Лудогорец отпадна достойно от Шампионската лига

"Милионерите" направиха 2:2 с Ливърпул след късен гол на Терзиев
Обновена: 26 ное 2014 23:41 | 26 ное 2014 23:39, Елка Василева
289
Лудогорец отпадна достойно от Шампионската лига
Снимка: Булфото

Лудогорец отпадна с високо вдигната глава от Шампионската лига след равенство 2:2 с Ливърпул в среща от група "В" на турнира, която се игра на националния стадион "Васил Левски".

Българският първенец имаше нужда само от две минути, за да открие резултата чрез Дани Абало, който се възползва от слаба намеса на Симон Миньоле.

Ливърпул обаче отговори почти веднага чрез Рики Ламбърт, наказал недопустима грешка в отбрана на Козмин Моци. В 37-та минута гостите осъществиха пълен обрат, когато Джордан Хендерсън материализира чудесното подаване на Рахим Стърлинг.

През второто полувреме Лудогорец беше по-активният отбор и заслужи изравнителния гол в 88-та минута. Георги Терзиев се оказа на правилното място след изпълнение на корнер и реализира с глава.

Българският тим отпада от турнира, но го прави повече от достойно. Лудогорец има актив от четири точки и при победа срещу Реал в Мадрид може да се класира за Лига Европа. Ливърпул също има четири точки, заемайки третото място.
 

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


289
Още по темата: ливърпулЛудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
239
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До тия,дето пишат,че може Лудогорец да станат втори по голова разлика.Този показател се гледа на първо място само ако три отбора имат равни точки,което пустата му математика казва,че няма как да стане.А когато отборите са два,се гледат резултатите от директните двубои,а те са в полза и на Базел,и на Ливърпул.
238
2
 
14
 
! Отговори
лудогорец преди 9 години
ЦСКА, защо Лудогорец още играе в Европа, а вие паднахте още 2 кв. кръг на ЛЕ??? защото в Европа не можете да си изберете съдията нали.. хахахахах Левски не ги коментирам, защото не съществуват!!
237
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поздравления за лудите.За съжаление отпадат не само от ШЛ,но и от ЛЕ.Ако последният им мач беше гостуване на някой класирал се веше английски и особено италиански отбор,можеше нещо да стане,но Реал е немислимо да пуснат гювеч,особено на Бернабеу.А безличният в момента Ливърпул взе това,за което е дошъл.С оглед загубата на Базел,за тях бе все едно дали ще бият или ще завършат наравно.Важното беше да не паднат и го постигнаха.Сега трябва да бият швейцарците на Анфийлд,и според мен ще го направят.
236
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако мислите че Реал ще даде мача на лудогорец сте луди това не е Славия и Марек за 100лева да се продават
235
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Добре че са Лудогорец.... да пълнят националния стадион, че да се използва съоръжението за нещо, все пак.Всички видяхме 600-те заети места на 16 ноември. На 28 март пък очаквам италианците да се почувстват като у дома си, с единствено италианска агитка на БЪЛГАРСКА земя.Вижте, ако Левски участват в евро-турнир, ще си развявам синьото шалче и ще викам "ЛЕВСКИ, ОЛЕ". Ако ЦСКА участват, ще нося червено и пак ще им стискам палци. Само че не са, а ултрасите им чупят седалки.
234
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не знам защо от това да се надяваме да направим първа точка в ШЛ някои хора решиха, че Лудогорец трябва да бие наред отбори като Реал Мадрид, Ливърпул или дори Базел. Имайте малко реалистични очаквания. Да с игрите си Лудогорец показа, че може. Надявам се, че знаете че Лудогорец не печели ШЛ 23 пъти подред и да ние яд сега, че няма да го направят за 24 пореден. Играха момчетата колкото можаха и колкото им позволиха за футболната ни действителност е повече от достойно представяне! Успех и напред!
233
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДесенЛудогорец зарадва България, а отборите с великите фенове - радват великите феновете.
232
0
 
31
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Та искрено се надявам на някоя хубава развръзка в ливърпул и съответно в Мадрид щ, защото искам и на пролет да ги гледам момчетата от Разград
231
2
 
48
 
! Отговори
l onore e il respeto преди 9 години
Браво на Лудогорец - на футболисти, треньори, особени адмирации за Домусчиев. Тези хора създадоха в рамките на няколко години един нов стандарт в родната балканска действителност. ДОКАЗАХА КАК СЕ ПРАВЯТ НЕЩАТА ПРАВИЛНО - не с мрънкане, хленчене, оправдания и стари лаври, а с дисциплина, труд, пари, НО добре инвестирани и точно похарчени.
230
1
 
40
 
! Отговори
Александър преди 9 години
Ех, трудни времена настъпиха за хейтърите, тези Лудогорец много вдигнаха летвата. За да си добър хейтър трябва да мразиш всеки, дори и себе си. Успех :)
229
13
 
7
 
! Отговори
onz преди 9 години
без да омаловажавам успеха на сайкофорест, леко ще вметна, че ми писна службашките медии да ползват клишето за гордо вдигнатата глава. кубрат вдигна глава, на евровизия дигнахме глава, сега домузларите дигнаха ГЛАВА....
228
1
 
66
 
! Отговори
трололололо преди 9 години
Само да отбележа, че Лудогорец засега е единственият отбор в България на клубно ниво, да не кажа, че даже и на нациолнално ниво, който успява да донесе някакви успехи навън. Единствения отбор който играе, що-годе красив футбол и ти е кеф да гледаш, ако ще да има и 1000 чужденци в него. Като нямаме читави нашенски играчи, и всичките са по дискотеките и размятат салфетки няма как да стане...
227
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако не беше недоразумението при първия гол на Ливърпул,което пообърка ритъма на отбора,Лудогорец щяха да са победители...получи се нещо като катран в кацата с мед
226
1
 
24
 
! Отговори
1914 преди 9 години
Bravo,strahoten ma4,raven s raven,gord sam 4e ne im se dadohme,a i za malko da gi biem
225
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на момчетата. Не знам дали някой си е правил илюзии за продължаване след груповата фаза. Въпреки действително доброто им представяне, все пак са на светлинни години от останалите отбори в ШЛ. И това не трябва да е изненада, предвид "класата" на българското първенство. Единствено се надявам да продължат развитието си и догодина да ги гледаме пак по европейските турнири, а и на Домус Паша да не му хрумне да разтури отбора :)
224
20
 
3
 
! Отговори
Армеец без кешовица преди 9 години
И ЛС и ЦС немат кьорава стотинка и съм убеден, че РЗ май месец 2014 ще е и след двата в класирането щото имат сърце въпреки кешовицата. А РЗ има 7 латиноси и мах. 4 нашенци - "български отбор". Стадион ще строят... и кой ще ви ходи на стадиона? Под строй и списък за отчитане пред Домуса... Докато имат такива местни феодали под строй ще е. Ама сме си виновни ние за да ги има. Смешници.
223
36
 
5
 
! Отговори
Армеец без кешовица преди 9 години
Видя се, че в ЕВРОПА само с кешовица не става. То щом куция Ливърпул не можаха да бият какво остава за останалите?! А ЦСКА ги отстраниха и после ги биха насред Анфилд и двата пъти като КЕШ носители. Геренци пък направиха 1:17 ама преди това биха доста отбори, като най-запомнящ се Рейнджърс в София. АРазград кой биха бе???!!!! Стяуа и Партизан? Ми гордейте си се с това. Нема кешовица в ЕВРОПА.
222
2
 
32
 
! Отговори
забогатял преди 9 години
Ако Лудите продължават така, ще си купя няколко шопа, за да изнасям газта, която пикаят
221
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
обаче гледам, троловете ги е много яд
220
1
 
58
 
! Отговори
22 преди 9 години
когато някой друг бг отбор влезе в груповата фаза И СПЕЧЕЛИ 4 т. ми се обадете, преди това е смешно и жалко

Спонсорирани публикации