той ще разговаря с президента Флорентино Перес, като се смята, че тази среща е по-скоро формалност, тъй като вече наставникът изрази желанието си да остане на „Бернабеу” до лятото на 2017-а година.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации